Merginos, kurios iš Vilniaus
Gal kas iš Jūsų turi aukso spalvos dekoratyvius štai tokius vinukus (mažylius)
arba tokius rayher'io mažyliukus
ir nori/gali manytis ar kitaip į štai tokius?
Isida tikriausi turi StazOnui tinkamą valiklį, nes dabar nusipirktas Cleansit valo tik vandeninius rašaliukus. Yra pas Rangeri Solvent valiklis skirtas tokiam solvent rašalui (nžn kaip lietuviškai verčiasi).
Isida per kokį tarpininka tas grožybes įsigijai. Ir aš užsimaniau šį tą užsisakyti Tik nežinau per ką galėčiau
Isida, va cia tai apsipirkimas
Vakar gavau pagaliau savo oparata Spillbinders Wizard... Bet nemoku su juo elgtis Tai dabar reiks sukt galva, kas galetu man parodyt
Vakar gavau pagaliau savo oparata Spillbinders Wizard... Bet nemoku su juo elgtis Tai dabar reiks sukt galva, kas galetu man parodyt
QUOTE(Liorka @ 2009 03 10, 17:43)
Isida tikriausi turi StazOnui tinkamą valiklį, nes dabar nusipirktas Cleansit valo tik vandeninius rašaliukus. Yra pas Rangeri Solvent valiklis skirtas tokiam solvent rašalui (nžn kaip lietuviškai verčiasi).
Nea, dar neturiu Dar tik planuoju įsigyti.
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 10, 18:01)
Isida per kokį tarpininka tas grožybes įsigijai. Ir aš užsimaniau šį tą užsisakyti Tik nežinau per ką galėčiau
Iš joann.com pirkau per Taurę.
QUOTE(Isida @ 2009 03 10, 13:56)
Na va, pagaliau Pildau savo seną pažadą ir rodausi, ką iš joann.com parsisiunčiau.
saunus pirkinukai QUOTE(Tosk @ 2009 03 10, 18:11)
nu teks panelyte youtobe ziurineti, nes tikriausia niekas tokio cia neturi ir negales pamokinti QUOTE(Isida @ 2009 03 10, 18:12)
Iš joann.com pirkau perTaurę.
o kaip greitai iki taves atkeliavo, nuo uzsakymo pateikimo QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 10, 19:03)
o kaip greitai iki taves atkeliavo, nuo uzsakymo pateikimo
Vasario 13 užsakė, 25 gavau skaičiukus, o kovo 7 buvo Vilniuje.
Isida, pavydžiu tau rašalų, dar popieriaus ir dar....
Puikus siuntinys, dabar jau turėsi kalną darbų parodyt
irmulia, turiu tuos vinukus, a le kas iš to nežinau kada į Vilnių dabar lėksiu....
Tosk, nu aš dar neturiu to aparato , bet laukiu išsižiojus kai jau išmoksi kaip ten su juo elgtis
Puikus siuntinys, dabar jau turėsi kalną darbų parodyt
irmulia, turiu tuos vinukus, a le kas iš to nežinau kada į Vilnių dabar lėksiu....
Tosk, nu aš dar neturiu to aparato , bet laukiu išsižiojus kai jau išmoksi kaip ten su juo elgtis
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 10, 18:01)
Jei uzsakinesi is joann, prasysiuos i kompanija ant drasos
Aš ir praturtėjau popierium :
Kur kairėj, tai rinkinukai 12*12 dydžio, o kitus mažesnius ėmiau: 8*8, 6*6, 2*12
Ir šiek tiek smulkių daikčiukų :
Belieka tik pradėt darbuotis, ne vien kaupt ...
Kur kairėj, tai rinkinukai 12*12 dydžio, o kitus mažesnius ėmiau: 8*8, 6*6, 2*12
Ir šiek tiek smulkių daikčiukų :
Belieka tik pradėt darbuotis, ne vien kaupt ...
LT saulele, fantastiški lobiai, kaip visada pavydžiu popieriaus
Ir noriu paklausti. Kas ten per popierius 2*12 ??? Parašyk kokia firma ir t.t., ieškosiu, bo įdomu pasidarė.... Gal jie turi kokią konkrečią paskirtį????
Ir noriu paklausti. Kas ten per popierius 2*12 ??? Parašyk kokia firma ir t.t., ieškosiu, bo įdomu pasidarė.... Gal jie turi kokią konkrečią paskirtį????
LTsaulele numirsiu iš pavydo. Šitiek puikaus popieriaus o kokie gražūs braciukai
Gal tau tiek daug nereik? Priglausčiau
Gal tau tiek daug nereik? Priglausčiau