Sakykit kokiu dydziu buna albumai, labiau patiktu su imautem?? Lt maciau tik 30 ant 30. Ar buna mazesniu??? Tie visokie debeseliai ir pan. su ziedais kazkaip nepatinka.
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 01:23)
Sakykit kokiu dydziu buna albumai, labiau patiktu su imautem?? Lt maciau tik 30 ant 30. Ar buna mazesniu??? Tie visokie debeseliai ir pan. su ziedais kazkaip nepatinka.
Albumai būna pačių įvairiausių dydžių - įvairovę gali pamatyt čia. Tačiau LT nežinau, ar yra įvairesnių - pati esu čiupinėjusi tik 12"x12" su varžtais. Gal kažkur jau ir kitokių atvežė Na, ir nemažai kartoninių mini albumų esu mačius, bet nelabai supratau, kokių konkrečiai tu ieškai. Ko gero paprasčiausias būdas iš ebay užsisakyt
Sveikutes, sakykite, ar tinka akvarelinis popierius: jie buna ivairiu spalvu, dydziu, bet sudeties neraso... Klausiau pardavejos, ar sudetyje yra rugsciu... o ji negalejo atsakyt... sako, kad tapybai jie labai geri... o kaip SB nezino?
Gal kas is jusu zinos, ar tinka akvarelinis popierius SB?
QUOTE(kikutis @ 2009 03 05, 12:58)
Sveikutes, sakykite, ar tinka akvarelinis popierius: jie buna ivairiu spalvu, dydziu, bet sudeties neraso... Klausiau pardavejos, ar sudetyje yra rugsciu... o ji negalejo atsakyt... sako, kad tapybai jie labai geri... o kaip SB nezino?
laba,
cia buvo mineta, kad glima naudoti ir akvarelini popieriu ir akvarelinius dazus
http://www.scrapmani...klopedija/dazai
QUOTE(Agneja @ 2009 03 05, 14:15)
laba,
Dėkui
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 02 26, 16:27)
manieji "blynukai" - tai is tikruju yra Prima Lollipops Punch
Žiurbuti, kokie "blynukai" Fainuoliai, patiko ir man.
QUOTE(kikutis @ 2009 03 05, 12:58)
Sveikutes, sakykite, ar tinka akvarelinis popierius
kikuti, bet kokį popierių galima patikrinti, ar jame nėra rūgščių, naudojant specialų žymeklį:
Pvz., tokį
QUOTE(justess22 @ 2009 03 05, 11:30)
Albumai būna pačių įvairiausių dydžių - įvairovę gali pamatyt čia. Tačiau LT nežinau, ar yra įvairesnių - pati esu čiupinėjusi tik 12"x12" su varžtais. Gal kažkur jau ir kitokių atvežė Na, ir nemažai kartoninių mini albumų esu mačius, bet nelabai supratau, kokių konkrečiai tu ieškai. Ko gero paprasčiausias būdas iš ebay užsisakyt
Tai va, kad ciupinejus esu tik 12 ant 12, nu jis man toks gremezdiskas pasirode, kur padet namie toki reiktu paieskot O kiek cm 8*8 albumas?? O jie su imautem ar lapai paprasti??? Vis dar neikertu kaip reikia elgtis su albumais kur lapai, tiesiai ant ju ir screpint???
QUOTE(dilditele @ 2009 03 05, 20:35)
Tai va, kad ciupinejus esu tik 12 ant 12, nu jis man toks gremezdiskas pasirode, kur padet namie toki reiktu paieskot O kiek cm 8*8 albumas?? O jie su imautem ar lapai paprasti??? Vis dar neikertu kaip reikia elgtis su albumais kur lapai, tiesiai ant ju ir screpint???
Scrapo standartinis albumas yra 12x12. Aš dirbu su tokio dydžio lapais ir kišu į būtent tokį albumą. Man tas dydis labai tinka.
Jei tu klausi apie albumus be įmaučių iš scrapo parduotuvės ... tai taip ... dirbti tiesiai ant jų
1 colis = 2,54 cm, taigi 8 coliai * 2,54 = 20,32 cm
va toks paprastas skaičiavimo būdas , tai Agnėja buvo teisi, greičiausiai arba bus suapvalinta iki 20x20 cm, arba gal ir 20,32x20,32 cm.... niekada nematavau, nežinau tiksliai
va toks paprastas skaičiavimo būdas , tai Agnėja buvo teisi, greičiausiai arba bus suapvalinta iki 20x20 cm, arba gal ir 20,32x20,32 cm.... niekada nematavau, nežinau tiksliai
O jus visos su tokiais dideliais "dirbat"
Hm negi cia man vienai toks noras uzejo su mazesniais Gal kuri turi 8*8, o gal nepatogu su tokiu??
Hm negi cia man vienai toks noras uzejo su mazesniais Gal kuri turi 8*8, o gal nepatogu su tokiu??
QUOTE(dilditele @ 2009 03 06, 11:48)
O jus visos su tokiais dideliais "dirbat"
dirbk su tokiu dydziu , kokiu tau norisi svarbu, kad kazka darai
as pvz darau 12*12, bet pastebejau, kad man geriau sekasi su mini albumais, geriau apdoroju ta maza erdve
Josephin, jei neklystu, dirba su A4 formatu
svarbu, kad nori screpint o patogu, ar nepatogu, manau, pati kai pabandysi tai ir suprasi