Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sakykit kokiu dydziu buna albumai, labiau patiktu su imautem?? Lt maciau tik 30 ant 30. Ar buna mazesniu??? Tie visokie debeseliai ir pan. su ziedais kazkaip nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 01:23)
Sakykit kokiu dydziu buna albumai, labiau patiktu su imautem?? Lt maciau tik 30 ant 30. Ar buna mazesniu??? Tie visokie debeseliai ir pan. su ziedais kazkaip nepatinka.

Albumai būna pačių įvairiausių dydžių - įvairovę gali pamatyt čia. Tačiau LT nežinau, ar yra įvairesnių - pati esu čiupinėjusi tik 12"x12" su varžtais. Gal kažkur jau ir kitokių atvežė g.gif Na, ir nemažai kartoninių mini albumų esu mačius, bet nelabai supratau, kokių konkrečiai tu ieškai. Ko gero paprasčiausias būdas iš ebay užsisakyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, sakykite, ar tinka akvarelinis popierius: jie buna ivairiu spalvu, dydziu, bet sudeties neraso... Klausiau pardavejos, ar sudetyje yra rugsciu... o ji negalejo atsakyt... sako, kad tapybai jie labai geri... o kaip SB nezino?
Gal kas is jusu zinos, ar tinka akvarelinis popierius SB?
Atsakyti
QUOTE(kikutis @ 2009 03 05, 12:58)
Sveikutes, sakykite, ar tinka akvarelinis popierius: jie buna ivairiu spalvu, dydziu, bet sudeties neraso... Klausiau pardavejos, ar sudetyje yra rugsciu... o ji negalejo atsakyt... sako, kad tapybai jie labai geri... o kaip SB nezino?
Gal kas is jusu zinos, ar tinka akvarelinis popierius SB?

laba,
cia buvo mineta, kad glima naudoti ir akvarelini popieriu ir akvarelinius dazus ax.gif
http://www.scrapmani...klopedija/dazai
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 03 05, 14:15)
laba,
cia buvo mineta, kad glima naudoti ir akvarelini popieriu ir akvarelinius dazus  ax.gif
http://www.scrapmani...klopedija/dazai

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 26, 16:27)
manieji "blynukai" - tai is tikruju yra Prima Lollipops Punch  lotuliukas.gif

Žiurbuti, kokie "blynukai" bigsmile.gif wub.gif Fainuoliai, patiko ir man. thumbup.gif

QUOTE(kikutis @ 2009 03 05, 12:58)
Sveikutes, sakykite, ar tinka akvarelinis popierius

kikuti, bet kokį popierių galima patikrinti, ar jame nėra rūgščių, naudojant specialų žymeklį:

Pvz., tokį
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 03 05, 11:30)
Albumai būna pačių įvairiausių dydžių - įvairovę gali pamatyt čia. Tačiau LT nežinau, ar yra įvairesnių - pati esu čiupinėjusi tik 12"x12" su varžtais. Gal kažkur jau ir kitokių atvežė g.gif Na, ir nemažai kartoninių mini albumų esu mačius, bet nelabai supratau, kokių konkrečiai tu ieškai. Ko gero paprasčiausias būdas iš ebay užsisakyt 4u.gif

Tai va, kad ciupinejus esu tik 12 ant 12, nu jis man toks gremezdiskas pasirode, kur padet namie toki reiktu paieskot blush2.gif O kiek cm 8*8 albumas?? O jie su imautem ar lapai paprasti??? Vis dar neikertu kaip reikia elgtis su albumais kur lapai, tiesiai ant ju ir screpint???
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 20:35)
Tai va, kad ciupinejus esu tik 12 ant 12, nu jis man toks gremezdiskas pasirode,  kur padet namie toki reiktu paieskot blush2.gif O kiek cm 8*8 albumas?? O jie su imautem ar lapai paprasti??? Vis dar neikertu kaip reikia elgtis su albumais kur lapai, tiesiai ant ju ir screpint???

Scrapo standartinis albumas yra 12x12. Aš dirbu su tokio dydžio lapais ir kišu į būtent tokį albumą. Man tas dydis labai tinka.
Jei tu klausi apie albumus be įmaučių iš scrapo parduotuvės ... tai taip ... dirbti tiesiai ant jų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 20:35)
O kiek cm 8*8 albumas??

berods 20*20cm ax.gif
Atsakyti
1 colis = 2,54 cm, taigi 8 coliai * 2,54 = 20,32 cm

va toks paprastas skaičiavimo būdas mirksiukas.gif , tai Agnėja buvo teisi, greičiausiai arba bus suapvalinta iki 20x20 cm, arba gal ir 20,32x20,32 cm.... niekada nematavau, nežinau tiksliai biggrin.gif
Atsakyti
O jus visos su tokiais dideliais "dirbat"
Hm negi cia man vienai toks noras uzejo su mazesniais ax.gif Gal kuri turi 8*8, o gal nepatogu su tokiu??
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 11:48)
O jus visos su tokiais dideliais "dirbat"
Hm negi cia man vienai toks noras uzejo su mazesniais  ax.gif Gal kuri turi 8*8, o gal nepatogu su tokiu??

dirbk su tokiu dydziu , kokiu tau norisi bigsmile.gif svarbu, kad kazka darai bigsmile.gif thumbup.gif
as pvz darau 12*12, bet pastebejau, kad man geriau sekasi su mini albumais, geriau apdoroju ta maza erdve rolleyes.gif
Josephin, jei neklystu, dirba su A4 formatu mirksiukas.gif
svarbu, kad nori screpint mirksiukas.gif o patogu, ar nepatogu, manau, pati kai pabandysi tai ir suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti