Įkraunama...
Įkraunama...

Išsėtinė sklerozė

Sveikutes visos, kaip laikotes tokia puikia pavasariska diena?
Pas mane tai jau ir nuotaikos gereja ir galvoj svieseja, cia matyt saulute savo darba daro smile.gif
Oi pavargau jau as tuos kontraceptikus gert, va dabar visa savaite kraujuoja, nors ne menesines, buvau pas 2 gin ir ka-nieko, praeis tipo...Nu kiek galima su tais pampersais vaiksciot verysad.gif spirales nededa nes nuo ju kiek turejau tiek uzdegimai, tai ir vaikstau tabletes apsikabinus...bet zinant kad antrp leliuko tikrai neplanuoju visa likusi gyvenima gert tabletes... schmoll.gif vistik jos irgi nera labai i sveikata..
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 24, 17:40)
Pas mane tai jau ir nuotaikos gereja ir galvoj svieseja, cia matyt saulute savo darba daro smile.gif
Oi pavargau jau as tuos kontraceptikus gert, va dabar visa savaite kraujuoja, nors ne menesines, buvau pas 2 gin ir ka-nieko, praeis tipo...Nu kiek galima su tais pampersais vaiksciot verysad.gif spirales nededa nes nuo ju kiek turejau tiek uzdegimai, tai ir vaikstau tabletes apsikabinus...bet zinant kad antrp leliuko tikrai neplanuoju visa likusi gyvenima gert tabletes... schmoll.gif vistik jos irgi nera labai i sveikata..

pabandykit kontraceptini pleistra, geras dalykas, nors man netiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2009 04 24, 19:40)

Yra vietines zvakes "Patentex" ir kt., nes pati negaliu kontraceptiku tai vartoju.Nuo ju nieko nesidaro i. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 25 balandžio 2009 - 14:30
Su tikruoju pavasariu mergaites user posted image
Atsakyti
Su gera nuotaika ir silumele. biggrin.gif clap_1.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE(eglema @ 2009 04 25, 15:29)
Yra vietines zvakes "Patentex" ir kt., nes pati negaliu kontraceptiku tai vartoju.Nuo ju nieko nesidaro i. biggrin.gif

Pritariu. Pati irgi vartoju Patentex ir esu patenkinta. Pabandykit. thumbup.gif
Papildyta:
O aš norėčiau pasiguosti... unsure.gif Susvyravo mano kėdė darbe. Regis, ir per daug nesinervinau, tausojau save, bet matyt užteko. Staigiai ir smarkiai nusilpo regėjimas dešine akimi. Tai pirmas toks ryškesnis atvejis per 2 metus, kai leidžiuosi Betarefoną. Tai dabar žiauriai liūdna: ne dėl to, kad neteksiu darbo, o todėl, kad sveikata sušlubavo...

Reiks pas okulistą kreiptis... Bet norint pas jį pakliūt, reiks pirma pas šeimos gydytoją... Ir vėl eilės ir ilgos laukimo valandos...
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2009 04 26, 13:06)
Pritariu. Pati irgi vartoju Patentex ir esu patenkinta. Pabandykit.  thumbup.gif
Papildyta:
O aš norėčiau pasiguosti...  unsure.gif Susvyravo mano kėdė darbe. Regis, ir per daug nesinervinau, tausojau save, bet matyt užteko. Staigiai ir smarkiai nusilpo regėjimas dešine akimi. Tai pirmas toks ryškesnis atvejis per 2 metus, kai leidžiuosi Betarefoną. Tai dabar žiauriai liūdna: ne dėl to, kad neteksiu darbo, o todėl, kad sveikata sušlubavo...

Reiks pas okulistą kreiptis... Bet norint pas jį pakliūt, reiks pirma pas šeimos gydytoją... Ir vėl eilės ir ilgos laukimo valandos...

nesisielok, tikiu, kad nelengva, darbo netekimas didelis stresas kiekvienam, o dar kai is musu valdzios daug paguodzianciu zodziu nesulauki schmoll.gif
na, bet nera padeties be iseities, laikykis mirksiukas.gif ir tausok save smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 04 24, 18:40)

bet dabar yra naujos kartos spiraliu, as turiu jau antri metai ir tikrai jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2009 04 26, 13:06)
Pritariu. Pati irgi vartoju Patentex ir esu patenkinta. Pabandykit.  thumbup.gif
Papildyta:
O aš norėčiau pasiguosti...  unsure.gif Susvyravo mano kėdė darbe. Regis, ir per daug nesinervinau, tausojau save, bet matyt užteko. Staigiai ir smarkiai nusilpo regėjimas dešine akimi. Tai pirmas toks ryškesnis atvejis per 2 metus, kai leidžiuosi Betarefoną. Tai dabar žiauriai liūdna: ne dėl to, kad neteksiu darbo, o todėl, kad sveikata sušlubavo...

Nesijaudink, viskas bus gerai..nera padeties be iseities. Siuntimo prasykite pas neurookulista...regejimo nukritimas dazniausiai reiskia akies nervo uzdegima, jei skauda sukiojant aki, arba ja spustelejus, tai tikrai uzdegimas...cia nuo nervu ne kitaip....siulau drasiai leistis neurorubina 5 ampules...man regos nukritimu buvo per 6m jau kokius 5-6 kartus...SEKMES smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2009 04 26, 12:06)
Papildyta:

Uzjauciu labai labai...ir del darbo, bet del sveikatos ypac...as ir gavau 3 grupe, ir liepe rasyt pareiskima..bet pasispardziau ir kol kas dirbu ...laikykis, as uz tave laikau kumstukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2009 04 26, 12:06)
Papildyta:

Nesmagu dėl darbelio, bet laikykis, darbo bus 4u.gif svarbu sveikatėlė, gal pervargo akytės, pailsėti joms reikia. Kuo dažniau jas paiilsink 4u.gif
Atsakyti
Ar labai karstos dienos viekia jus , nebuna taip kad atjungineja kojas truputi ar daugiau beveik tuoj pat schmoll.gif kaip atsigauti?gerai kai namie, o darbe? kai kurios skaiciau vazinejot ir buvot i Egipta , Turkija kaip ten jauciates? unsure.gif
Tai dar nekarsta. rolleyes.gif
Papildyta:
Pliaze nesinori visai po skeciu guleti, idegti irgi noretusi.Ar cia tik mane taip veikia ir siaip vos ne pirmi metai.? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglema: 29 balandžio 2009 - 13:31
QUOTE(eglema @ 2009 04 29, 13:33)
Ar labai karstos dienos viekia jus , nebuna taip kad atjungineja kojas truputi ar daugiau beveik tuoj pat schmoll.gif kaip atsigauti?gerai kai namie, o darbe? kai kurios skaiciau vazinejot ir buvot i Egipta , Turkija kaip ten jauciates? unsure.gif
Tai dar nekarsta. rolleyes.gif
Papildyta:
Pliaze nesinori visai po skeciu guleti, idegti irgi noretusi.Ar cia tik mane taip veikia ir siaip vos ne pirmi metai.? biggrin.gif

na veikia ir mane karsciai, silpna kazkodel buna ir moego norisi. tik gerai, kad masinoje kondicionierius yra thumbup.gif
Atsakyti