Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(relija @ 2009 03 12, 20:19)
Žinok jau nebe gaila lotuliukas.gif , dabar kad pardėjau varyt savo popierius - tai galo nėra  biggrin.gif , dabar jau ieškau specifinių dalykėlių ir kokių nors labai gerų draugų JAV, kad galėtų man pripirkti pilną konteinerį gėrių  lotuliukas.gif

O as kaip tik pradejau gaileti, yac kai ne sau darau verysad.gif
Kazkaip irgi pradejau rankiotis priemones, kurias tikrai panaudosiu - labiau berniukiskas, dabar knisuosi ir ieskau lektuvu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 12 kovo 2009 - 21:20
Aš iš to skūpumo atvirutėms naudoju tuos apgadintus, iškarpytus 12x12 lapus.

O kas dėl tvoros, žiedų, lapų ... ir aš tokių lapų ieškau.
Noriu pelėdų g.gif kituose Lo jos tokios gražios, ale netikiu kad užsienietės jas pačios pieštų g.gif

Atsakyti
Bet, Sanrita, tuu teisi, daug ką galima nusipiešti. Juk išraityti paukščiuko, kokio vaisiaus arba kitą nesudėtingą formą nėra taip sunku. Toms, kurios nepasitiki savo ranka biggrin.gif visada galima pasiimti kokią knygelę ir perkelti pavyzdžiui mėgiamą dukrytės ar sūnelio personažą arba šiaip ką nors....
Aš šiaip tai mėgstu piešinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 13, 08:56)
Noriu pelėdų  g.gif kituose Lo jos tokios gražios, ale netikiu kad užsienietės jas pačios pieštų  g.gif

Man rodos, užsienėtės dažniausiai naudoja pelėdų štampukus - manau, jų ten galybė įvairiausių variantų. smile.gif
Atsakyti
Kita vertus, jei turėčiau kalną įvairių štampukų - tikrai jais naudočiausi....

Ech, kažkada sapnavau vieną iš scrap sapnų, kaip turiu aparatą, kurio ekrane įvedi bet kokį žodį, greičiausiai tik daiktavardį ir po kelių minučių iš jo išlenda štampukas... Supratot, na tipo, parašai šaukštas - išlenda šaukšto štampukas... parašau gėlė - išlenda gėlė... Tik nepamenu ką reikia įrašyt, kad skirtingų stilių ir dydžių tie vaizdeliai būtų g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
relija lotuliukas.gif ogi čia idėja bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tokio aparačiuko ir aš norėčiau thumbup.gif
O pelėdas banžiau piešt g.gif dar kol kas nesigauna doh.gif

Atsakyti
Idėja gera, bet kol tokį sumeistrausiu jau turbūt scrapas neberūpės, bo busiu senučiukė lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif , kažkaip pavyko be tų mažyliukų vinukų išsissukti, nes labai skubiai reikėjo doh.gif, o kai laiko neturi, tai ir suki galvą kaip kitaip išsisukti iš situacijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 kovo 2009 - 10:53
QUOTE(Sanrita @ 2009 03 13, 11:38)
Tokio aparačiuko ir aš norėčiau  thumbup.gif
O pelėdas banžiau piešt g.gif dar kol kas nesigauna  doh.gif

Sanrita, gal tau tiks sitie paveiksliukai? Paklausyk Relijos patarimo ir atsispausdinusi per langa ar per stikla su lempa persinesk ant norimo popieriaus rankyte thumbup.gif
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Dar kazkur maciau rub-onu graziu su apuokais, bet nebeturiu laiko darbe knistis.
Sorry, jei ka uzverciau apuokais wub.gif
Atsakyti
Taip taip taip, aš tą ir turėjau galvoje. Jei jau nepavyksta pačioms sukurti, pasikopinkit.
Įsivedat į googliką bet kokį norimą žodį ir išsirenkat patinkantį objektą, o tada kaip Lauramama parašė - užsiimat copy biggrin.gif

Sanrita
, va tau krūva puikių pelėdų beigi apuokų - tik piešk bigsmile.gif
Atsakyti
Wow, kokie mieli apuokiukai wub.gif
Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti