Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Apžiūrėjau, gražu. Bet gal ir man kaip LINUTUKEI reiks darytis pačiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 02 08, 11:50)
aciu skrapukei uz pagalba issirenkant albuma.. vakar gavau naujaji ir iki siol negaliu atsidziaugt.. puikus odinis, klasikinis daiktas, jau ir antro tokio noriu  biggrin.gif  tik beda, kad kiseneliu nerandu atskirai pirkti  doh.gif

prasau 4u.gif
Man pasiseke su siais albumais....siap jie brangus, bet dar viena SB parde pas mus bankrotavo ir sugebejau ju nusipirkti tik po 12 USD, tai 4 sumedžiojau thumbup.gif Kokybe tu We R Memory Keepers yra thumbup.gif . Ymauciu uzsisakyti visad reikia extra kadangi 10 niekad nepakanka. 4u.gif

O man LINUTUKO kopija sudomino...lauksiu rezultato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 10, 08:45)
O man LINUTUKO kopija sudomino...lauksiu rezultato  thumbup.gif
gali tekti ilgokai palaukti blush2.gif , nes kol kas tik susiziurejau visas priemones, o vat kaip reiks padaryti, tai dar nezinau schmoll.gif lotuliukas.gif , dar reiks pastudijuoti, kaip turi buti ir keleta bedarant sugadinti, kol padarysiu tai ka isivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 02 10, 07:45)
Ymauciu uzsisakyti visad reikia extra kadangi 10 niekad nepakanka. 4u.gif

beda ta, kad pas mus ju niekur nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 02 10, 08:29)
beda ta, kad pas mus ju niekur nera  blink.gif

Yra 4u.gif Tik reiks man pasikapstyti kur maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 02 10, 14:39)
Yra 4u.gif Tik reiks man pasikapstyti kur maciau 4u.gif

oooo, butu liux, as per artimiausias pervariau, per googla patikrinau ir niekur neradau ax.gif
Atsakyti
sveikos, man reiktu kampu apvalintojo ax.gif gal kas patartu kur galima toki nebrangu isigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 02 17, 01:17)
sveikos, man reiktu kampu apvalintojo  ax.gif  gal kas patartu kur galima toki nebrangu isigyti  blush2.gif

Čia gali pasižiūrėti. 4u.gif
Atsakyti
dekuj, o kasnors bande ji kaip kokybe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Magnolija_ @ 2009 02 17, 15:19)
dekuj, o kasnors bande ji kaip kokybe? ax.gif

Aš jį užsisakiau (kur aasta rekomendavo).
Šiom dienom turiu gauti. Išbandysiu - parašysiu mirksiukas.gif
Apvalindavau su liniuote ir žirklėm karpiau schmoll.gif vargelis ...
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Valio valio valio thumbup.gif Jau turiu lobį savo naujausią, tai lekiu daryti foto sesijos ir sukelsiu čia, labai noriu su jumis pasidžiaugti naujienomis bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti