as akrilinius ir ant lapo tepu ir detales padazau
Aš irgi pradėjau naudot akrilinius dažus.
O kaip pas juos su acid-free'iškumu ir pan.?..
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 22, 09:54)
O kaip pas juos su acid-free'iškumu ir pan.?..
Kiek su panomis kalbėjom, tai akriliniai dažai tinka nuotraukų apipavidalinimui. t.y. scrapbooking'ui
Miargos, pataisykite, jei klystu
Bet kurie akriliniai? Tikiuosi, kad tu neklysti. Būtų labai gera žinia
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 22, 10:23)
Apskritai akriliniai Jei netingi, perbėk visas ankstesnes scrap'o temas, įvesdama į paiešką žodį "akriliniai", turi surasti atsakymą
QUOTE(relija @ 2008 09 17, 13:40)
Aš žinau tik www.joann.com
Papildyta:
Pienių jūra, bet pas tave ten kaip viskas brangu Pašarinau po tavo nurodytą psl. tai oi oi oi.....
Papildyta:
Pienių jūra, bet pas tave ten kaip viskas brangu Pašarinau po tavo nurodytą psl. tai oi oi oi.....
Uztat yra tavo labai ieskomas rinkinys http://cardznscrapz....-Stack-Wedding/
Zinok, nera jau cia taip brangu.Viska daugink is 3.45
Tai tavo tas rinkinukas kainuotu apie 30lt dabar, nes yra nerelios nuolaidos.
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 22, 10:23)
niu va paieškojau ir radau Scrap'as 5 tema 18 psl.
O gal Scrap8 galėtum surašyti iš savo patirties kokie dažai (bet kokio pavidalo : skysti, tiršti, kieti, purškiami ir pan.) tinka scrapbokking'ui?
Pradedu sąrašiuką :
* akriliniai - TAIP
* aliejiniai - NE
* guašas - ???
* akvarelė - ???
* tušas - ???
* tempera - ???
* vandeniniai -???
* pastelė - ???
* vaškinės kreidelės - ???
* ...........
* .................
* .......................
* ...............................
* .....................................
QUOTE(irmulia @ 2008 09 22, 11:52)
* akvarelė - man rodos, šie irgi nekenksmingi ir tinka SB
* vandeniniai -???
* vandeniniai -???
O akvarelė ir vandeniniai dažai ne tas pas?
O dabar apie šios dienos pirkinius... nepamenu kuriai (Tosk, ar Miglotai ) žadėjau nėrinukų pvz. nupirkt. Taigi, šiandien buvau, apsiprekinau ir rodausi (aišku, kai bus galimybė, duosiu pačiupinėti - kai kurie nerealiai mieli ir plonyčiai).
Nr. 8, 9 ir 10 ant šviesaus fono išausta blizgančiais siūlais, bet nuskanavus šnipštas matosi .
Kainų tiksliai kiekvienos nepamenu, be nuo 1,5Lt iki 3Lt už metrą. Šitus į meet'ą prigriebsiu, kad būt galima "gyvai" pačiupint
QUOTE(justess22 @ 2008 09 22, 19:02)
O dabar apie šios dienos pirkinius... nepamenu kuriai (Tosk, ar Miglotai t už metrą. Šitus į meet'ą prigriebsiu, kad būt galima "gyvai" pačiupint
O dabar apie šios dienos pirkinius... nepamenu kuriai (Tosk, ar Miglotai t už metrą. Šitus į meet'ą prigriebsiu, kad būt galima "gyvai" pačiupint
Aš irgi noriu
O dabar apie šios dienos pirkinius... nepamenu kuriai (Tosk, ar Miglotai ) žadėjau nėrinukų pvz. nupirkt.
O dabar apie šios dienos pirkinius... nepamenu kuriai (Tosk, ar Miglotai ) žadėjau nėrinukų pvz. nupirkt.
zadejai tosk, bet as irgi noriu , o gal galima butu daugiau i meeta uzsiprasyti, tada paprasyciau lauramamos, kad paimtu mano arba gal galeciau kai kuriuos tavo pavyzdinius po apziuros paimt
Tas pats