Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
niu mergytes numirsiu is pavydo dry.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
LT saulele kokie lobiai bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 11, 14:24)
Ir noriu paklausti. Kas ten per popierius 2*12 ??? Parašyk kokia firma ir t.t., ieškosiu, bo įdomu pasidarė.... Gal jie turi kokią konkrečią paskirtį????

pas mane Papermania firmos jie 4u.gif Jų paskirtis kaip kraštams pvz. panaudot, jie ir pavadinti "border" .. Mane sugundė tuo, kad galima ne tik kraštams, žinoma, panaudot bigsmile.gif , bet ir šiaip, o kaina vistek mažesnė nei "cielo" popieriaus, jei tinka toks nedidelis motyvas kur. O ir kraštams naudojant tai tauposi popierius, nes dedi ne visą lapą, o pvz. tokį, arba jei taupus esi tongue.gif , karpai didelius lapus, kad viso nedėt, na kaip Scrap8 rašė apie suvalkietiškus būdus smile.gif , pagalvojau, kad vistiek panaudosiu ar didesniems darbams, ar atvirutėms ax.gif .. Įmesiu ryt arba vėliau vakare nuotraukas iš arčiau 4u.gif Vienas rinkinys tai grynai dėl pelėdų mane nupirko biggrin.gif ...

Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 03 11, 15:03)
niu mergytes numirsiu is pavydo dry.gif

O-pa-pa, nori pasidalinsiu kai kuo? ax.gif Kai kurio popieriaus po tris lapus vienodus turiu, tai tikrai neprireiks. unsure.gif Gal dar kas norės rolleyes.gif Žodžiu, penktadienį (nes ryt bais užsiėmusi esu) nufotografuosiu, kuo galiu dalintis ir parašysiu, jei susidomėjusių bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 11 kovo 2009 - 19:08
Relija, cia britu firma. Dar tokiu ismatavimu "borderius" gamina Dovecraft (pas tave kaledinis yra is manes) ir Laura Ashley. Britu popieriaus kolekcijomis ir popieriau kokybe tikrai nessusizavejau unsure.gif
CIA paziureti pilna dovecraft paper stacks kolekcija galima
Laura Ashley
Papermania popieriukai
Mergytes, puikus lobiai, negaliu sakyti,kad pavydziu, bet kartu dziaugiuosi su jumis, kad turit labai gera pradzia savo darbeliams thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 11 kovo 2009 - 20:03
Merginos, ačiū už paaiškinimą ir nuorodas 4u.gif Einu pasidairyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 03 11, 21:08)
O-pa-pa, nori pasidalinsiu kai kuo? ax.gif Kai kurio popieriaus po tris lapus vienodus turiu, tai tikrai neprireiks. unsure.gif Gal dar kas norės rolleyes.gif Žodžiu, penktadienį (nes ryt bais užsiėmusi esu) nufotografuosiu, kuo galiu dalintis ir parašysiu, jei susidomėjusių bus.

noreciau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 03 10, 15:13)
Merginos, kurios iš Vilniaus help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

Gal kas iš Jūsų  turi  aukso spalvos dekoratyvius štai tokius vinukus (mažylius)

aš berods dar keletą turiu g.gif o tau tų visai mažiukų reikia? nes mažuosius daugiausia ir naudoju ax.gif parašyk kiek tau reikia, bandysiu skaičiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 03 11, 18:48)
Įmesiu ryt arba vėliau vakare nuotraukas iš arčiau  4u.gif Vienas rinkinys tai grynai dėl pelėdų mane nupirko   biggrin.gif ...

Va nuotraukytės tų 2*12 :

user posted image

user posted image

Šitais irgi galiu pasidalint, nes po penkis vnt. buvo rinkinyje, dar kai kuriais rinkinukais iš didesnių irgi, kur po kelis vienodus lapus buvo, jei kam bus aktualu smile.gif ..
Atsakyti
Aha, vaizdelis aiškus, aš kažkaip labiau dekoratyvias jas įsivaizdavau, na tarkim kokios tvoros ir žiedų, lapų, kringelių. Čia gi yra kaip normalus popierius, tik jau tam tikro formato... Vž, aišku. Pasiknisiu dar tarp nuorodų. Ačiū už foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 03 12, 07:01)
Aha, vaizdelis aiškus, aš kažkaip labiau dekoratyvias jas įsivaizdavau, na tarkim kokios tvoros ir žiedų, lapų, kringelių. Čia gi yra kaip normalus popierius, tik jau tam tikro formato... Vž, aišku. Pasiknisiu dar tarp nuorodų. Ačiū už foto  drinks_cheers.gif

čia tau kaip tik tiktų relija...čia toms kurios nenori karpyti cielą lapą raštuoto popieriaus kada reikia tik 2x12 colių "border" iškirst mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinok jau nebe gaila lotuliukas.gif , dabar kad pardėjau varyt savo popierius - tai galo nėra biggrin.gif , dabar jau ieškau specifinių dalykėlių ir kokių nors labai gerų draugų JAV, kad galėtų man pripirkti pilną konteinerį gėrių lotuliukas.gif
Atsakyti