Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

As nueinu kartais pasikaitint, bet aisku isijungiu max ventiliatoriu tai nelabai karsta buna...aisku kas per daug-nesveika biggrin.gif ir vonioj karstoj gulet negerai, bet jei labai norisi... g.gif
Atsakyti
As tai nebuvau niekada,bet noreciau 4u.gif neeinu nes turiu dar pigmentiniu demeliu ant nugaros,tai baisu.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 24, 11:49)
Vis pamirštu Jūsų mergaitės paklaust, ką manot apie soliariumus? blush2.gif  aš niekada nebuvau megėja, savo gyvenime gal esu buvusi 10 kartų iš viso...kai susirgau IS neinu, bet dabar laukia daug svarbių progų ir atrodyti reikės gražiai, bet bijau sau pakenkti... doh.gif Ar kuri nors vaikštot? Gal klausėt medikų apie tai ar mums galima, nes visgi šiluma ten yra ir spinduliai g.gif

Del soliariumu kiek klausiau, tai konkreciai del IS nesake, kad negalima, nes vejuka uzsistatai ir ten ne karsta (kaip tik penktadieni nusipirkau abonenta, eisiu pasigrazinti) ax.gif o kad siaip jis nera sveika, tai visos tikrai zinom, bet grazios norim buti, tai, manau, issitepus gerais kremais ir kartais, gal nieko tokio, taip ar taip turim IS unsure.gif
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes unsure.gif ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 09:55)
Del soliariumu kiek klausiau, tai konkreciai del IS nesake, kad negalima, nes vejuka uzsistatai ir ten ne karsta (kaip tik penktadieni nusipirkau abonenta, eisiu pasigrazinti)  ax.gif  o kad siaip jis nera sveika, tai visos tikrai zinom, bet grazios norim buti, tai, manau, issitepus gerais kremais ir kartais, gal nieko tokio, taip ar taip turim IS  unsure.gif
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes  unsure.gif ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu  schmoll.gif

doh.gif verysad.gif Kur toliau taip nukeliausim
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 08:55)
Del soliariumu kiek klausiau, tai konkreciai del IS nesake, kad negalima, nes vejuka uzsistatai ir ten ne karsta (kaip tik penktadieni nusipirkau abonenta, eisiu pasigrazinti)  ax.gif  o kad siaip jis nera sveika, tai visos tikrai zinom, bet grazios norim buti, tai, manau, issitepus gerais kremais ir kartais, gal nieko tokio, taip ar taip turim IS  unsure.gif
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes  unsure.gif ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu  schmoll.gif

ar tik ne klaipedoje gydotes pas viena moteriske kuri is kauno kliniku pabego? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 05 25, 10:04)
ar tik ne klaipedoje gydotes pas viena moteriske kuri is kauno kliniku pabego? g.gif  mirksiukas.gif

scare.gif bijau ka ir sakyt, bus ragas paskui, is viso vaistu nebegausiu unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 05 25, 09:29)
As nueinu kartais pasikaitint, bet aisku isijungiu max ventiliatoriu tai nelabai karsta buna...aisku kas per daug-nesveika biggrin.gif ir vonioj karstoj gulet negerai, bet jei labai norisi... g.gif

Aš tai nelabai megėja tų soliariumų, bet kartais taip norisi pasigrąžinti blush2.gif juk mes moterys... biggrin.gif Vonioj tai ir nemėgstų kažkaip gulėt, gal dėl to, kad ir užaugus po dušu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 05 25, 09:42)
As tai nebuvau niekada,bet noreciau 4u.gif  neeinu nes turiu dar pigmentiniu demeliu ant nugaros,tai baisu.

Aš pirmą kartą nuėjau, kai buvau 23-jų metų, tai net gėda buvo blush2.gif blush2.gif blush2.gif kad aš nemoku ir nesergu ta soliariumų manija 4u.gif Beja, mano draugė turi kelias pigmentines dėmes, bet jas tiesiog užsiklijuoja kai eina, bet ar galima tai ir nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 09:55)

Niekada nedaviau g.gif bet nieko panašaus ir nesu girdėjusi... mums juk ligonių kasos apmoka, tai gydytoja čia ne prie ko manau..galima gėlių gal nunešt kokia proga, bet šiaip manau nereikia. na, bet čia tik mano nuomonė.
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 13:32)
scare.gif  bijau ka ir sakyt, bus ragas paskui, is viso vaistu nebegausiu  unsure.gif  mirksiukas.gif

O aš pasirinkau vietoj pabėgelės Mickevičienę, ji toks šiltas žmogus, man labiau patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 25 gegužės 2009 - 15:53
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 12:32)
scare.gif  bijau ka ir sakyt, bus ragas paskui, is viso vaistu nebegausiu  unsure.gif  mirksiukas.gif

supatau viska mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 05 26, 15:24)

nes man kai ji taip padare, tai kiek pasitikejau, tai tiek ir nusivyliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Talli @ 2009 05 26, 16:29)
Papildyta:

nes man kai ji taip padare, tai kiek pasitikejau, tai tiek ir nusivyliau doh.gif

tai tau dėl to vaistukus atemė??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 26, 18:04)
tai tau dėl to vaistukus atemė??? g.gif

vienas daktaras neturi teises atimti vaistuku, tam yra konsiliumai smile.gif o kad kai kas megejas pinigu, tai senai zinoma smile.gif as pvz nuo jos pabegau, kai tik buvo galima pas kazka kita eiti smile.gif man mickeviciene labai patinka smile.gif kai tokie daktarai apziuri, tai jau pats pagalvoji apie dovanele, o nesijauti verciamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 26, 18:31)
vienas daktaras neturi teises atimti vaistuku, tam yra konsiliumai smile.gif o kad kai kas megejas pinigu, tai senai zinoma smile.gif as pvz nuo jos pabegau, kai tik buvo galima pas kazka kita eiti smile.gif man mickeviciene labai patinka smile.gif kai tokie daktarai apziuri, tai jau pats pagalvoji apie dovanele, o nesijauti verciamas smile.gif

Aš taip pat pas Mickevičienę ir esu laaaaabaaaai patenkinta thumbup.gif Į jokią kitą nekeisčiau wub.gif
Atsakyti
O as pabegau kartu su Malciene ir kol kas jokiu tokiu problemu neturejau, net karta bandziau kisti i kisene bet pagavo ranka ir tiek. g.gif
Atsakyti