Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Žinok, čia ta teisinga rožinė spalva, matyt gal net taip ir paliksiu g.gif ... bet jei ką, butinai parodysiu lotuliukas.gif

apsimainyk su manimi, mano Bind-it-All yra melynos turkio spalvos wink.gif
sveikinu relija su tokia gausybe aparaciuku, graziu popieriu ir geliu thumbup.gif ...dabar lauksiu naujo scrapo is taves kad jau tokio sviesto prisipirkai biggrin.gif
Atsakyti
Man siluetas, kai pjauna primena ufiku pasiskraidyma, labai dziaugiuosi,kad ta isgaunama meliodija neerzina. Relija, dziaugiuosi tavo lobiais, ypac ruzavu aparatu thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, žinok nebenoriu jau aš to žydro, jau įvertinau tą patobulinimą, kurį turi manasis aparačiukas, tai nusprendžiau, kad pakentėsiu dėl spalvos lotuliukas.gif

O dėl darbelių tai tikrai bus biggrin.gif jau įrišau penkis albumėlius, sutvarkiau MB laikraščius, dabar dėlioju savo eskizus ir bandysiu kaip nors fainiai įsirišti thumbup.gif

Puikus aparatėlis, padės susitvarkyti daug įvairių smulkių dalykėlių, kurie vis mėtėsi ir mėtėsi biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
O žinot kas svarbiausia? MB tiek susidomėjo tais aparatais, kad net pamiršo paklausti kiek viskas kainavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 02 21, 16:38)
Scrapuke, žinok nebenoriu jau aš to žydro, jau įvertinau tą patobulinimą, kurį turi manasis aparačiukas, tai nusprendžiau, kad pakentėsiu dėl spalvos  lotuliukas.gif

O dėl darbelių tai tikrai bus  biggrin.gif  jau įrišau penkis albumėlius, sutvarkiau MB laikraščius, dabar dėlioju savo eskizus ir bandysiu kaip nors fainiai įsirišti  thumbup.gif

Puikus aparatėlis, padės susitvarkyti daug įvairių smulkių dalykėlių, kurie vis mėtėsi ir mėtėsi  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
O žinot kas svarbiausia? MB tiek susidomėjo tais aparatais, kad net pamiršo paklausti kiek viskas kainavo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O va cia tai geris lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif nepaprasti lobiai pas tave relija biggrin.gif shilluetas mano irgi issvajotas wub.gif
o kai pamaciau kok praktiskas dar tasai "roziniu" jusu vadinamas aparaciukas - jauir apie jo nauda pritaikym air svarba savo namuose pradejau galvoti...

ax.gif relija, lauksim fotoreportazu, su tavo darbeliais 4u.gif

Atsakyti
Relija, kaip baltai pavydžiu blush2.gif
Koks gėris .... čia jau tikras turtas ...
Atsakyti
Merginos, na jau nusileidau ant žemės, apsipratau su naujaisiais daikteliais biggrin.gif Jau padariau kelis darbelius, kurie labiau ne scrapiniai, o daugiau padrikai visada besimėtančių dalykų sutvarkymui skirti biggrin.gif . Vž, noriu pasakyti, kad man abu aparatai labai reikalingi, labai jais džiaugiuosi, o visoms kitoms, kurios taip pat galvoja apie tokius ar panašius dalykėlius galiu pasakyti: gerai, kad ilgai apie abu svarsčiau galvojau, stebėjau savo darbus ir įvertinau reikia man jų ar ne. Svarbiausia nuspręsti ką nori daryti, o tada jau prisitaikyti aparatą biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

jau greit baigsiu pora scrapinių darbų, tai būtinai įmesiu į pagrindinę temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, relija, džiaugiuosi už tave - tokį gėrį įsigijai wub.gif drinks_cheers.gif Ką tik nori, iškerta, ane? Net smulkiausią, sudėtingiausią raštą? Man labiausiai patinka, kad iškerta iš karto visą frazę - nereikia paskui klijuot ir vargt su atskirom smulkiom raidelėm... thumbup.gif
Atsakyti
Relija, va ziurek ka is baltos gelytes (kurias katik gavai) padariau...
user posted image
Atsakyti
va va, puikiai puikiai, aš irgi jau planuoju pas paspalvinti bigsmile.gif dar žydrų nusipirkau, tai jas pirmiausia panaudosiu, o tada jau baltos eis į trasą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2009 02 23, 14:38)
Ką tik nori, iškerta, ane? Net smulkiausią, sudėtingiausią raštą? Man labiausiai patinka, kad iškerta iš karto visą frazę - nereikia paskui klijuot ir vargt su atskirom smulkiom raidelėm...  thumbup.gif

Frazių dar nebandžiau, parašytą vardą iškirto nors ir sujungtas raides, bet atskirai. Galbūt yra kokių nustatymų ar pan. dar iki tokio išsiaiškinimo nepriėjau biggrin.gif
O dėl smulkumo tai dar reikia atkasti savo sistemą, nes kartais užkabina ir nelabai gražiai, tačiau bandysiu ten tokius peiliuko nustatymus pamaigyti, manau, rasiu kaip ten padaryti, kad tobulai pjautų... Nors kita vertus ne milijoną mokėjau, galbūt ir nepjaus visai tobulai... Apskritai, tai man taip kaip išpjauna puikiai tinka, tik noriu susipažinti su aparatu šimtu procentų thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal ir aš kada iki tokio aparačiuko daaugsiu ... blush2.gif
Dabar esu tik stadijoje - embosinimas hihihi.gif
Šiandien gavau ax.gif Darbavausi visą dieną.
Išbandžiau viską, kas tik įmanoma ...
Supratau kad išsidūriau su balta embosinimo pudra. Man ji skaidriai permatoma gaunasi g.gif Ir juoda be reikalo su blizgučiu ėmiau ...
doh.gif doh.gif man dar tobulėti ... nearti dirvonai lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš dar tik vieną kartą embosinau išvis.... Man dar net ne dirvonas, man dar nearta žemė lotuliukas.gif šią savaitę MB jau planavo feną pirkti, tai jei taip ir bus - bandysiu biggrin.gif
Atsakyti