Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Košmaras, nebe atsimenu kokių aparatų Miglota su Lauramama prisipirko doh.gif doh.gif doh.gif

KURIS JŪSŲ ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 09 sausio 2009 - 17:17
QUOTE(relija @ 2009 01 09, 16:13)
Košmaras, nebe atsimenu kokių aparatų Miglota su Lauramama prisipirko  doh.gif  doh.gif  doh.gif

KURIS JŪSŲ ???

zuika, tai kad nei vienas is tu.. musu toks smile.gif
user posted image
Atsakyti
košmaras blush2.gif Man jau visai blogai....

Na gerai, o tu man dabar pasakyk, nesidomėjai tais cricut? Tas kur brangiausias gal irgi tokiu pat principu veikia?
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 09, 17:37)
košmaras  blush2.gif  Man jau visai blogai....

Na gerai, o tu man dabar pasakyk, nesidomėjai tais cricut? Tas kur brangiausias gal irgi tokiu pat principu veikia?

domejausi, jie brangesni ir kiek zinau visi naudoja tik tam skirtas kasetes su formom mirksiukas.gif

all Cricut® models use the same cartridges
Use the entire library of existing Cricut cartridges

visi modeliai naudoja tas pacias kasetes ir visa biblioteka jau yra sukurta, niekur neradau, kad butu galima kazka daryti paciam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 09 sausio 2009 - 18:44
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 09, 19:55)

Pries apsispresdama, klausiau Scrapukes nuomones apie daugeli tokio tipo aparatu. Jinai man patare Silueta, iskart apsisprendziau, nes jos patirtis didziule.Aciu jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 09 sausio 2009 - 22:01
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 01:37)
Dabar su popieriais niekaip neisirenku. Kai buna rinkiniai, tai ten buna ir storu (pagrindui) ir plonu?? ar tik vienokie??

Bandysiu atsakyti... šiaip popieriaus storis priklauso nuo firmos. Jei prie popieriaus rinkinių aprašyme yra parašyta, kad tai cardstock, reiškia jis gan storas ir tinkamas pagrindui. Pvz. basicgrey yra storesni rinkiniai (cardstock). Iš storesnių dar žinau S.e.i. firmos rinkinukus. O 7gypsies rinkiniuose popierius plonesnis, jau jį reiktų paklijuoti ant kokio storesnio pagrindo. Galbūt geriausiai yra susirasti norimą popierių, o tada pasiklausinėti merginų - gal kurios yra jį čiupinėjusios, tai atsakys apie storį. Nes dažnai internetu nedrąsu pirkti doh.gif Nes esu pati įsitikinusi, kad tas pavadinimas "cardstock" ne visada garantuoja, kad popierius bus pakankamai storas blush2.gif

Bet šiaip dažniausiai rinkiniuose būna vieno storio popierius...gal retkarčiais kokiuose ir būna skirtingų storių, bet tokiu atveju būna parašyta, iš kokių popierių tas rinkinys susideda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 16 sausio 2009 - 13:01

Kviečiu apsilankyti į mano Blog'a...
aprašiau man naujai išbandytą techniką ir neblogai man gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 16, 16:28)

Kviečiu apsilankyti į mano Blog'a...
aprašiau man naujai išbandytą techniką ir neblogai man gavosi.

Jau perskaičiau apie naują techniką tavo bloke. Labai patiko thumbup.gif ir žiūrisi neblogai
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 16, 12:58)
Bandysiu atsakyti... šiaip popieriaus storis priklauso nuo firmos. Jei prie popieriaus rinkinių aprašyme yra parašyta, kad tai cardstock, reiškia jis gan storas ir tinkamas pagrindui. Pvz. basicgrey yra storesni rinkiniai (cardstock). Iš storesnių dar žinau S.e.i. firmos rinkinukus. O 7gypsies rinkiniuose popierius plonesnis, jau jį reiktų paklijuoti ant kokio storesnio pagrindo. Galbūt geriausiai yra susirasti norimą popierių, o tada pasiklausinėti merginų - gal kurios yra jį čiupinėjusios, tai atsakys apie storį. Nes dažnai internetu nedrąsu pirkti doh.gif Nes esu pati įsitikinusi, kad tas pavadinimas "cardstock" ne visada garantuoja, kad popierius bus pakankamai storas blush2.gif

Bet šiaip dažniausiai rinkiniuose būna vieno storio popierius...gal retkarčiais kokiuose ir būna skirtingų storių, bet tokiu atveju būna parašyta, iš kokių popierių tas rinkinys susideda ax.gif

Dekui uz info. Na iki siuntimosi man da toli, as megstu viska paciupinet. Patogiausia aisku Kaune Creativoj, ale is visu popieriu tik vienas rinkinuskas patiko ax.gif Bet pradziai manau bus liuks.
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 01 17, 00:50)
Dekui uz info. Na iki siuntimosi man da toli, as megstu viska paciupinet. Patogiausia aisku Kaune Creativoj, ale is visu popieriu tik vienas rinkinuskas patiko  ax.gif Bet pradziai manau bus liuks.

Is rinkiniu ir nereikia tiketis kad visi popieirukai bus grazus. As siaip praktikuoju jau kuris laikas popieriaus pirkima po viena. Labai gerai taip - pasirenki kokiu nori ir po kiek nori.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 01 17, 15:53)
Is rinkiniu ir nereikia tiketis kad visi popieirukai bus grazus. As siaip praktikuoju jau kuris laikas popieriaus pirkima po viena. Labai gerai taip - pasirenki kokiu nori ir po kiek nori.

Viena išimtis, bent man, tai Basic Grey rinkiniai kuriuose visi popieriai panašus, pritaikyti derintis vienas prie kito ir turi ne tik raštuotų bet kelių vienspalvių distress'intų-sendintų popierių.
Atsakyti