Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 30, 09:16)
Viena is mano megiamiausiu internetiniu pardziu kuri parduoda labai unikalius nemontuotus guminukus "unmounted rubber stamps", yra Purple Onion Designs.Taip pat turi nebloga instrukcija kaip su jais naudotis mirksiukas.gif cia

o gal kuri zino kiek siuntimas i Lietuva kainuoja? g.gif
Atsakyti
iskilo klausimukas: o tai su kokiu rasikliu reikia rasyti i toki albuma. Speju paprastas netiks g.gif . ir kaip supratau paprasto pakavimo popieriaus irgi negalima klijuoti?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 30, 16:38)
iskilo klausimukas: o tai su kokiu rasikliu reikia rasyti i toki albuma. Speju paprastas netiks g.gif . ir kaip supratau paprasto pakavimo popieriaus irgi negalima klijuoti?

Labai norint - viskas tinka mirksiukas.gif Tik scrapas darytas su tam nepritaikytom priemonem laikys trumpiau. Bet jei skiriant tam tikra suma per menesy priemonems, taip su laiku galima sukaupti scrapo gerybes. Juk rasiklis bus naudojamas ne vienam darbeliui, ar spec.kliju pakuote tikrai uzteks kad ir desimciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solveigaz @ 2008 12 30, 18:31)
o gal kuri zino kiek siuntimas i Lietuva kainuoja? g.gif

Manau, kad siuntimo kaina priklausys nuo siuntinuko svorio ir dar reik nepamiršti muitų ax.gif Kiek perskaičiau tame puslapyje, tai už JAV ribų perkant siuntimo kainas skaičiuoja individualiai ir atsiunčia sąskaitą e-mailu...

QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 30, 18:38)

Dėl rašiklių...mano supratimu, galima naudoti ir paprastus rašiklius, jei su jais bus rašomas tekstas ne ant nuotraukos, o kažkur šalimais ant popieriaus...o jei ant nuotraukos nori rašyt, tai reiktų naudoti acid-free rašiklį. LT internetinėse parduotuvėse radau baltą rašiklį (Sakura) (šitą turiu, man jis labai patinka thumbup.gif ), ir dar keletas rašiklių (šių nesu bandžius). Šiaip Sakura firmos dar ir metalizuotus turiu, tai man labai patinka su jais rašyti thumbup.gif

Dėl popieriaus...galima naudoti ir paprastą, svarbu tik, kad popierius, kuris liečiasi su nuotrauka, būtų acif-free/lignin-free 4u.gif Bet ne tik dėl popieriaus specialumo jis naudojamas - taigi tokių neapsakomai gražių SB popierių yra wub.gif Tiesiog neįmanoma tokių nenaudoti mirksiukas.gif Dar galima nusipirkti acidity test pen - tuomet bus galima daug drąsiau naudoti ir paprastus popierius, prieš tai juos patikrinus... tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Tosk, justess22 aciu merginos uz issamius atsakymus. Vaje vaje kiek iskyla jums turbut jau atrodanciu kvailu klausimu.Bet kai susiduri pirma kart tai buni pilnas baimes kad tik nuotraukos neusigadintu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 30, 19:43)
Tosk, justess22 aciu merginos uz issamius atsakymus. Vaje vaje kiek iskyla jums turbut jau atrodanciu kvailu klausimu.Bet kai susiduri pirma kart tai buni pilnas baimes kad tik nuotraukos neusigadintu  blush2.gif

kad tik macytu 4u.gif Jei nenaudosi tu spec dalykeliu tai albumas po kiek laiko atrodys kaip ir visi seni albumai. Va mano vienu metu nuotrauku albumas jau pradejo geltonuoti doh.gif Tad net ir nedarydama scrapo, nuotraukas laikyk tik kokybiskuose fotoalbumuose! Bet... Amzinu dalyku nera 4u.gif Nes tuomet albumus galetum liesti tik su pirstinem, kambario temperatura ir dregmes lygis ir turi buti muziejaus lygio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tosk OHO jau tikrai. Reiktu pagal albuma ir visa buta irengti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nes tuomet albumus galetum liesti tik su pirstinem

o kaip kitaip juos lieti, negi be pirstiniu? ax.gif lotuliukas.gif
o rimtai, pacias nuotraukas as tik su fotografu pirstinem ir lieciu. Ireminau viena padidinta vestuvine foto seniau, ir po keliu metu parudavo mano "riebus" pirstu antspaudas ant pacios foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 31 gruodžio 2008 - 01:19
Scrapuke, cia kaip kas juk pageidauja. Nekenciu bet kokio tipo pirstiniu ax.gif
Atsakyti
merginos ar kas embosinote ant juodo fono baltais miltukais? kaip gaunasi? mane labiausiai domina ar gerai matytusi uzrasas, na jai ant juodo popieriaus embosinciau baltai g.gif

buvau ysitikinus, kad kaskur kaska tokio maciau, bet dabar jau nesu tikra nei kur nei kada doh.gif
Atsakyti
as dariau baltu ant rudo, tik sriftas turputi per mazas, bet siaip tai matosi normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 02, 19:01)
as dariau baltu ant rudo, tik sriftas turputi per mazas, bet siaip tai matosi normaliai smile.gif
aciu Miglota,
radau jau ir pati pas skrepuke bloge doh.gif , sakiau kad kaskur maciau lotuliukas.gif ot stabdis kartais esu biggrin.gif , bet dabar dar pagalvojau, kad galiu ir pasiuvineti baltais siulais, pigiau kainuos rolleyes.gif nes gi nieko embosinimui dar neturiu, reiktu daug pinigeliu pazerti blush2.gif
Atsakyti