Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 24, 21:03)
buvo ir tokio kaip pas tave, tik gal mazesni rinkinukai (lapu skaiciu turiu omeny), o dar buvo toks fainuoliskas popierius is tokio kaip sitas plauso,

Pala, o tu jau rašei kur ta pardė ??? Kuriam psl. gal atsimeni ???

QUOTE(Miglota @ 2008 09 24, 22:20)
relija, kaip supratu tu ten gana stambi (geraja prasme  biggrin.gif  ) pirkeja pas juos , tai gal uzsiprasyk ju  mirksiukas.gif

Nu jo, tokia nekūda lotuliukas.gif , tačiau jie turi tai, ką jiems atveža kažkoks dėdė.... Vž, kaip jau ne pirmą kartą girdžiu savo "kaime" : mes ne pattys užsakinėjam... Man tai mistika tokie reikaliukai, bet anyway - bandau gauti iš jų katalogėlį tokių popieriukų, tai žadėjo bandyti gauti man jį, kaip stambiai pirkėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 24, 22:07)
Nu jo, tokia nekūda  lotuliukas.gif , tačiau jie turi tai, ką jiems atveža kažkoks dėdė.... Vž, kaip jau ne pirmą kartą girdžiu savo "kaime" : mes ne pattys užsakinėjam... Man tai mistika tokie reikaliukai, bet anyway - bandau gauti iš jų katalogėlį tokių popieriukų, tai žadėjo bandyti gauti man jį, kaip stambiai pirkėjai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tu cia neisvertinek man i kita puse biggrin.gif o tai gal tu tiesiai is tiekeju imk, tada tai jau tikrai karaliene butum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 24, 23:07)
nu kur rasiau jau nepamenu, gal plepaluose g.gif , bet galiu dar karteli parasyti mirksiukas.gif zinai kur randasi Vilniaus širdies chirurgijos centras (laisves ir rygos sankryza), tai vat ten salia jo tarp visu kitu parduotuviu yra kaskokia zaislu parduotuvyte, tai vat joje ir radau, man atrodo jau seniai kaskas buvo rases apie ja, bet buvau pamirsus, ir pati sau neseniai naujai atradau lotuliukas.gif
Man tai mistika tokie reikaliukai, bet anyway - bandau gauti iš jų katalogėlį tokių popieriukų, tai žadėjo bandyti gauti man jį, kaip stambiai pirkėjai
o tai pas tave ant poko nera importuotojo duomenu g.gif , nu bent pas mane tai raso kad bildera, pasiziurejau, i adresa, tai supratau kad lyg ir jie patys atsiveza g.gif turiu galvoje kad ta parduotuve patys sau atsiveza, nes ju adresas uzdetas ant to popieriaus g.gif
Atsakyti
o stai kur jie uzsakineja tikriausiai mirksiukas.gif http://www.folia-bri.../...&openid=502

o cia radau ta komplektuka plausinio popieriuko kuri labai norejau nusipirkti ir zadu nusipirkti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 25 rugsėjo 2008 - 07:54
QUOTE(Miglota @ 2008 09 24, 23:14)
tu cia neisvertinek man i kita puse  biggrin.gif o tai gal tu tiesiai is tiekeju imk, tada tai jau tikrai karaliene butum  lotuliukas.gif

Žinok, gera mintis - kaip norėčiau, kad atsirastų tikro scrapinio popieriaus tiekėjai kokie LT. tada tai jau ragas jiems būtų - gyvenčiau pas juos lotuliukas.gif
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 25, 08:24)
bildera, pasiziurejau, i adresa, tai supratau kad lyg ir jie patys atsiveza  g.gif turiu galvoje kad ta parduotuve patys sau atsiveza, nes ju adresas uzdetas ant to popieriaus  g.gif

Jp jo, tą folia jau senai pasižiūrėjau, o su tiekėjais buvo taip. Aš turiu tokią ligą, kai įsigiju kokį daiktą iškart turiu išvilkt iš pakuotės ir net etiketes nukrapštyt visas..... Tiesiog drebu kaip mėgstu tai daryti.... Vž, nespėju atsiminti, kad pasižiūrėti tiekėją, bo viskas jau šiukšlių dežėj atsiranda... g.gif Oi, tikiuosi, kad paaiškinau normaliai.
Plačiau galėsiu plepaluose išaiškinti lotuliukas.gif
LINUTUK, ačiū už nuorodas.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 09 25, 09:43)
Labas rytelis 4u.gif Tai įmetu el.parduotuvėlės nuorodą...atrodo, kad jau nuo vakar veikia karsta.gif

O bigsmile.gif Lekiu žiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 09 25, 09:43)
Labas rytelis 4u.gif Tai įmetu el.parduotuvėlės nuorodą...atrodo, kad jau nuo vakar veikia karsta.gif

www.creativa.lt

tikrai veikia..........nesenai kai ką užsisakiau.........tik niekur neradau, kad būtų užrašyta, per kiek išsiunčiat prekes, nu maždaug kiek reiks laukti.......... ax.gif

Oi skubu atsiimti žodžius, nes pasitikrinau paštą, o ten iš karto gavau visus atsakymus........... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arminux: 25 rugsėjo 2008 - 09:13
Linutuk, gal gali pasiufleruot .... ką iš to plaušinio popieriuko galima padaryt g.gif seniai prisipirkau ir guli stalčiuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 25, 10:19)
Linutuk, gal gali pasiufleruot .... ką iš to plaušinio popieriuko galima padaryt  g.gif seniai prisipirkau ir guli stalčiuje  g.gif

dar nezinau blush2.gif 4u.gif , bet jis toks grazutis man pasirode, manau rasciau kur panaudoti, gal kokia gelyte ar sirdute iskirpciau, is karto 3D efektas butu ax.gif , gal net pavadinima koki galima butu iskarpyti vasariskai temai ax.gif ,
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 25, 11:49)
dar nezinau  blush2.gif  4u.gif , bet jis toks grazutis man pasirode, manau rasciau kur panaudoti, gal kokia gelyte ar sirdute iskirpciau, is karto 3D efektas butu  ax.gif , gal net pavadinima koki galima butu iskarpyti vasariskai temai  ax.gif ,

Viename iš pirmųjų savo darbelių dariau detales iš geltono tokio popieriaus.
Tik stambias detales iš jo iškirpt eina, nes smulkios pasileidžia tas tinklas.
Nežinau ar supratai g.gif ten daug siūliukų suklijuota ....
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 26, 09:30)
Viename iš pirmųjų savo darbelių dariau detales iš geltono tokio popieriaus.
Tik stambias detales iš jo iškirpt eina, nes smulkios pasileidžia tas tinklas.
Nežinau ar supratai  g.gif ten daug siūliukų suklijuota ....

aaaaaa supratau, o jai is karto pries kerpant ta blogaja puse patepti PVA klijais g.gif , kasin kaip tada butu g.gif , nu cia tik pasvarstymai ax.gif , tada dar reiks pamastyti, ar pirkti, nors jis man toooookas grazutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 26, 09:52)
aaaaaa supratau, o jai is karto pries kerpant ta blogaja puse patepti PVA klijais  g.gif , kasin kaip tada butu  g.gif , nu cia tik pasvarstymai  ax.gif , tada dar reiks pamastyti, ar pirkti, nors jis man toooookas grazutis  wub.gif

Bet tada klausimas ar PVA yra acid free? g.gif
Atsakyti
Nebent iškart priklijuosi ant popierinio pagrindo ir tada kirpsi g.gif

Atsakyti