QUOTE(IlonaMutis @ 2009 04 26, 13:06)
Pritariu. Pati irgi vartoju Patentex ir esu patenkinta. Pabandykit.
Papildyta:
O aš norėčiau pasiguosti...

Susvyravo mano kėdė darbe. Regis, ir per daug nesinervinau, tausojau save, bet matyt užteko. Staigiai ir smarkiai nusilpo regėjimas dešine akimi. Tai pirmas toks ryškesnis atvejis per 2 metus, kai leidžiuosi Betarefoną. Tai dabar žiauriai liūdna: ne dėl to, kad neteksiu darbo, o todėl, kad sveikata sušlubavo...
Reiks pas okulistą kreiptis... Bet norint pas jį pakliūt, reiks pirma pas šeimos gydytoją... Ir vėl eilės ir ilgos laukimo valandos...
nesisielok, tikiu, kad nelengva, darbo netekimas didelis stresas kiekvienam, o dar kai is musu valdzios daug paguodzianciu zodziu nesulauki
na, bet nera padeties be iseities, laikykis

ir tausok save
Papildyta:
QUOTE(juratema @ 2009 04 24, 18:40)
Sveikutes visos, kaip laikotes tokia puikia pavasariska diena?
Pas mane tai jau ir nuotaikos gereja ir galvoj svieseja, cia matyt saulute savo darba daro
Oi pavargau jau as tuos kontraceptikus gert, va dabar visa savaite kraujuoja, nors ne menesines, buvau pas 2 gin ir ka-nieko, praeis tipo...Nu kiek galima su tais pampersais vaiksciot

spirales nededa nes nuo ju kiek turejau tiek uzdegimai, tai ir vaikstau tabletes apsikabinus...bet zinant kad antrp leliuko tikrai neplanuoju visa likusi gyvenima gert tabletes...

vistik jos irgi nera labai i sveikata..
bet dabar yra naujos kartos spiraliu, as turiu jau antri metai ir tikrai jokiu problemu