QUOTE(solveigaz @ 2008 12 30, 18:31)
o gal kuri zino kiek siuntimas i Lietuva kainuoja?
Manau, kad siuntimo kaina priklausys nuo siuntinuko svorio ir dar reik nepamiršti muitų
Kiek perskaičiau tame puslapyje, tai už JAV ribų perkant siuntimo kainas skaičiuoja individualiai ir atsiunčia sąskaitą e-mailu...
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 30, 18:38)
iskilo klausimukas: o tai su kokiu rasikliu reikia rasyti i toki albuma. Speju paprastas netiks
. ir kaip supratau paprasto pakavimo popieriaus irgi negalima klijuoti?
Dėl rašiklių...mano supratimu, galima naudoti ir paprastus rašiklius, jei su jais bus rašomas tekstas ne ant nuotraukos, o kažkur šalimais ant popieriaus...o jei ant nuotraukos nori rašyt, tai reiktų naudoti acid-free rašiklį. LT internetinėse parduotuvėse radau
baltą rašiklį (Sakura) (šitą turiu, man jis labai patinka
), ir dar keletas
rašiklių (šių nesu bandžius). Šiaip Sakura firmos dar ir metalizuotus turiu, tai man labai patinka su jais rašyti
Dėl popieriaus...galima naudoti ir paprastą, svarbu tik, kad popierius, kuris liečiasi su nuotrauka, būtų acif-free/lignin-free
Bet ne tik dėl popieriaus specialumo jis naudojamas - taigi tokių neapsakomai gražių SB
popierių yra
Tiesiog neįmanoma tokių nenaudoti
Dar galima nusipirkti
acidity test pen - tuomet bus galima daug drąsiau naudoti ir paprastus popierius, prieš tai juos patikrinus... tai tiek