Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(relija @ 2009 02 21, 10:19)
Valio valio valio  thumbup.gif  Jau turiu lobį savo naujausią, tai lekiu daryti foto sesijos ir sukelsiu čia, labai noriu su jumis pasidžiaugti naujienomis  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
laukiu su nekantrumu, prasom greiciau, kol mano mazoji dar leidzia man prie kompo sedeti
Atsakyti
LINUTUK, atleisk, bet kol pas mane fotkes užkrauna tai doh.gif doh.gif doh.gif

taigi va čia yra visa sistema kaip veikia aparatas, kurio nerealiai laukiau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

čia pats aparačiukas Quic Kutz

user posted image

čia jau išpjauti gėriai biggrin.gif

user posted image

o čia lapas, iš kurio išpjovė smile.gif

user posted image

dar vienas puikus aparatėlis, labai gaila, kad gavau tik rožinį doh.gif ( buvo žydrų), bet šis dar šiek teik patobulintas.... Bind-it-All

user posted image

ir dar šiek tiek gėrių ax.gif

user posted image

user posted image

Psio, o dabar lekiu toliau visko išbandinėti bigsmile.gif
Atsakyti
iš visų tų aparatų tai pačioj apatinėj fotkėj tas snapelis kampe pats fainiausias wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif zinai dziaugiuosi ir as kartu su tavim, tik dabar jauciu dingsi kuriam laikui is SM, nes su tokiais zaisliukais ilgai noresi zaisti bigsmile.gif

ale kaip graziai ispjauna bigsmile.gif aina sau bigsmile.gif , zinai, norejau sakyti kad pavydziu, bet is tiesu tai gal ir nelabai blush2.gif , nes pati isisvaigus irgi aparaciukui tik kitam, sitas man per krutas lotuliukas.gif as noriu to kaip Justess turi, tai dar palauksiu vasaros, kol jie i apyvarta isleis, ta kasete su keliais skirtingais raidynais, ir pirksiu. MB jau priremtas prie sienos ir prismaigstytas smeigtukais sutikima dave lotuliukas.gif , tiksliau neturejo kaip pasakyti ne, kaip padejau pagrindini argumentu "juk negali man uzdrausti" ant stalo, vyriskis pasidave lotuliukas.gif , sake kad as baisiau nei tos dvi mazosios lotuliukas.gif vienu zodziu slyce jau uzuodziu, nors ir zinau kad ne greitai turesiu ax.gif
iš visų tų aparatų tai pačioj apatinėj fotkėj tas snapelis kampe pats fainiausias 
thumbup.gif drinks_cheers.gif pritariu, ten kuris nosi ikisti suspejo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 vasario 2009 - 12:28
Relija sauniai apsipirkai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Saunus tie aparaciukai, noreciau tokiu, bet zinau, kad nemokeciau su jais susitarti blush2.gif Bet vistiek baltai pvydziu tau Relija 4u.gif

O tu gelyciu radau ebay dvigubai pigiau nei Norgej pardavineja.. Tos kurios nebijo uzsisakineti is ebay http://stores.shop.e...p;submit=Search , Uzsisakiau visu po viena (vienos rusies jau nebera) ir su pasto islaidom gavosi zyyyyymiai pigiau. Gal rytoj bent kiek islys saule ir nupaveiksluosiu macro, ka galima is paprastos baltos tokios geles padaryti 4u.gif

Linutukai jau pradeda atpigti tas tave dominantis aparaciukas mirksiukas.gif Viena parde Norgej, jau pradejo taikyti 20% nuolaida startiniam paketui 4u.gif

Miglota nepamirsau as tavo albumo kiseniuku. Bet nepatikesi - neberandu!!! Zinau, kad tikrai maciau, nes man paciai buvo aktualu, kai ziurinejaus sau albuma (tik tada supratau kad bus sunku su tavuoju albumu). Niekaip neyeinu y kelias netines parduotuves. Va sita daznai turedavo truputy netipiny pasirinkima (jie pirmieji ir su Slicu buvo), gal pasiskambink jiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 21 vasario 2009 - 12:28
QUOTE(Tosk @ 2009 02 21, 12:20)
Linutukai jau pradeda atpigti tas tave dominantis aparaciukas mirksiukas.gif Viena parde Norgej, jau pradejo taikyti 20% nuolaida startiniam paketui 4u.gif
zinau, uztai ir neskubu, siaip tai labai buvau uzsidegus ir jau beveik vos nusipirkau, bet paskui atvesau, kaip pamaciau tas naujas kasetes, ir nusprendziau luktelti, per ta laika iskamantinesiu Justess apie jo minusiukus ax.gif , na kad zinociau ko papildomai is karto reiktu nusipirkti ir uzsisakinesiu, o gal ir kaina dar nubyres iki to laiko, o MB tai jauciu tyliai svajoja kad as apsigalvosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 vasario 2009 - 13:08
Relija, na ir gėryyybės thumbup.gif Džiaugiuosi už tave 4u.gif
Atsakyti
Ech merginos, o kaip aš džiaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif

Visoms bijančioms, kad nsusitartų su tokiais ar pan aparatais galiu pasakyti, kad susitarti labai pparasta. Perkaičiau pridėtą instrukciją ir iškart pasijungiau viską, išpjovė kuo puikiausiai, peiliuką atitaikiau pagal nurodymus, padelio visai neįpjovė.... Vž, puikus tas Silhoutte, o zutterio dar labiau patinka, jau įrišau keturias knygutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir negaliu sustot.... lotuliukas.gif

O nosis ta kur paskutinėje foto tai visada visur kišo, tik kartais spėju nufotografuoti prieš įkišant lotuliukas.gif Jie visada pirmieji viską patikrina, kaip sakant "apsauga nieko nepraleidžia" lotuliukas.gif Ten beje, Big Bito nosis ( baltojo) biggrin.gif

Atsakyti
Relija, nu ir gėrybės pas tave............. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o as tai vis pasiziuriu i ta tavo ruzava aparateli ir svarstau g.gif , kazin kiek laiko praeis, kol tu ji kita spalva perdazysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 02 21, 12:07)
iš visų tų aparatų tai pačioj apatinėj fotkėj tas snapelis kampe pats fainiausias wink.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visu 100 % drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 02 21, 13:05)
o as tai vis pasiziuriu i ta tavo ruzava aparateli ir svarstau  g.gif , kazin kiek laiko praeis, kol tu ji kita spalva perdazysi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žinok, čia ta teisinga rožinė spalva, matyt gal net taip ir paliksiu g.gif ... bet jei ką, butinai parodysiu lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 02 21, 13:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  visu 100 %  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

smagu, kad ir jums visoms šnipas-aparatas sukelia tiek pat džiaugsmo kaip ir mums su MB drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
Ai, ir dar noriu pasakyti, kad kai silhoutte pjausto - groja biggrin.gif Gaunasi tokia kompiuterinė muzikėlė, nes zirziliuoja ir aparatėlis ir peiliukas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti