O aš noriu parodyti kokį pradėjau dukriukui daryti albumą.
Jis dar nepabaigtas, todėl dar nėra apipavidalintas viršelis ir panašiai
Pačią papkę netyčia gavau darbe.Na toką neblogą su įmautėm pačiam viršeliui ir šonams, pvz: šonuose galvoju įdėti kelis kompaktus su filmuota medžiaga.
O viršeliui teks padaryti 8x8 sb darbelį ir įkišti. Dabar kaip pavyzdį įkišau tik paprastą albumo lapą.
Lapus irgi pati susipjausčiau. Pirkau tą dvigubų lapų komplektuką iš Creativos parduotuvės. Šiuo metu jam nuolaidos.
Dabar galvoju įsigyti dar vieną tokią papkę ir nusipirkti 8x8 įmaučių lapams. Tik noriu užduoti klausimą ar nesiskiria įmautės albumams su žiedais ir su varžtais?
QUOTE(relija @ 2009 03 07, 08:52)
Laura, pralinksminai Kaip tik dabar žiūriu į tavo LO "Pievoje" (kurį šiandien gabensiu į Vilnių) tai matau, kad tikrai nemėgsti dirbti su mažom detalėm
Papildyta:
QUOTE(dilditele @ 2009 03 07, 02:07)
O is Joann i LT nesiuncia?? jei teisingai supratau. O kokiose internetinese parduotuvese dazniausiai perkate?
As siunciuosi pati tik is ebay ir is www.123stitch.com (is pastarosios labai ilgai iki LT eina), o is visu kitu parduotuviu uzsisakau per tarpininkes
QUOTE(kristi13 @ 2009 03 07, 13:50)
Dabar galvoju įsigyti dar vieną tokią papkę ir nusipirkti 8x8 įmaučių lapams. Tik noriu užduoti klausimą ar nesiskiria įmautės albumams su žiedais ir su varžtais?
bent jau mano tai skiriasi.. bet kai neradau spec imaiciu savo albumui, tai dariausi papildomas skylutes jau turimuose lapuose, bet man nepatinka taip, vis tiek normaliu ieskosiu..
QUOTE(lauramama @ 2009 03 07, 15:43)
As siunciuosi pati tik is ebay ir is www.123stitch.com (is pastarosios labai ilgai iki LT eina), o is visu kitu parduotuviu uzsisakau per tarpininkes
Oi visai pamirsau, kad galima per tarpininkes . O is kokiu internetiniu perkates?
QUOTE(dilditele @ 2009 03 07, 22:28)
Oi visai pamirsau, kad galima per tarpininkes . O is kokiu internetiniu perkates?
as perkuosi is
www.joann.com
www.addictedtorubberstamps.com
www.gelatinstamps.com
www.paperbagstudios.com
www.scrapyourtrip.com
www.purpleoniondesigns.com
www.papertreyink.com
dazniausiai ieskau pagal reikiama preke, lyginu kainas ir bandau uzsisakyti, nes is visu ir ne visos tarpininkes gali ir nori uzsakyti
Siaip, kitoje temoje ka tik Miglota kai ka idomaus pasiule http://www.supermama...?...2296&st=396
QUOTE(lauramama @ 2009 03 07, 21:53)
as perkuosi is
www.joann.com
www.gelatinstamps.com
www.paperbagstudios.com
www.scrapyourtrip.com
www.papertreyink.com
dazniausiai ieskau pagal reikiama preke, lyginu kainas ir bandau uzsisakyti, nes is visu ir ne visos tarpininkes gali ir nori uzsakyti
Siaip, kitoje temoje ka tik Miglota kai ka idomaus pasiule http://www.supermama...?...2296&st=396
www.joann.com
www.gelatinstamps.com
www.paperbagstudios.com
www.scrapyourtrip.com
www.papertreyink.com
Aciukas
QUOTE(Liorka @ 2009 03 07, 12:27)
Tikrai esu mačiusi kažkurioje didelėje Maximoje kitokio formato įmaučių. Buvo ir A5, ir dar kažkokio neaiškaus mažo formato, taip pat A4 įmautė, kur viena kišenėlė per pusę, o kitos mažesnės skirtingų dydžių. Tik nesu tikra ar parpastos kanceliarinės įmautės tinka SB darbams?
Žinau vieną parduotuvę Lietuvoje, kur galima užsisakyti ir spec. SB kitų formatų įmaučių
Žinau vieną parduotuvę Lietuvoje, kur galima užsisakyti ir spec. SB kitų formatų įmaučių
Kaip tik turėjaų apvažiuoti visas didžiąsias maximas, ir vis užsukdavau pažiūrėti tų įmaučių, bet iš tiesų neradau. Sorry, jei ką suklaidinau Gal sumaišiau su Vokietijos prekybcentriu, nes neseniai buvau ir žiūrėjau kiek įdomybių turi, tinkamo SB
Scrap8 kažkada sakė, kad įmautės skiriasi ir pagal firmas
Šiaip prekybcentriuose pardavinėjamos įmautės SB nėra tinkamos...bent jau apie acid-free ir photo-safe užrašiukų ant pakuočių tikrai nėra... reiktų įmaučių dairytis ebay ar užsienio SB parduotuvėse.
Juste man irgi įdomu, ar jos tinkamos Tiesios Scrap8 paminėjo, kad JAV įmaučių būna ir kanceliarinėse, todėl parašiau kur pas mus mačiau. Tik va, pasirodo, gal ir nemačiau
QUOTE(Liorka @ 2009 03 10, 13:08)
Juste man irgi įdomu, ar jos tinkamos Tiesios Scrap8 paminėjo, kad JAV įmaučių būna ir kanceliarinėse, todėl parašiau kur pas mus mačiau. Tik va, pasirodo, gal ir nemačiau
aš kiek domėjausi, tai kanceliarinėse pas mus pardavinėjamos nepritaikytos SB - bent jau ant pakuočių nenurodo, kad jos saugios. Neabejoju, kad JAV ir kitur, kur scrapas populiarus, eilinėj pardėj galima rasti tinkamų produktų...pvz. pas mus kanceliarinėse tikrai yra sausų klijų, kurie tinka SB...gal ir daugiau produktų galima atrasti ieškant, bet kol kas įmaučių neradau.
Na va, pagaliau Pildau savo seną pažadą ir rodausi, ką iš joann.com parsisiunčiau.
O čia Norvegijoje sumedžioti lobiai
O čia Norvegijoje sumedžioti lobiai
Manau, kad startavimui lobiai tiesiog puikūs