Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as irgi manau kad tikrai visai saunu pasidalinti tokia patirtimi...
Atsakyti
mano pats megstamiausias popieriaus rinkinys yra dcwv luxury stack, jis labai graziu svelniu spalvu, turi lengva perlamutrini atspalvi ir puikiai tinka pagrindui, nes yra storas.. dar labai patinka mm popieriai, nors jie ir ploni, bet labai dailus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 20, 23:07)
Siaip butu faina labai pasidaryti tokius sarasiukus ka kuri naudoja dazniausiai ir kokio firmos mieliausiai renkasi

Jap, mintis tikrai gera, aš padariusi kiekvieną darbą, visada kažką žymiuosi, bet va dabar dar prisirašysiu ir pastebėjimus apie priemones.

Popierius man tinka bet koks, plonas storas ar koks tik nori, svarbu, kad man gražus ir panaudojamas wub.gif
Atsakyti
As vakar kelias valandas bludinau, bludinau po Miglotos atsiustas norvegisku scrapo priemoniu pardziu internete nuorodas ieskodama popieriaus, bet... Taip nieko ir neissirinkau... schmoll.gif Po viena ziurinejau, bet cia jau gaunasi juodas darbas doh.gif , o tokio rinkinuko, kad i sirdi kristu - taip ir neatradau... Apskritai, nedaug rinkinuku radau... g.gif
Kazkaip nesusivokiu as dar popieriuose doh.gif , tai ju butent scrapui skirtu ir neturiu visai (iskyrus Lorietes dovanotus 4u.gif )
Nu, bet Miglota, gal tu turi man ka patarti, gal ka netyciom praziurejau... ax.gif

Taigi, merginos, jusu patarimai ir pastebejimai apie popierius butu labai naudingi... 4u.gif Ypac man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 21, 14:37)
Nu, bet Miglota, gal tu turi man ka patarti, gal ka netyciom praziurejau... ax.gif

as dazniausiai perku vienetai, taciau tikrai yra ir visai neblogu rinkiniu.. bet cia jau kiekvienam pagal skoni.. man labiausiai patinka basic grey rinkiniai.. visai nemazai ju yra, gali pasidairyt CIA ir CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 21 sausio 2009 - 16:36
QUOTE(Miglota @ 2009 01 21, 15:34)
gali pasidairyt

aciu 4u.gif visa kita - per az mirksiukas.gif
beje, iki kada turiu laiko?
Atsakyti
Man patinkančius jau išvardinau, tačiau iš kiekvienos firmos popierių galima nors vieną lapelį patinkantį susirasti biggrin.gif Aš dabar pvz užsisakiau 7 gypsies kelis lapus, nu jau grožis grožis.... galvoju, kad reiks visą rinkinį kada nors pirkt wub.gif

Man šitas laaaaaaaaaabai gražus wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

arba šitas wub.gif

user posted image

arba šitas............

user posted image

Ir apskritai, pasidairykite čia

Tik nervina mane popierių pasaulyje vienas dalykėlis. Kai patys gražiausi popieriai būna per abi puses, norėčiau kad būtų galimybė pirti ir tokiu, ir kai ant vienos pusės tik.... nes toli gražu ne visada reikia, kad abiejose būtų.....
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 21, 15:39)
aciu  4u.gif  visa kita - per az  mirksiukas.gif
beje, iki kada turiu laiko?

tu dairykis, o as pranesiu kai kazka planuosiu jau mirksiukas.gif

7 gypsies man ne visi grazus, nes kiti per daug margi ir spalvingi, bet yra ir labai graziu.. dar sei, prima, autumn leaves turi keleta graziu lapu.. is tiesu tai gana nemazai ju yra, tik reikia laiko visus juos perziuret.. ir cia jau sunku kazka patart kitam.. gali patart del popieriaus storio, bet grazu/negrazu, cia jau labai subjektyvu smile.gif
Atsakyti
Relija, as tokius turiu tongue.gif Tas gi architekturinis toks - pirmasis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 21, 16:34)
as dazniausiai perku vienetai, taciau tikrai yra ir visai neblogu rinkiniu.. bet cia jau kiekvienam pagal skoni.. man labiausiai patinka basic grey rinkiniai.. visai nemazai ju yra, gali pasidairyt CIA  ir CIA mirksiukas.gif

Žiurbuti, supartalinai mano taupymo programą user posted image
Atsakyti
Labai ilgai lauktos gelytes is Creativos
user posted image
O cia kitos gerybes, kurias gavau Creativos seimininkes pagalba thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 21, 22:43)
Labai ilgai lauktos gelytes is Creativos
O cia kitos gerybes, kurias gavau Creativos seimininkes pagalba  thumbup.gif

O kaip tu gavai is creativos? Uzsakei, kad atveztu?
Atsakyti