Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(aasta @ 2008 09 19, 07:45)
Relija, kokie popieriai gražūs. Išduok paslaptį kur pirkai? 4u.gif

Ne paslaptis, pirkau mieste, šalia kurio gyvenu, ir kuris yra 100 km. nuo Vilniaus lotuliukas.gif Raštinės reikmenų parduotuvėje.

QUOTE(remini @ 2008 09 19, 08:26)
Relija labai faini popieriukai  thumbup.gif o gal gali viršelį nufotkint? įdomu kiek ten spalvų ir kokie motyvai  ax.gif ir kas pas tave ten per stebūklinga parduotuvėlė?

Provincijos raštinės reikmenų parduotuvė, kurioje galima rasti tik po du tokius ar panašius rinkinukus, nes ir tuos vos vos nuperka. Jei aš neužsuku, tai ir nenuperka nieks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negaliu įdėti vieno kadro, nes netelpa į skenerį visas formatas
user posted image

user posted image

QUOTE(Agneja @ 2008 09 19, 09:00)
o matai blink.gif, o as toki pat rinkini dekovitoj pirkau, ir mokejau 45, nu plesikai   ph34r.gif

Pažiūrėk į viršelį, tikrai toks pat ??? Paieškosiu pakuotės gal rasiu importuotoją.
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 09 19, 19:01)
pieniu jura, na tai kas kad dideli tie stampukai, taigi su rasao kempine visa nuspalvini ir tiek, nematau cia bedos, o su tuo rasikliu tai, man rodos, daug daugiau vargo kol visa stampa smulku uztepsi tai puse jau nudzius.. nors gal as klystu  smile.gif

Man žinok, atrodo taip pat, bet aš apie tuos rašiklius nieko nežinau, tai sakau ką aš čia aiškinsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 19 rugsėjo 2008 - 18:32
QUOTE(relija @ 2008 09 19, 19:36)

Pažiūrėk į viršelį, tikrai toks pat ??? Paieškosiu pakuotės gal rasiu importuotoją.

nu lygut lyguteliai toks pats doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 18, 20:10)
Irmulia, aš į šitą jau senai žiūriu, bet blyn, labai baisu pirkti tokius aparačiukus.... Man reikia daryti daug visokių gerūmų, o kaži ar ilgai jie būna puikios būklės ????
Man baisu, kad nusipirksiu ir po 100 susegimų gali atsisakyti....

Manau, kad toks aparačiukas masinio naudojimo neatlaikytų ( jei eina kalba apie urminį, nuolatinį naudojimą ) čia verčiau pridėti daugiau ir įsigyti profesionalesnį įrankį mirksiukas.gif tokie pamąstymai mirksiukas.gif

o popierių tai nerealų prigriebei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 09 19, 19:48)
nu lygut lyguteliai toks pats doh.gif  verysad.gif

Na ką gi....gaila....Man vadinasi pasisekė ax.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 09 19, 19:53)
Manau, kad toks aparačiukas masinio naudojimo neatlaikytų ( jei eina kalba apie urminį, nuolatinį naudojimą ) čia verčiau pridėti daugiau ir įsigyti profesionalesnį įrankį  mirksiukas.gif tokie pamąstymai  mirksiukas.gif

Masinės gamybos daryt neplanuoju, bet ne vieną per mėnesį tai tikrai... Vat ir užsisakysiu turbūt tą didžiulį, kurį jau pasiūlė viena firmelė....
Nors.... Taip greit man jis neatsipirks....
Irmulia, o tu gal planuoji tokį pirkti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 19 rugsėjo 2008 - 19:10
Aš irgi turiu tokį popieriaus rinkinį iš Dekovitos - labai užkelta kaina. Mačiau nelabai seniai Žirmūnų Rimi prie kanceliarinių tokį, tik su mažiau lapų. Ir Gudragalvyje yra tos firmos popierių (nors tiksliai tokio rinkinio nėra) gerokai pigiau.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2008 09 19, 20:53)
Aš irgi turiu tokį popieriaus rinkinį iš Dekovitos - labai užkelta kaina. Mačiau nelabai seniai Žirmūnų Rimi prie kanceliarinių tokį, tik su mažiau lapų. Ir Gudragalvyje yra tos firmos popierių (nors tiksliai tokio rinkinio nėra) gerokai pigiau.

Va va, toks kaip Gudragalvyje thumbup.gif tik čia nėra poos rinkinukų, kuriuos jau turiu ax.gif Gaila, nerandu jokių požymių, jog acid free, tačiau vis vien panaudosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 09 19, 19:05)
Masinės gamybos daryt neplanuoju, bet ne vieną per mėnesį tai tikrai... Vat ir užsisakysiu turbūt tą didžiulį, kurį jau pasiūlė viena firmelė....
Nors.... Taip greit man jis neatsipirks....
Irmulia, o tu gal planuoji tokį pirkti???

Kol kas uostinėjuos žiūrinėju mirksiukas.gif , nes įsigyti įrankį tik tam, kad stovėtų namie nenaudojamas (o tokių jau yra ) doh.gif nelabai norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 09 19, 23:01)
Labai nesmagu, kai apkaltina plesikavimu. verysad.gif
verysad.gif

Ei, niekas tavęs niekuo nekaltina mirksiukas.gif Kaip ten sakoma: "Skendimas - skęstančiojo problema" lotuliukas.gif Vž, nusipirko pas jus už vieną kainą, o aš gavau už kitą, tai dabar žino, kad galima ir pigiau rast, tačiau nebūtinai ieškos.... Nes beieškant galima tuos papildomus pinigus ir pravažinėti lotuliukas.gif
Vž, kas kaip moka, tas taip šoka.... blink.gif Oi, na ir prirašiau posakių lotuliukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 09 20, 02:37)
Kol kas uostinėjuos žiūrinėju  mirksiukas.gif , nes įsigyti įrankį tik tam, kad stovėtų namie  nenaudojamas (o tokių jau yra ) doh.gif  nelabai norisi  ax.gif

A ne ??? tai gal parodyk nereikalingus instrumentus cool.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 20 rugsėjo 2008 - 08:46
relija, CIA yra labai aiskiai parodyta apie slice dalis ir kaip kas veikia, taip pat ir apie peiliukus, pasiziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
A ne ??? Lekiu bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau užsikrovė.... Nu jo, net neįsivaizdavau, kad peiliukai būtent taip atrodo.....
Ačiū, mirksiukas.gif Migliuk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 21 rugsėjo 2008 - 16:58
Merginos, o kas nors tepat teptuku tiesiai ant lapo? Man įdomu, kokie daži tam tinkami g.gif spėju, kad ne guašas ax.gif Aš šiaip mėgėja teptuku pasidarbuot, tai visai būtų nieko įterpt vieną kitą detalę bigsmile.gif
Atsakyti