Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 22, 01:16)
O kaip tu gavai is creativos? Uzsakei, kad atveztu?

Uzsisakiau sitas gelytes dar pries kaledas, kadangi isankstinis uzsakymas - gavau nuolaida. O pries siunciant jas man, dar kai ko uzsisakiau tiesiai is online parduotuves. Sumokejau pinigelius ir kurjeris atveze. Viskas labai paprasta ax.gif
Atsakyti
Na, logiskai mastant, tai aisku, kad geriausia po lapa rinktis... Tokiu atveju as beveik kiekvienos firmos lapuose kazka grazaus randu... Ir Relijos 'parodyti lapai' grazus biggrin.gif
Beda ta, kad paziurejusi, kokie lapai man labiausiai patinka - jie visi panasiu rastu (tik kitokiu spalvu deriniu) rolleyes.gif , tai kol kas pajauciau rizika, kad prisipirksiu vienodu/panasiu, todel norejau rinkinio. Bet to, po viena rinktis siuo metu, jei jau nuosirdziai, tai tingiu hihihi.gif

Emar lotuliukas.gif Labai atsiprasau, jei netyciom isvedziau is kelio... unsure.gif lotuliukas.gif

Lauramama, o kas ten toks per daiktas tie balti ornamentukai ir gelytes juodam fone? juk ne stampukai? o tai kas? nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 22, 10:07)
o kas ten toks per daiktas tie balti ornamentukai ir gelytes juodam fone? juk ne stampukai? o tai kas? nelabai suprantu g.gif

ten kempininiais stampukai.. as pati tokiu nebandzius dar.. apskritai, tai uzmeciau stampus dabar visiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 22, 09:11)
Uzsisakiau sitas gelytes dar pries kaledas, kadangi isankstinis uzsakymas - gavau nuolaida. O pries siunciant jas man, dar kai ko uzsisakiau tiesiai is online parduotuves. Sumokejau pinigelius ir kurjeris atveze. Viskas labai paprasta  ax.gif

Biski nesupratau iki galo blush2.gif Is pacios creativos internetines uzsakei ar prasei, kad atveztu is gamintoju?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 24, 01:37)
Biski nesupratau iki galo  blush2.gif Is pacios creativos internetines uzsakei ar prasei, kad atveztu is gamintoju?

Tai matyt dar nedalyvavai forume kai viena is merginu susijusiu su creativa imete nuoroda isankstiniam gelyciu uzsakymui. Bet nesvarbu irnesakyk.gif ieik i creativa ir viska pamatysi ka galima isigyti.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 24, 13:21)
Tai matyt dar nedalyvavai forume kai viena is merginu susijusiu su creativa imete nuoroda isankstiniam gelyciu uzsakymui. Bet nesvarbu  irnesakyk.gif ieik i creativa ir viska pamatysi ka galima isigyti.

Uzsisakiau jau is ju ax.gif bet as noriu dar dar dar lotuliukas.gif megstu rinktis is daug
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 25, 01:10)
Uzsisakiau jau is ju  ax.gif bet as noriu dar dar dar  lotuliukas.gif megstu rinktis is daug

Tada tau reikia rinktis is JAV parduotuviu
Atsakyti
sausio menesi buvo pristatytas, naujas, belaidis siluetas, dabar jau su SD kortele smile.gif
http://www.quickutz....ilhouetteSD.pdf
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 29, 12:52)
sausio menesi buvo pristatytas, naujas, belaidis siluetas, dabar jau su SD kortele  smile.gif

truputį pasiskaitinėjau apie tą naują...ale nelabai įsikirtau, kuo nuo to klasikinio jis skiriasi g.gif Tik kad SD kortelę turi? Ar yra ir daugiau naujovių... ax.gif Kaip supratau, su šiuo irgi galima pačiai braižytis visas formas ir nebūtina pirkti download'ų g.gif Gal kas daugiau ko išskaitė blush2.gif
Atsakyti
tik tuo ir skiriasi, kad belaidis ir portabilus (nezinau kaip lietuviskai biggrin.gif ).. pasidarai formas kompe, persimeti i sd kortele ir nesiesi kur nori.. na cia toms, kurios daznai vaiksto i scrapvakarelius ir siaip scrapina ne namie.. as tos korteles tikrai nepasigendu 4u.gif gal dar dizainas siek tiek pakeistas, bet daugiau nieko..

beje, dar QK pristato ir naujas 3D formas smile.gif na jos, aisku, salyginai naujos, nes ir iki siol taip pasidaryti ir patiems buvo galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 29, 11:52)
sausio menesi buvo pristatytas, naujas, belaidis siluetas, dabar jau su SD kortele  smile.gif

O man nebe rūpi, aš jau laukiu savojo kada atkeliaus į LT, autocadas jau suinstalintas bus vakare, mokysiuosi braižyt, o kai jau gausiu aparatėlį, tik pjaustysiu pjaustysiu pjaustyyyyyysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Miglota, ačiū tau už tai mirksiukas.gif
Atsakyti
tu dar nedekok, palauk kol jis iki lt atkeliaus, MB jau dabar gasdina, kaip mane muitinej sustabdys ir ji atims doh.gif
Atsakyti