Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 23, 16:28)
Kaip tik turiu tokių snaigių dėžutę ir iki šiol nepanaudojau  mirksiukas.gif  plačiau per až  mirksiukas.gif
lekiu i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, paskutiniu metu labai sudomino guminiai (būna tokie lyg rausvos spalvos) štampukai ax.gif Įvairūs ornamentiniai ax.gif

Ką galėtumėte parekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 gruodžio 2008 - 16:45
QUOTE(irmulia @ 2008 12 23, 17:44)
Merginos, paskutiniu metu labai sudomino guminiai (būna tokie lyg rausvos spalvos) štampukai  ax.gif  Įvairūs ornamentiniai  ax.gif 

Ką galėtumėte parekomenduoti?  bigsmile.gif

Štampukai yra gėris thumbup.gif lotuliukas.gif Bet aš daugiausiai ne guminius, o akrilinius naudoju (skaidrius). Su jais man daug patogiau dirbt, o ir kaina gerokai mažesnė nei guminukų ax.gif
Atsakyti
Jau kazkada rasiau, kad guminukai labiau skirti su skystesniais rasalais naudoti (Tim Holtz), o akriliniai man labiau patinka su tai chalk'iniais rasalais (dezutes,kaip gelytes, cat eye). Su sita nuomone sutiko ir Scrapuke kiek pamenu, kurios patirtis - blink.gif
Kadangi turiu tikrai labai nemazai guminiu stampu, galiu pasakyti, kad jie uzima daugiau vietos, nematai kur tiksliai su jais stampuoti (nors tam yra skirtos specialios liniuotes), bet yra zymiai kokybiskesni, atspaudzia zymiai geriau- spaudziant jie stabilesni. Akriliniai - pigesni, uzima maziau vietos, ivairesni, man - be proto smirda kol nauji, kai kurie labai sunkiai valosi ir jei pigmentinis rasalas, tai labai greitai igeria ryskias spalvas. Siaip tie guminukai bent jau man labiau kvepia kokybe ir prabanga rolleyes.gif
O dar mano atradimas - as pastaruoju metu is ebay prisipirkau tokiu unmounted rubber stamps
http://www.auctiva.c...m...=0&format=0
cia reiskia kad be medinio pagrindo, nusiperki toki A5 formato gumos laksta su piesiniu, pats issikerpi ka reikia ir prisitaisai prie medinio pagrinduko (aisku but gerai dar paralono sluoksnis). pigiau ir tokiu fantastiniu grafisku piesiniu yra.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 23 gruodžio 2008 - 19:11
Lauramama, Labai sudominai mane bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ir žinai, prašysiu pravesti apmokamą pamoką kaip su tuo blyn ebay'um dirbt, bo teoriškai man neaišku, prašysiu viską realiai parodyti ax.gif Padėsi ??? ax.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už info 4u.gif

lauramama - labai išsamiai papasakojai thumbup.gif

Esmė tame, kad man reikia būtent guminių štampukų, o jų dydis ir pan. tai nesukelia jokių sunkumų (vietos tikrai atrasiu) bigsmile.gif

Dabar reikės tik per parduotuve s prasisukti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 23, 20:45)
Lauramama, Labai sudominai mane  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Ir žinai, prašysiu pravesti apmokamą pamoką kaip su tuo blyn ebay'um dirbt, bo teoriškai man neaišku, prašysiu viską realiai parodyti  ax.gif  Padėsi ???  ax.gif

As pati tarptautines korteles neturiu, perku per broli, ateity pati gal isigysiu, bet tada seimos biudzetui - blush2.gif sakes, todel ir delsiu. Bet padesim tau kuo galesim. Man apmokejimu nereik, zinai ko reik - tavo grafisko-akvarelisko mini bruuukst... lotuliukas.gif nu ir pasakiau.

Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 12 23, 21:05)
lauramama - labai išsamiai papasakojai  thumbup.gif
Esmė tame, kad man reikia būtent guminių štampukų, o jų dydis ir pan.  tai nesukelia jokių sunkumų (vietos tikrai atrasiu)  bigsmile.gif 

Aciu, stengiausi.
o del guminuku labai palaikau tave, man jie labai patinka, bet siandien dar kaip tycia stalcius nuo svoriu is orbitu isejo, tai jau reiks mastyt,kaip skrapo erdves pasiplanuoti. Nors kai pradedu dirbt, ta scrap darbo erdve pasidaro - isstisi namai. Nervas MB ima, o ka daryt, kam dabar lengva blush2.gif
Atsakyti
Lauramama, puikiai žinau apie kokį brukšt kalbi mirksiukas.gif
Atvažiuodama į kursus - atsivešiu cool.gif
Atsakyti
lauramama, kazkodel neatidaro tavo nuorodos apie ypatinguosius tavo minetus stampukus... gal gali patikslinti???
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 24, 10:22)
lauramama, kazkodel neatidaro tavo nuorodos apie ypatinguosius tavo minetus stampukus... gal gali patikslinti???

aš ebay'juj per paiešką štai ką radau: unmounted rubber stamps 4u.gif
Atsakyti
Viena is mano megiamiausiu internetiniu pardziu kuri parduoda labai unikalius nemontuotus guminukus "unmounted rubber stamps", yra Purple Onion Designs.Taip pat turi nebloga instrukcija kaip su jais naudotis mirksiukas.gif cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 gruodžio 2008 - 08:56
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 30, 09:16)
Viena is mano megiamiausiu internetiniu pardziu kuri parduoda labai unikalius nemontuotus guminukus "unmounted rubber stamps", yra Purple Onion Designs.Taip pat turi nebloga instrukcija kaip su jais naudotis mirksiukas.gif cia

Kokie faini ten dizainai wub.gif Vėl visko noriu...nors jau akrilinių krūvą prisipirkau doh.gif
Atsakyti