Man kaip tik norisi su dar didesniu formatu dirbti, bei tokiam norui ispildyti - dviguba LO reikia daryti O tu aisku bandyk su mazesniu, bet tada detales maziukes, labai kruopstaus darbo reikia, cia ne man tokiais minimalizmai uzsiimti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 10:48)
O jus visos su tokiais dideliais "dirbat"
Hm negi cia man vienai toks noras uzejo su mazesniais Gal kuri turi 8*8, o gal nepatogu su tokiu??
Hm negi cia man vienai toks noras uzejo su mazesniais Gal kuri turi 8*8, o gal nepatogu su tokiu??
as pritariu agnejai, kiekvienas pasirenka lapo dydi kuris yra priimtiniausias.. as pvz. nemegstu mini albumu nes man ten maza vietos.. kol kas darau tik 12x12"
QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 11:48)
O jus visos su tokiais dideliais "dirbat"
Dariau mažiuką albumuką ... Kol kas nekyla rankos tokio dydžio darbam. Daug sunkiau. 12X12 bent erdvės yra kur pasireikšti
Aciu visoms uz atsakymus, Srap tikrai sauni ideja
QUOTE(Agneja @ 2009 03 06, 15:47)
dabar ir man dar klausimukas iskilo
o kur deda tokio dydzio, pvz, kaip page maps yra tokie pusiniai LO?
yra spec imautes, ar kzkaip kitaip juos susega?
atrodo, kad buvo ir toks srapukes idetam pavizdy.. nezinau ar yra tokio dydzio imaute, bet manau, kad nesunku butu pasidaryt is 12x12"
QUOTE(Agneja @ 2009 03 06, 09:47)
dabar ir man dar klausimukas iskilo
pusiniai LO dabar labai "madingi" jie 6x12 coliu ir jiem yra tokio dydzio ymautes (nusiprikus as ju...American Crafts firmos)...kaip matot nuorodoj, sie pusiniai LO telpa i 30x30cm albumus su ziedukais.
Pusinias ymautes galima pasidaryti paciai, bet dar nebandziau. Turiu toki instrumenta "karsta peiliuka", tai su juo gali karpyti 30x30 ymautes ir uzlyditi ten kur reikia kad padaryt pusinias ymautes. Tokiu budu taip pat galima padaryti multi-kisenukus is 30x30 ymautes (paziurekite virsuj Ali E. albumu nuoroda kur idejau), ji mazas nuotraukas, ir detales deda i tokius kisenukus, o toliau, pagrazinimus, rubonu's, brads'us tiesiogiai sega ant ymautes pavirsiaus...irgi naujove atrado CK kazkuriam prenumerate turejo visa straipsni apie tai.
Man atrodo tos kurios degina mediena, kaip Justess, toks instrumentas tiktu pjaustytas ymautes uzlydyt kur reikia
Jei nenorite pacios lydyt ar degint ymauciu, multi kisenuku ymauciu galima gauti kancelerinese (JAV tai i tokias deda kolekcijas kaip "baseball" sporto korteles, pinigus, markutes ir t.t
QUOTE(Scrap8 @ 2009 03 06, 20:57)
Jei nenorite pacios lydyt ar degint ymauciu, multi kisenuku ymauciu galima gauti kancelerinese (JAV tai i tokias deda kolekcijas kaip "baseball" sporto korteles, pinigus, markutes ir t.t
Jau ieškojau toks dalykas pas mus deficitas. Bent jau Klp tai tikrai
O is Joann i LT nesiuncia?? jei teisingai supratau. O kokiose internetinese parduotuvese dazniausiai perkate?
QUOTE(lauramama @ 2009 03 06, 12:49)
aisku bandyk su mazesniu, bet tada detales maziukes, labai kruopstaus darbo reikia, cia ne man tokiais minimalizmai uzsiimti
Laura, pralinksminai Kaip tik dabar žiūriu į tavo LO "Pievoje" (kurį šiandien gabensiu į Vilnių) tai matau, kad tikrai nemėgsti dirbti su mažom detalėm
Scrapuke, nu sudominai mane su tuo peiliukų karštu. Tas aparatėlis, kuris degina medį turi tokį antgalį, kuris atrodo galėtų "karpyti" vokelius, bet man nesigauna
Gal gali į mesti kokią nuorodą su tuo peilių???
Man taip pat labai jau norisi kitokio formato kišenių.... O šiaip įdomu dirbti su įvairiais formatais... Priklauso nuo to, ką nori padaryti.
Apskritai man labai patinka tai, kad pagrindiniai SB formatai - kvadratai
Aš mat labiausiai mėgstu taisyklingas formas: apskritimą ir kvadratą
Tikrai esu mačiusi kažkurioje didelėje Maximoje kitokio formato įmaučių. Buvo ir A5, ir dar kažkokio neaiškaus mažo formato, taip pat A4 įmautė, kur viena kišenėlė per pusę, o kitos mažesnės skirtingų dydžių. Tik nesu tikra ar parpastos kanceliarinės įmautės tinka SB darbams?
Žinau vieną parduotuvę Lietuvoje, kur galima užsisakyti ir spec. SB kitų formatų įmaučių
Žinau vieną parduotuvę Lietuvoje, kur galima užsisakyti ir spec. SB kitų formatų įmaučių