Tu baik juokus Einu į AŽ
merginos, gal ir kvaila klausima cia uzduosiu bet kokios spalvos embosing pudras jus daugiausiai naudojat? kokios yra einamiausiios? mat ikaliau MB i galva, kad jam reikalingas yra statybinis fenas tai dabar nusipirko, tai noriu isbandyta ta technika, bet kadangi jos yra gan nepigios tos pudros, o visu spalvu gi nesusipirksi ar jus derinat pagal turimus popierius, ar kaip?
daugiausia naudoju balta ir juoda
aš turiu tik juodą, nenaudoju, nes MB niekaip neapsisprendžia kokį feną pirkti. Bet iki šiol kiek buvau sugalvojus ką galėčiau daryti, tai baltos daugiau, manau, reiks man... Ir dar žydros, žalios.... Psio
As tai pirmiausia nusipirkau auksine pudra ji man tiko visur. Relija apie fena rase kazkuri mergina jis lyg stil 8003 vadinosi, labai geras kainos ir kokybes santykis. As tai is vyro garazo boch firmos fena pasiskolinu, ten man patinka tuo, kad temperatura galima reguliuoti iki 350 laipsniu.
Mano matai B renkasi feną sau koks jam geriausias, o aš jau turėsiu prisitaikyt
QUOTE(gabiska @ 2009 02 03, 17:58)
As tai pirmiausia nusipirkau auksine pudra ji man tiko visur. Relija apie fena rase kazkuri mergina jis lyg stil 8003 vadinosi, labai geras kainos ir kokybes santykis. As tai is vyro garazo boch firmos fena pasiskolinu, ten man patinka tuo, kad temperatura galima reguliuoti iki 350 laipsniu.
As rasiau apie si fena, jame irgi temperatura reguliuojama. Man labai tiko jis, islydo,nepradegina ir jokio kvapo ir maziau popieriu baguoja.
Del milteliu - labai svrabu,kad butu kuo smulkesni "grudeliai"
Beje, siam fenui maciau senukuose akcija, dabr kainuoja 88lt
aciu skrapukei uz pagalba issirenkant albuma.. vakar gavau naujaji ir iki siol negaliu atsidziaugt.. puikus odinis, klasikinis daiktas, jau ir antro tokio noriu tik beda, kad kiseneliu nerandu atskirai pirkti
Miglota, parodyk kurį tu ten įsigijai?
http://www.papirloft...890b757ac963321
toki tik tamsu melyna.. man svarbiausia, kad odinis ir kad tamsus, nes kai daznai veziuoju i lt parodyt tai man svarbu, kad ilgai laikytu ir nesiteptu o sitas sviesus irgi labai patinka, tai dabar turiu dilema ar pirkt visus vienodos spalvos ar skirtingu
Papildyta:
beje, sis albumas CK skaitytoju pripazintas megstamiausiu 2008 metais
toki tik tamsu melyna.. man svarbiausia, kad odinis ir kad tamsus, nes kai daznai veziuoju i lt parodyt tai man svarbu, kad ilgai laikytu ir nesiteptu o sitas sviesus irgi labai patinka, tai dabar turiu dilema ar pirkt visus vienodos spalvos ar skirtingu
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2009 02 08, 21:10)
http://www.papirloft...890b757ac963321
Papildyta:
Papildyta:
joooo, tas albumas ir man labai labai, as vis ziurejau ziurejau, bet paskui nusprendziau pabandyti pati pasidaryti , dabar gi turesiu daryti , nu bet jau viskas ko reikia Lt susiradau, o ko truksta irgi zinau kur veisiasi , reiks meistrauti