Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(eMAr @ 2008 09 22, 20:05)
Aš irgi noriu  blush2.gif

4u.gif suorganizuosim 4u.gif

QUOTE(Miglota @ 2008 09 22, 20:55)
zadejai tosk, bet as irgi noriu  bigsmile.gif , o gal galima butu daugiau i meeta uzsiprasyti, tada paprasyciau lauramamos, kad paimtu mano  4u.gif arba gal galeciau kai kuriuos tavo pavyzdinius po apziuros paimt  biggrin.gif

Mielai ir su tavim pasidalinsiu mirksiukas.gif Tik nežinau, ar iki meet'o spėsiu dar kartelį toj parduotuvėj apsilankyt, kur pirkau juosteles... šiaip tai galima ir be jokių tarpininkų - jei kurios nori, tai galiu supakuot ir paštu atsiųst mirksiukas.gif Gi jos labai lengvutės. Bet jei nori, galiu ir po meet'o tau iš šitų pavyzdėlių perleisti tuos, kurie patiks mirksiukas.gif Aš dabar dar nieko su jais nedarysiu, tai kai reiks, nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 09 22, 20:24)
4u.gif suorganizuosim 4u.gif
Mielai ir su tavim pasidalinsiu mirksiukas.gif Tik nežinau, ar iki meet'o spėsiu dar kartelį toj parduotuvėj apsilankyt, kur pirkau juosteles... šiaip tai galima ir be jokių tarpininkų - jei kurios nori, tai galiu supakuot ir paštu atsiųst mirksiukas.gif Gi jos labai lengvutės. Bet jei nori, galiu ir po meet'o tau iš šitų pavyzdėlių perleisti tuos, kurie patiks mirksiukas.gif Aš dabar dar nieko su jais nedarysiu, tai kai reiks, nusipirksiu ax.gif

ok, tada per meeta neisdalink niekam ir jei daugiau neleksi ten, tai as kai kuriuos paprasysiu, kad man paimtu 4u.gif
Atsakyti
labukas, gal jau praziopsojau amerikiniu gerybiu dalybas??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 09 22, 22:20)
labukas, gal jau praziopsojau amerikiniu gerybiu dalybas???  unsure.gif
ne, dar negavom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 22, 21:37)
ok, tada per meeta neisdalink niekam ir jei daugiau neleksi ten, tai as kai kuriuos paprasysiu, kad man paimtu  4u.gif

Na, tai gali iškart man AŽ parašyt, kurių norėsi - jei Tosk nepriglaus, tai tau atiduosiu 4u.gif
Atsakyti
Justess, as noreciau 1,2,3,4,6,7,10,11,14 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 22, 22:55)
Justess, as noreciau 1,2,3,4,6,7,10,11,14  blush2.gif

jei iki meet'o dar apsilankysiu juotelių parduotuvėj, tai tau nupirksiu šitas. O kokio ilgio pirkti? Po 1 metrą ar mažiau? O gal daugiau? lotuliukas.gif Žodžiu, vienaip ar kitaip, jau užsirašiau numeriukus ir gausi juosteles anksčiau ar vėliau 4u.gif
Atsakyti
kol kas uzteks po metra, o po to ziuresim biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Na va, turiu pagaliau visas priemones ir jau šiek tiek pasidarbavau cool.gif Bet klausimai vis tiek nesibaigia ax.gif

Visų pirma tai pabandžiau pasipildyt post-bound albumą ir nusprendžiau, kad kiti bus d-ring. Turėtų būt daug patogiau. O vat dėl tų D ring ir norėjau paklausti. Ar į juos taip pad dedamos įmutės, t.y. padaryti darbai dedasi į įmautes ir segasi į albumą? jei taip, tai kaip jos atrodo. Gal kokį pavyzduką internete? ax.gif Čia parduotuvėj radau labai nebragių albumų susegimui 12x12, bet ten ne trys žiedai, o daug daug mažų žiedelių per visą nugarą. Nežinau, gal suprasit, ką noriu pasakyt. Neįsivaizduoju, ar yra tokių įmaučių...

Kitas mano klausimas, dėl pavienių žiedų, kuriuos taip pat galima naudoti susegimui. Radau 2cm ir 5cm skersmens. Gal kuri naudojat ir galit pasidalinti, kiek normaliai lapų sutalpinate į 2 cm žiedą, nes man tai jie tokie mažyliukai pasirodė.
Taip pagalvojau - o gal įmanoma išsikirpti iš storesnio kartono viršelius, pasinaudoti tais pačiais pavieniais žiedais ir bus pigus bei patogus 12x12 albumas? Bet vat čia vėl iškyla įmaučių klausimas. Žodžiu, strogiai reikia pavyzdžių 12x12 įmaučių, kurios skirtos ne post-bound albumams. Nelabai žinau, kaip jas angliškai apibūdint, tai ir neprigooglinu nieko...

O dėl akrilinių dažų tai geros žinios thumbup.gif Tik vat dabar susimąsčiau - o jei jie tokie nekenksmingi, tai gal ir su štampukais galima juos naudoti?.. g.gif OI, jaučiu, išradinėju aš čia dviračius kažikokius rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 23, 19:38)
vat dėl tų D ring ir norėjau paklausti. Ar į juos taip pad dedamos įmutės, t.y. padaryti darbai dedasi į įmautes ir segasi į albumą? jei taip, tai kaip jos atrodo. Gal kokį pavyzduką internete? 
kiek as pati domejausi' tai dedasi i imautes stai tokios
o daug daug mažų žiedelių per visą nugarą. Nežinau, gal suprasit, ką noriu pasakyt. Neįsivaizduoju, ar yra tokių įmaučių...
apie tai nieko nenusimanau ax.gif
Kitas mano klausimas, dėl pavienių žiedų, kuriuos taip pat galima naudoti susegimui. Radau 2cm ir 5cm skersmens. Gal kuri naudojat ir galit pasidalinti, kiek normaliai lapų sutalpinate į 2 cm žiedą, nes man tai jie tokie mažyliukai pasirodė.
nu nezinau nieko apie tuos ziedelius, bet jai jis 2 cm, tai sudek lapus i 2 cm kruvele, primesk lapu pastorejimui nuo visokiu gelyciu ir matysi kiek reikia, manau kiekvienu atveju kitaip, be to as tai isivaizduoju kad tie mazi ziedukai skirti mini albumams daryti, o jau kur 5cm dydis, tai gali daugiau kir pritaikyti
Taip pagalvojau - o gal įmanoma išsikirpti iš storesnio kartono viršelius, pasinaudoti tais pačiais pavieniais žiedais ir bus pigus bei patogus 12x12 albumas? Bet vat čia vėl iškyla įmaučių klausimas. Žodžiu, strogiai reikia pavyzdžių 12x12 įmaučių, kurios skirtos ne post-bound albumams. Nelabai žinau, kaip jas angliškai apibūdint, tai ir neprigooglinu nieko...
zinoma ymanoma pasidaryti paciai, o cia pasidairyk Page Protectors ir dar cia
Tik vat dabar susimąsčiau - o jei jie tokie nekenksmingi, tai gal ir su štampukais galima juos naudoti?..
taip galima, as net gi ir naudojau, tik atskiesk gerokai vandeniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 rugsėjo 2008 - 20:24
Justess NORIU 4u.gif Domina 3, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 (po 1m). O gal paciupinejus ir visu uzsigeisiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 09 23, 21:21)
Justess NORIU 4u.gif Domina 3, 4, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 (po 1m). O gal paciupinejus ir visu uzsigeisiu doh.gif  lotuliukas.gif

Na, bandysiu ryt dar suspėt nulėkt iki parduotuvės, o jei nespėsiu, tai tau šie numeriukai po 0,5m atiteks (nes tik po pusmetrį nupirkau pabandymui). O kitoms tuomet vėliau suorganizuosiu blush2.gif Ar tinka toks variantas? 4u.gif
Atsakyti