Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image
turiu tokiu Hambly Screen-prints rub-ons.
Koks sutapimas, kaip tik naudoju apuokiuka dabartiniam LO. mirksiukas.gif
Ech, kažkada sapnavau vieną iš scrap sapnų,

blink.gif jau tau galas arti kad net spanuoji apie SB...diagnoze: scrap-ingitas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 kovo 2009 - 18:59
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 13, 08:56)
Aš iš to skūpumo atvirutėms naudoju tuos apgadintus, iškarpytus 12x12 lapus.

O kas dėl tvoros, žiedų, lapų ... ir aš tokių lapų ieškau.
Noriu pelėdų  g.gif kituose Lo jos tokios gražios, ale netikiu kad užsienietės jas pačios pieštų  g.gif

teisingas merginu pasiulymas smile.gif as pirmiausia tai pagalvojau o reikia prisesti ir papiesti kokiunors peledu kompu ir ykelti - naudokites y sveikata,,, bet beskaitant toliau mirksiukas.gif supratau kad galima ir gudriau isisukti is tokios stuacijos ax.gif taip sutaupoma daug daugiau laiko ax.gif - google visagalis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 13, 18:57)
blink.gif jau tau galas arti kad net spanuoji apie SB...diagnoze: scrap-ingitas  lotuliukas.gif

tai jau čia senai aišku lotuliukas.gif
Atsakyti
Lauramamai
ar dar ieškai lėktuvų temos detalių?
Turiu kelis gal pravers:
Foofala firmos Rub-ons "Going Places" (item 41105); vintage rub-onai su lėktuviukais, žemėlapiu, rodyklėm...bet sunkiai juos rasi dabar kadangi jie jau prieš keletą metų išleisti.
user posted image
ir dar pažiūrėk įvairiausių Quickutz plytelių su lėktuvais (vienas Cuttlebug yra, bet labai vaikiškas):
ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2009 - 19:32
Scrapuke, aciu labai, ieskosiu uzsimusdama, nes jie man spalviskai labai labai tiktu unsure.gif
Noreciau pasigirti ilgai lauktu siuntinuku:
user posted image
basic grey popierius (rinkausi po viena lapa,kuris patinka) ir gel-a-tins akriliniai stampai
user posted image
ivairus popieriukai, brads ir ivairiu firmu juosteles, fiskars popieriaus plesymo liniuote
user posted image
KI memories firmos karpiniai
user posted image
ivairiu firmu akrilinukai
user posted image
akriliniai stampukai ir fiskars skylamusis
user posted image
rub-on'ai, bazilio gelytes

Beje, gal ka sudomins http://public.fotki....odamos-scrapbo/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 17 kovo 2009 - 19:07
Lauramama thumbup.gif prekės ir visas apsipirkimas 4u.gif 100 proc. mano skonį atitinka (sakyčiau kad pavydžiu, bet pusę jų turiu rolleyes.gif ). Smagu kad nusipirkai tuos štampukus su įvairiom gėlėm ir smilgom...mane taip pat sudomino tie siūlių "stitches" štampai, bet iki šiol susilaikiau ir nepirkau...vis galvoju kad kadangi man patinka faktūra, pasiuvinėsiu kur reikia...bet jei labai sugundysi ir parodysi kaip juos naudoji, tai gal pirksiu.
(P.S ar gavai mano az del foto siuntinuko?
Papildyta:
dar pamirsau dadeti, nžn ar supratai tie raudoni mini apskritimo blizgantys lipdukai tai gali klijuoti ant paprastų brads'ų paviršiaus kad gautum puošnesnį brads'ą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 kovo 2009 - 21:21
lauramama, kaip baltai pavydžiu blush2.gif
O smilgos veža labiausiai wub.gif

Atsakyti
Lauramama, galėtum brūkštelėti, kurios firmos štampukai pirmoje foto? Jei tu iš UK pirkai, gal mesteltum nuorodą, iš kur daugiausia viską pirkai? Man labai skubiai reikia blush2.gif , gal spėčiau dar užsisakyt štampukų, kol gali perduot į LT kartu su kitais daiktais, bet tik pora dienų yra atsiūst doh.gif
Atsakyti
lauramama, reikėjo smilgas imt urmu mirksiukas.gif
Būtume perpirkę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 16, 22:38)
lauramama, reikėjo smilgas imt urmu  mirksiukas.gif
Būtume perpirkę  thumbup.gif

Smilgos - http://www.gelatinst...wildthings.html
Ir uzsakinejau is cia, laukiau labai labai ilgai, karta maciau amazonej, gavau relijai viena rinkinuka, sau nebe. Pirkausi tiesiai is pardes. Imti urmu manau per brangu man butu smile.gif
Del stampuku siuliu - labai pati megstu su masina siuti ant LO, bet cia tokiam reikalui,kai tingesis traukti, ar idomesniu siuliu noresis. Be to, turiu ateities planu,kur tikrai negalesiu tystis siuvimo masinos (Scrapuke, minejau Tau apie savo geguzes misija)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti