Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

QUOTE(eglema @ 2009 04 29, 13:33)
Ar labai karstos dienos viekia jus , nebuna taip kad atjungineja kojas truputi ar daugiau beveik tuoj pat schmoll.gif kaip atsigauti?gerai kai namie, o darbe? kai kurios skaiciau vazinejot ir buvot i Egipta , Turkija kaip ten jauciates? unsure.gif
Tai dar nekarsta. rolleyes.gif
Papildyta:
Pliaze nesinori visai po skeciu guleti, idegti irgi noretusi.Ar cia tik mane taip veikia ir siaip vos ne pirmi metai.? biggrin.gif

Labutis, buvau pries metus Turkijoj, labai bijojau, kad pabloges, bet atvirksciai thumbup.gif Labai gerai jauciausi, na zinoma mes pliaze negulejom, daug keliavom, vaiksciojom, kad kuo daugiau pamatyti 4u.gif Kartais ir as miego noredavau, bet manau tai normalu prie musu busenos.
Papildyta:
QUOTE(Talli @ 2009 04 29, 13:59)
na veikia ir mane karsciai, silpna kazkodel buna ir moego norisi. tik gerai, kad masinoje kondicionierius yra thumbup.gif

Mes taip pat su kondicionierium, nepalyginamai geriau thumbup.gif drinks_cheers.gif

Man dazniausiai kojom kazkas darydavosi kai budavo ankstyvas pavaris, kaip skruzdeliukai virsui nubegdavo, bet tfu tfu tfu siais metais taip nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Labukas, kaip mergaitės laikotės? smile.gif Man su pavasariu ir nuotaika pagerėjo ir daug daug geriau jaučiuosi clap.gif
Atsakyti
Na, taip kai saulė išlindo jau savijauta daug geresnė, bet labai greitai nuovargis pradeda kankinti. Norėjau paklausti, ar jūs kai saulė pasirodo vis dar vartojate kokius papildus, pvz. žuvų taukus ar ne? g.gif
Atsakyti
Man tai nuotaika gereja:)bet greiciau nu to karscio slepiuosi nes pavargstu...dar nuo tos pavasarines saules kazkokia alergija ant ranku atsiranda g.gif o jei vakare susalsiu truputi tai desine koja ilgai susilt negali,idomu unsure.gif as taukus vistiek naudoju,dar trentali geriu kas dvi savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpatica @ 2009 05 04, 10:35)
Man tai nuotaika gereja:)bet greiciau nu to karscio slepiuosi nes pavargstu...dar nuo tos pavasarines saules kazkokia alergija ant ranku atsiranda g.gif o jei vakare susalsiu truputi tai desine koja ilgai susilt negali,idomu unsure.gif as taukus vistiek naudoju,dar trentali geriu kas dvi savaites smile.gif

Ačiū, kad parašėt, lėksiu pirkti taukų ir trentalio. Gal ne taip nuovargis kankins. smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, taip labai smagu kai uz lango saulute sviecia ir nuotaika kelia, tik jei pabunu ant saules ir mane miegucio traukia. smile.gif Ir jauciuosi tiesiog puikiai, net i darba zadu grizti po menesiuko. Jau kalbejau darbe tai sutinka priimti atgal jei tik sveikatele leis. thumbup.gif O visoms linkiu susilaukti sveiku leliuku ir stiprios sveikatos pacioms. 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad su pavasariu visos atsigaunam, džiugu thumbup.gif 4u.gif aš toliau geriu savo vitaminukus, tuoj baigsiu ir pirksiu žuvų taukus blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,
saunu kad gerai jauciates, as irgi kaip ant sparnu smile.gif
gal galit pasidalint kokius vitaminus geriat, nes as tai tik zuvu tauku turiu, bet ir tie saldytuve vargsta uzmirsti.... ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif , stai dziaugiuosi kad man viskas geriau, bet staiga suzinojau kad mano citologinis tepinelis nekoks tad kita savaite varau i Onkologine ir stai nuotaika itempta ir tas nezinojimas mane alina. verysad.gif Bijau visko ir tas nerimas mane zlugdo. Kaip istverti ir nesulaukti kokio negalavimo IS. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2009 05 06, 17:36)
Laba  4u.gif , stai dziaugiuosi kad man viskas geriau, bet staiga suzinojau kad mano citologinis tepinelis nekoks tad kita savaite varau i Onkologine ir stai nuotaika itempta ir tas nezinojimas mane alina.  verysad.gif  Bijau visko ir tas nerimas mane zlugdo. Kaip istverti ir nesulaukti kokio negalavimo IS.  unsure.gif

As ir mastau, kad reiktu sita tyrima psidaryti, bet baugoka kazkaip. O kiek jums metu, jei nepaslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Girdejau, kad sergant IS veziukas nelimpa, bet ar tai tiesa nezinau. g.gif
Papildyta:
Omegos rugstis vartoju , neurorubina kartais,lindzi kapsulytes(cordisepsa) g.gif

Norejau paklausti, ar darant tyrimus del IS kam dare stuburo MR, kepenu kokius tyrimus g.gif .Suzinojau, kad galvos MR, punkcijos ir likvoro neuztenka?
Atsakyti
Pasakysiu atvirai, "vėžiukas" labai neblogai limpa. verysad.gif
Gerai, kad priminėt, jau užsirašiau pas daktarę, kad irgi tepinėlį pasidaryti. Tik visos, kurios vilkinate, nes bijote, labai prašau pasidarykite tyrimą kiek galima anksčiau. Daugiau galimybių pasveikti. 4u.gif
Atsakyti