niu mergytes numirsiu is pavydo
LT saulele kokie lobiai
QUOTE(relija @ 2009 03 11, 14:24)
Ir noriu paklausti. Kas ten per popierius 2*12 ??? Parašyk kokia firma ir t.t., ieškosiu, bo įdomu pasidarė.... Gal jie turi kokią konkrečią paskirtį????
pas mane Papermania firmos jie Jų paskirtis kaip kraštams pvz. panaudot, jie ir pavadinti "border" .. Mane sugundė tuo, kad galima ne tik kraštams, žinoma, panaudot , bet ir šiaip, o kaina vistek mažesnė nei "cielo" popieriaus, jei tinka toks nedidelis motyvas kur. O ir kraštams naudojant tai tauposi popierius, nes dedi ne visą lapą, o pvz. tokį, arba jei taupus esi , karpai didelius lapus, kad viso nedėt, na kaip Scrap8 rašė apie suvalkietiškus būdus , pagalvojau, kad vistiek panaudosiu ar didesniems darbams, ar atvirutėms .. Įmesiu ryt arba vėliau vakare nuotraukas iš arčiau Vienas rinkinys tai grynai dėl pelėdų mane nupirko ...
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 03 11, 15:03)
niu mergytes numirsiu is pavydo
O-pa-pa, nori pasidalinsiu kai kuo? Kai kurio popieriaus po tris lapus vienodus turiu, tai tikrai neprireiks. Gal dar kas norės Žodžiu, penktadienį (nes ryt bais užsiėmusi esu) nufotografuosiu, kuo galiu dalintis ir parašysiu, jei susidomėjusių bus.
Relija, cia britu firma. Dar tokiu ismatavimu "borderius" gamina Dovecraft (pas tave kaledinis yra is manes) ir Laura Ashley. Britu popieriaus kolekcijomis ir popieriau kokybe tikrai nessusizavejau
CIA paziureti pilna dovecraft paper stacks kolekcija galima
Laura Ashley
Papermania popieriukai
Mergytes, puikus lobiai, negaliu sakyti,kad pavydziu, bet kartu dziaugiuosi su jumis, kad turit labai gera pradzia savo darbeliams
CIA paziureti pilna dovecraft paper stacks kolekcija galima
Laura Ashley
Papermania popieriukai
Mergytes, puikus lobiai, negaliu sakyti,kad pavydziu, bet kartu dziaugiuosi su jumis, kad turit labai gera pradzia savo darbeliams
Merginos, ačiū už paaiškinimą ir nuorodas Einu pasidairyt
QUOTE(Isida @ 2009 03 11, 21:08)
O-pa-pa, nori pasidalinsiu kai kuo? Kai kurio popieriaus po tris lapus vienodus turiu, tai tikrai neprireiks. Gal dar kas norės Žodžiu, penktadienį (nes ryt bais užsiėmusi esu) nufotografuosiu, kuo galiu dalintis ir parašysiu, jei susidomėjusių bus.
noreciau
QUOTE(irmulia @ 2009 03 10, 15:13)
Merginos, kurios iš Vilniaus
Gal kas iš Jūsų turi aukso spalvos dekoratyvius štai tokius vinukus (mažylius)
Gal kas iš Jūsų turi aukso spalvos dekoratyvius štai tokius vinukus (mažylius)
aš berods dar keletą turiu o tau tų visai mažiukų reikia? nes mažuosius daugiausia ir naudoju parašyk kiek tau reikia, bandysiu skaičiuot
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 11, 18:48)
Įmesiu ryt arba vėliau vakare nuotraukas iš arčiau Vienas rinkinys tai grynai dėl pelėdų mane nupirko ...
Va nuotraukytės tų 2*12 :
Šitais irgi galiu pasidalint, nes po penkis vnt. buvo rinkinyje, dar kai kuriais rinkinukais iš didesnių irgi, kur po kelis vienodus lapus buvo, jei kam bus aktualu ..
Aha, vaizdelis aiškus, aš kažkaip labiau dekoratyvias jas įsivaizdavau, na tarkim kokios tvoros ir žiedų, lapų, kringelių. Čia gi yra kaip normalus popierius, tik jau tam tikro formato... Vž, aišku. Pasiknisiu dar tarp nuorodų. Ačiū už foto
QUOTE(relija @ 2009 03 12, 07:01)
Aha, vaizdelis aiškus, aš kažkaip labiau dekoratyvias jas įsivaizdavau, na tarkim kokios tvoros ir žiedų, lapų, kringelių. Čia gi yra kaip normalus popierius, tik jau tam tikro formato... Vž, aišku. Pasiknisiu dar tarp nuorodų. Ačiū už foto
čia tau kaip tik tiktų relija...čia toms kurios nenori karpyti cielą lapą raštuoto popieriaus kada reikia tik 2x12 colių "border" iškirst
Žinok jau nebe gaila , dabar kad pardėjau varyt savo popierius - tai galo nėra , dabar jau ieškau specifinių dalykėlių ir kokių nors labai gerų draugų JAV, kad galėtų man pripirkti pilną konteinerį gėrių