Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos merginos,
Sugalvojau ir as idomiau suklijuoti nuotraukas i mazosios albuma. bet susiduriau su beda net neisisvaizduoju nuo ko pradeti. Paskaitinejau, bet pasimeciau. Cia visos igudusios ir visu darbi nuostabus. Nuo ko patartumet pradeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 22, 22:20)
Sveikos merginos,
Sugalvojau ir as idomiau suklijuoti nuotraukas i mazosios albuma. bet susiduriau su beda net neisisvaizduoju nuo ko pradeti. Paskaitinejau, bet pasimeciau. Cia visos igudusios ir visu darbi nuostabus. Nuo ko patartumet pradeti blush2.gif

priklauso nuo to ka nori daryti, jei nori tik sudelioti nuotraukas, tai nusipirkt acid free/photo safe albuma, tokius pacius klijus ir deliok, o jei nori scrapbookint, tai
pradek nuo www.scrapmanija.com ten yra tikrai labai vertingu patarimu smile.gif taip pat nemazai info yra ir pirmose temose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 23 gruodžio 2008 - 01:21
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 22, 22:20)
Sveikos merginos,

Sveika, is tiesu geras patarimas Miglotos - paskaitinek pirmasias temas. O siaip... Tu turi dukryte 4u.gif Taigi prisipirk saguciu, juosteliu, dirbtinu gelyciu ir pirmyn. Tik su laiku, per klaidas suprasi kas tau tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 23, 00:20)
Sveikos merginos,

Pasiskaityk kelias pirmas temas 4u.gif Ir užsuk į www.scrapmanija.com blog'ą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Josephin @ 2008 12 23, 00:46)
dar tik norejau paklausiti Justess, kaip del visokiu paraitymu ir smulkesniu ispjaustymu..dideniam dydi..nes rasei, kad 1" tai biski prasciau pjauna...dar rasei, kad nezinai kaip laikyt(ta prasme, kad tai itakoja pjovimo kokybe)..o tai ka ji rankose reik laikyti..ne ant stalo? g.gif

Dėl visų paraitymų didesniam dydyje jokių problemų 4u.gif Tik mažiausiam dydyje šiek tiek forma supaprastinama, bet ir tai ne visų dizainų ax.gif Aišku, dar visų neišbandžiau, bet pastebėjau, kad supaprastina tas formas, kurios turi daugiau aštrių kampų g.gif Bet šiaip esu labai patenkinta thumbup.gif Aparačiukas mažas, pakrovus bateriją galima be jokių laidų apie 1val. naudoti, pjauna ir storesnį popierių, ir tokią "ale" plėvelę thumbup.gif Tik reikia priprasti laikyti tą aparačiuką - jis pjaudamas vibruoja šiek tiek, tai jei netvirtai laikai, gali šiek tiek nuslysti aparačiukas ir nekokybiškai bus išpjauta doh.gif Bet čia man pirmais kartais taip pasitaikė, o dabar jau pripratau mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galit parasyti tikslius pavadinimus slice ir siluette, mane irgi labai domina, noreciau daugiau apie juos pasiskaitineti, apie ju galimybes, nes as dirbu CorelDraw, Adobe photoshop ir Adobe illiustrator programomis, mane domintu ar galima jomis piesiamus failus pritaikyti... nors jeigu teisingai supratau silluette tinka JPG, o is siu programu galima iseksportinti ir y JPG

...nes viska ka piesdavau iki siol tai atspausdinus pjaustydavau peiliuku, taip ne viena siena, ne viena sviestuva ir kitas detales namuose esu isdekoravus... o kur dar mintis kad viska galima pritaikyti SB darbeliams ir gerokai paspartinti darba...

ir dar... kiek supratau cuttlebug ar QK vistiek naudojat salia slice ir siluete, todel kad jie greiciau iskerta standartines formas? ar siaip juos patogiau nuadoti? o gal tai tiesiog pripratimas ir kol persiorentuosit prie kompiuterinio aparato?

klausineju del to kad labai noriu kazkury isisrinkti ir sunku apsispresti... o kadangi gyvenu Baltarusijoj tai nelabai turiu galimybe kurnors pasibandyti siuos prietaisus...

is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 23, 09:57)
o gal galit parasyti tikslius pavadinimus slice ir siluette, mane irgi labai domina, noreciau daugiau apie juos pasiskaitineti, apie ju galimybes, nes as dirbu CorelDraw, Adobe photoshop ir Adobe illiustrator programomis, mane domintu ar galima jomis piesiamus failus pritaikyti... nors jeigu teisingai supratau silluette tinka JPG, o is siu programu galima iseksportinti ir y JPG

...nes viska ka piesdavau iki siol tai atspausdinus pjaustydavau peiliuku, taip ne viena siena, ne viena sviestuva ir kitas detales namuose esu isdekoravus... o kur dar mintis kad viska galima pritaikyti SB darbeliams ir gerokai paspartinti darba...
ir dar... kiek supratau cuttlebug ar QK vistiek naudojat salia slice ir siluete, todel kad jie greiciau iskerta standartines formas? ar siaip juos patogiau nuadoti? o gal tai tiesiog pripratimas ir kol persiorentuosit prie kompiuterinio aparato?

Making memmories Slice (galima naudoti tik mm spec tam pritaikytas korteles)
Quickutz Silhouette (galima naudoti jau paruostus rinkinius, kuriuos reikia insistaliuoti, galima pirkti formas internetu, galima kurti savo ar ieskoti formu internete)

turint elektrini aparata cutlebug ar revoliution belieka naudoti tik embossinimui smile.gif

as pati turiu silueta ir kadangi su peiliuku niekaip nesusitariu (galiu nebent ratuka su coluzle ispjaut biggrin.gif ), tai man sis aparatas idealus, isskyrus tai, kad uzima nemazai vietos, nors pats aparatas nera didelis, bet turi tilpti mazdaug A4 lapas uz ir pries ji..
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 23, 11:57)
kiek supratau cuttlebug ar QK vistiek naudojat salia slice ir siluete, todel kad jie greiciau iskerta standartines formas? ar siaip juos patogiau nuadoti? o gal tai tiesiog pripratimas ir kol persiorentuosit prie kompiuterinio aparato?

Kazkaip jau snekejom,kad bug'as atlieka dar ir visai kita funkcija - jis ne tik kerta, bet embosina. Tam reikia tureti specialias ploksteles arba specialius padus, naudojamus su fiskars plokstelemis
Atsakyti
Miglota, Tosk, justess22 Aciu merginos uz nuorodeles. reikes studijuoti. Turbut reiktu man tuo tradiciniu reiktu uzsiimti, nes albumas parastas "senovinis" kur reikia nuotraukas iklijuoti
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 23, 08:17)
Pasiskaityk kelias pirmas temas 4u.gif Ir užsuk į www.scrapmanija.com blog'ą mirksiukas.gif
Papildyta:

Dėl visų paraitymų didesniam dydyje jokių problemų 4u.gif Tik mažiausiam dydyje šiek tiek forma supaprastinama, bet ir tai ne visų dizainų ax.gif Aišku, dar visų neišbandžiau, bet pastebėjau, kad supaprastina tas formas, kurios turi daugiau aštrių kampų g.gif Bet šiaip esu labai patenkinta thumbup.gif Aparačiukas mažas, pakrovus bateriją galima be jokių laidų apie 1val. naudoti, pjauna ir storesnį popierių, ir tokią "ale" plėvelę thumbup.gif Tik reikia priprasti laikyti tą aparačiuką - jis pjaudamas vibruoja šiek tiek, tai jei netvirtai laikai, gali šiek tiek nuslysti aparačiukas ir nekokybiškai bus išpjauta doh.gif Bet čia man pirmais kartais taip pasitaikė, o dabar jau pripratau mirksiukas.gif

aciu labai..niu jis man kazkaip patiko.. ax.gif ir labai patinka tai ka galima ispjauti(figureles)..man sirdziai mielos tos formos..
dar norejau paklausti ar tu pirkai su tuo irankiu komplektu ar be..ar jis reikalingas..
sakai storesni popieriu pjauna..tai cia ale "cardstock"..?
del pakrovimo ir baterijos laikymo ilgio..tai nera svarbu, nes as viska namie darau..bet gera zinoti, kad gali mirksiukas.gif kadangi embosinimas manes netraukia..tai sis aparaciukas man liux thumbup.gif dar karta aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kas turite parduoti tokiu snaigiu ar kaska panasaus i tokias snaiges rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 gruodžio 2008 - 16:23
QUOTE(Josephin @ 2008 12 23, 16:55)
aciu labai..niu jis man kazkaip patiko.. ax.gif ir labai patinka tai ka galima ispjauti(figureles)..man sirdziai mielos tos formos..
dar norejau paklausti ar tu pirkai su tuo irankiu komplektu ar be..ar jis reikalingas..
sakai storesni popieriu pjauna..tai cia ale "cardstock"..?
del pakrovimo ir baterijos laikymo ilgio..tai nera svarbu, nes as viska namie darau..bet gera zinoti, kad gali mirksiukas.gif   kadangi embosinimas manes netraukia..tai sis aparaciukas man liux thumbup.gif  dar karta aciu uz info 4u.gif

taip, laisvai išpjauna cardstock popierių. O kad be laido galima naudot, tai man labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 23 gruodžio 2008 - 16:21
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 23, 16:20)
Merginos gal kas turite parduoti tokiu snaigiu ar kaska panasaus i tokias snaiges rolleyes.gif

Kaip tik turiu tokių snaigių dėžutę ir iki šiol nepanaudojau mirksiukas.gif plačiau per až mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 gruodžio 2008 - 16:30