Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Merginos, kurios iš Vilniaus help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

Gal kas iš Jūsų turi aukso spalvos dekoratyvius štai tokius vinukus (mažylius)

user posted image

arba tokius rayher'io mažyliukus

user posted image

ir nori/gali manytis ar kitaip į štai tokius? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 kovo 2009 - 15:13
Isida tikriausi turi StazOnui tinkamą valiklį, nes dabar nusipirktas Cleansit valo tik vandeninius rašaliukus. Yra pas Rangeri Solvent valiklis skirtas tokiam solvent rašalui (nžn kaip lietuviškai verčiasi).
Atsakyti
Isida per kokį tarpininka tas grožybes įsigijai. Ir aš užsimaniau šį tą užsisakyti g.gif Tik nežinau per ką galėčiau
Atsakyti
Isida, va cia tai apsipirkimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vakar gavau pagaliau savo oparata Spillbinders Wizard... Bet nemoku su juo elgtis doh.gif Tai dabar reiks sukt galva, kas galetu man parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2009 03 10, 17:43)
Isida tikriausi turi StazOnui tinkamą valiklį, nes dabar nusipirktas Cleansit valo tik vandeninius rašaliukus. Yra pas Rangeri Solvent valiklis skirtas tokiam solvent rašalui (nžn kaip lietuviškai verčiasi).

Nea, dar neturiu blush2.gif Dar tik planuoju įsigyti.

QUOTE(kristi13 @ 2009 03 10, 18:01)
Isida per kokį tarpininka tas grožybes įsigijai. Ir aš užsimaniau šį tą užsisakyti g.gif Tik nežinau per ką galėčiau

Iš joann.com pirkau per Taurę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isida @ 2009 03 10, 13:56)
Na va, pagaliau karsta.gif Pildau savo seną pažadą ir rodausi, ką iš joann.com parsisiunčiau. blush2.gif
saunus pirkinukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Tosk @ 2009 03 10, 18:11)
Vakar gavau pagaliau savo oparata Spillbinders Wizard... Bet nemoku su juo elgtis doh.gif Tai dabar reiks sukt galva, kas galetu man parodyt lotuliukas.gif
nu teks panelyte youtobe ziurineti, nes tikriausia niekas tokio cia neturi ir negales pamokinti g.gif
QUOTE(Isida @ 2009 03 10, 18:12)
Iš joann.com pirkau perTaurę. 4u.gif
o kaip greitai iki taves atkeliavo, nuo uzsakymo pateikimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 03 10, 19:03)
o kaip greitai iki taves atkeliavo, nuo uzsakymo pateikimo g.gif

Vasario 13 užsakė, 25 gavau skaičiukus, o kovo 7 buvo Vilniuje. 4u.gif
Atsakyti
Isida, blink.gif blink.gif blink.gif pavydžiu tau rašalų, dar popieriaus ir dar.... blink.gif
lotuliukas.gif Puikus siuntinys, dabar jau turėsi kalną darbų parodyt biggrin.gif

irmulia
, turiu tuos vinukus, a le kas iš to doh.gif nežinau kada į Vilnių dabar lėksiu....

Tosk
, nu aš dar neturiu to aparato lotuliukas.gif , bet laukiu išsižiojus kai jau išmoksi kaip ten su juo elgtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 10, 18:01)

Jei uzsakinesi is joann, prasysiuos i kompanija ant drasos blush2.gif
Atsakyti
Aš ir praturtėjau popierium thumbup.gif :

user posted image

Kur kairėj, tai rinkinukai 12*12 dydžio, o kitus mažesnius ėmiau: 8*8, 6*6, 2*12 smile.gif

Ir šiek tiek smulkių daikčiukų smile.gif :

user posted image

Belieka tik pradėt darbuotis, ne vien kaupt blush2.gif blush2.gif ...

Atsakyti
LT saulele, fantastiški lobiai, kaip visada pavydžiu popieriaus cool.gif
Ir noriu paklausti. Kas ten per popierius 2*12 ??? Parašyk kokia firma ir t.t., ieškosiu, bo įdomu pasidarė.... Gal jie turi kokią konkrečią paskirtį????
Atsakyti
LTsaulele numirsiu iš pavydo. Šitiek puikaus popieriaus o kokie gražūs braciukai wub.gif
Gal tau tiek daug nereik? Priglausčiau lotuliukas.gif
Atsakyti