QUOTE(juratema @ 2009 05 25, 09:29)
As nueinu kartais pasikaitint, bet aisku isijungiu max ventiliatoriu tai nelabai karsta buna...aisku kas per daug-nesveika

ir vonioj karstoj gulet negerai, bet jei labai norisi...
Aš tai nelabai megėja tų soliariumų, bet kartais taip norisi pasigrąžinti

juk mes moterys...

Vonioj tai ir nemėgstų kažkaip gulėt, gal dėl to, kad ir užaugus po dušu
Papildyta:
QUOTE(simpatica @ 2009 05 25, 09:42)
As tai nebuvau niekada,bet noreciau

neeinu nes turiu dar pigmentiniu demeliu ant nugaros,tai baisu.
Aš pirmą kartą nuėjau, kai buvau 23-jų metų, tai net gėda buvo

kad aš nemoku ir nesergu ta soliariumų manija

Beja, mano draugė turi kelias pigmentines dėmes, bet jas tiesiog užsiklijuoja kai eina, bet ar galima tai ir nežinau
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 09:55)
Del soliariumu kiek klausiau, tai konkreciai del IS nesake, kad negalima, nes vejuka uzsistatai ir ten ne karsta (kaip tik penktadieni nusipirkau abonenta, eisiu pasigrazinti)

o kad siaip jis nera sveika, tai visos tikrai zinom, bet grazios norim buti, tai, manau, issitepus gerais kremais ir kartais, gal nieko tokio, taip ar taip turim IS
P.S. klausimas ne i tema: ar duodat gydytojai, kuri israsineja vaistus pinigu? As nesu davus, bet i mane ziuri jau isvis kaip nzn i ka, paskutini karta uztrukau kabinete gal 7-8 minutes
ir pareiske, kad turiu buti nerealiai dekinga, nes per metus gaunu dovanu uz 40 tukst litu
Niekada nedaviau
bet nieko panašaus ir nesu girdėjusi... mums juk ligonių kasos apmoka, tai gydytoja čia ne prie ko manau..galima gėlių gal nunešt kokia proga, bet šiaip manau nereikia. na, bet čia tik mano nuomonė.
Papildyta:
QUOTE(citrute @ 2009 05 25, 13:32)
O aš pasirinkau vietoj pabėgelės Mickevičienę, ji toks šiltas žmogus, man labiau patinka