Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(justess22 @ 2008 09 24, 01:17)
Na, bandysiu ryt dar suspėt nulėkt iki parduotuvės, o jei nespėsiu, tai tau šie numeriukai po 0,5m atiteks (nes tik po pusmetrį nupirkau pabandymui). O kitoms tuomet vėliau suorganizuosiu blush2.gif Ar tinka toks variantas? 4u.gif

Tiks 4u.gif Kitos apziures, gal ir daugiau surinksi ir didesny uzsakyma 4u.gif Atsiprasau merginu, kad as tokia abzora blush2.gif
Atsakyti
LINUTUK, ačiū tau už tokį išsamų atsakymą notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Page refills, vat kaip jie vadinasi doh.gif Dabar tai jau tikrai kur nors kaip nors susiveiksiu.

O dėl tų žiedukų tai kaži ar į juos galima kišt tokį storį lapų, koks jų skersmuo. Juk tie lapai kažkiek judėt dar turi, tai gal erdvės dar jiems pakankamai palikt reikia... g.gif Nors, jei su įmautėm, tai turbūt juda lengviau. Na, ryt šviežia galva dar pamąstysiu ir tada artimiausiu metu bėgsiu tų žiedų užsipirkt, nes tik vienoj vietoj temačiau.

Darkart širdingai dėkui 4u.gif
Atsakyti
Oi, prisiminiai, dargi norėjau paklausti dėl lipdukų. Pardėj radau tokių neblogų, kurie skirti naudoti kaip klijuojamos tatuiruotės ant kūno (turbūt žinot apie ką aš). Įdomu, ar kuriai teko bandyt juos ant popieriaus lipdyt? Ar kimba? Ar laikosi?
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 24, 13:03)
Oi, prisiminiai, dargi norėjau paklausti dėl lipdukų. Pardėj radau tokių neblogų, kurie skirti naudoti kaip klijuojamos tatuiruotės ant kūno (turbūt žinot apie ką aš). Įdomu, ar kuriai teko bandyt juos ant popieriaus lipdyt? Ar kimba? Ar laikosi?

Mestėlk kokią foto - bus paprasčiau ką patarti mirksiukas.gif Turi omenyje perkeliamus paveikslėlius? ar tokias kūno tatuiruotes? g.gif
Atsakyti
jai kalbi apie rub-ons, tai turetu laikytis, bet manau nuo kokybes priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 24, 14:03)

Įtariu, kad pienių jūra kalba ne apie rub-on'us, jaučiu ji kalba apie tatpasčiausias tatu ant kūno, kur vaikams tokių pridarytų būna... Jei apie jas klausi, tai aš esu bandžiusi - gaunasi š...., nes reikia šlapinti jas, kitaip neprilimpa.... Nebent būtų laminuotas popieriaus paviršius....O gal ten pas jus kitokios tatu g.gif
Atsakyti
Nea, manau, tas pats. Nes ant pakuotės irgi buvo parodyta, kad reikia kempine pašlapint. Tai nieko gero tada..
O rubons jau išbandžiau vakar. Man buvo laimės pilnos akys, o vyrui - juoko blush2.gif
Atsakyti
rodausi ta popieriu ax.gif taip atrodo su ipakavimu, kainavo 15lt
user posted image
o cia truputi spalvas pasmalsauti, bet nesigavo tikros, jau vakaras, o diena niekaip neprisiruosiau nufotkinti doh.gif
user posted image
o cia juosteles is senas naujas
user posted image

Atsakyti
LINUTUK, super popieriukas, tikiuosi ir pas mane tokių atveš. O tu tokio kaip aš rodžiau nematei? O gal dar kokių kitokių buvo???
Atsakyti
Aš turiu tokį popiriuką blush2.gif
Man jis per blizgus ir niekur netinka.
MB iš užsienio parvežė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 24, 20:32)
LINUTUK, super popieriukas, tikiuosi ir pas mane tokių atveš. O tu tokio kaip aš rodžiau nematei? O gal dar kokių kitokių buvo???

buvo ir tokio kaip pas tave, tik gal mazesni rinkinukai (lapu skaiciu turiu omeny), o dar buvo toks fainuoliskas popierius is tokio kaip sitas plauso, gal 4 lapai poke, viens toks svelnus mergaitiskas, butinai leksiu nusipirkti blush2.gif tai tik MB vel i stalciuka pinigu ides lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 24, 20:59)
Aš turiu tokį popiriuką  blush2.gif
Man jis per blizgus ir niekur netinka.
MB iš užsienio parvežė  wub.gif

nu tai gi galima su akriliniais dazais padazyti ir turesi norima spalva mirksiukas.gif arba su tais stampuku padais g.gif , dar neisbandziau, bet perkant butent tokios mintys galvoje sukosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 24, 19:32)

relija, kaip supratu tu ten gana stambi (geraja prasme biggrin.gif ) pirkeja pas juos , tai gal uzsiprasyk ju mirksiukas.gif
Atsakyti