Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
labas, norejau pasakyti ,kad gerose akyse atveze dalyku scrapui, pjaustymo fiskar įrankių, gėlyčių ir dar kažko mačiau, vienu žodziu pačios nuėjusios pasidairykite, lyg tais žiedų susegimui turėtų būti, prekes galutinai visas iškraus penktadienį , tai ryt dar gali nebūti.

Dėl šriftų nesupratau,kam jums autocadas ? blush2.gif digital sb temoje yra nuoroda į šriftu puslapiuka, ten milijonas jų.
Atsakyti
Juste, saunuole tu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 17, 19:19)
Dėl šriftų nesupratau,kam jums autocadas ?  blush2.gif  digital sb temoje yra nuoroda į šriftu puslapiuka, ten milijonas jų.

o kokiu formatu jie bigsmile.gif tikiuosi ne .ttp
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 12 17, 21:19)
labas, norejau pasakyti ,kad gerose akyse atveze dalyku scrapui, pjaustymo fiskar įrankių, gėlyčių ir dar kažko mačiau, vienu žodziu pačios nuėjusios pasidairykite, lyg tais žiedų susegimui turėtų būti, prekes galutinai visas iškraus penktadienį , tai  ryt dar gali nebūti.

Dėl šriftų nesupratau,kam jums autocadas ?  blush2.gif  digital sb temoje yra nuoroda į šriftu puslapiuka, ten milijonas jų.

Sriftai tik menkiausia autocado galimybe, aisku kad nereikia. Man tai super ten viskas, ka noriu ta nusibraizau arba susimodeliuoju. Otai dabar gilinkis dar i SB digital mega_shok.gif
Papildyta:
Buvau siandien kaip tik ten. Dziugu,kad po truputi atsiranda prekiu, bet kainos blink.gif
Jei kam idomu - fiskars pjaustymo irankis apie 90lt, o peiliukai 70lt
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 22:25)
Jei kam idomu - fiskars pjaustymo irankis apie 90lt, o peiliukai 70lt

blink.gif niu jo...didokos ax.gif bet gal kokių kitų gėrių bus geresnėm kainom g.gif

lauramama, pasisakyk, kai jau turėsi tą siluetą - labai įdomu ir tavo nuomonę bus išgirsti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 12 17, 21:35)
Juste, saunuole tu  4u.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
zinot nesidomiu kainom tu dalyku, tai tik siaip informavavau.... avdruk rasit ką gero....
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 17, 22:39)
blink.gif niu jo...didokos ax.gif bet gal kokių kitų gėrių bus geresnėm kainom g.gif

lauramama, pasisakyk, kai jau turėsi tą siluetą - labai įdomu ir tavo nuomonę bus išgirsti mirksiukas.gif
Papildyta:

nėr už ką mirksiukas.gif

As tai as, bet kuo toliau tuo labiau man atrodo,kad MB dar labiau uz mane laukia.Jis jau cia strateguoja ka is kur bus galima importuoti, ikelti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 22:15)
As tai as, bet kuo toliau tuo labiau man atrodo,kad MB dar labiau uz mane laukia.Jis jau cia strateguoja ka is kur bus galima importuoti, ikelti ir pan.
o as iki siol vis dar maniau, kad tik tu viena pas jus seimoje truputi pamisus pirkiniams lotuliukas.gif , pasirodo kad jus abu ten geri fruktai doh.gif mirksiukas.gif tongue.gif , tau pasiseke rolleyes.gif , maniskis iki pamisimo praktiskas doh.gif , tai as net nesvajoju apie kaska panasau lotuliukas.gif lotuliukas.gif, nebent milijona islosciau, bet zinau kad niekada neislosiu, nes bilietu niekada neperku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 22:15)

ooooo, tai varysim į dvigubus kursus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Fantastika, jau laukiu nerealiai bigsmile.gif

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 17, 22:34)
nebent milijona islosciau, bet zinau kad niekada neislosiu, nes bilietu niekada neperku  biggrin.gif

Tai gal bent kartą nusipirk, o kas žino - gal išloštum bigsmile.gif
Va tada tavo milijoną B konfiskuotų ir liktum be aparatų vėl.... g.gif Nu žinai, gal nepirk geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 17, 23:34)
o as iki siol vis dar maniau, kad tik tu viena pas jus seimoje truputi pamisus pirkiniams  lotuliukas.gif , pasirodo kad jus abu ten geri fruktai  doh.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif , tau pasiseke rolleyes.gif , maniskis iki pamisimo praktiskas doh.gif , tai as net nesvajoju apie kaska panasau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif, nebent milijona islosciau, bet zinau kad niekada neislosiu, nes bilietu niekada neperku  biggrin.gif

Zinok, nera taip viskas grazu kaip atrodo, MB su mano tevais, broliu koperavosi siai dovanai, o as kad prisideciau, su atvirukais pachalinau, kad bent kiek pajausciau, kad ne taip lengva gauti viska, ka uzsigeidi mirksiukas.gif
Bet kaip gerai atrodo dyyydele kruva atviruku blink.gif daug daug, sutinki, Relija?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 18, 12:26)
Bet kaip gerai atrodo dyyydele kruva atviruku  blink.gif  daug daug, sutinki, Relija?

O je wub.gif Kai jau baigi visus padaryti, perskaičiuoji paskutinį kartą ir galutinai įsitikini, jog viskas tvarkoje....jausmas nerealus ir krūvelės vaizdas pasidaro laaaabai malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 18, 12:26)
Zinok, nera taip viskas grazu kaip atrodo, MB su mano tevais, broliu koperavosi siai dovanai, o as kad prisideciau, su atvirukais pachalinau, kad bent kiek pajausciau, kad ne taip lengva gauti viska, ka uzsigeidi  mirksiukas.gif
Bet kaip gerai atrodo dyyydele kruva atviruku  blink.gif  daug daug, sutinki, Relija?
tikiu, kad ne viskas grazu, taip kaip skamba, nes vis tik nemazi pinigeliai investuojami, bet vistiek smagu kad TB pasiraso tokiems dalykams bigsmile.gif

kazin kaip man savaji peraukleti g.gif lotuliukas.gif

o gal dar nevelu ir gali nufotkinti ta kruvele atviruku ax.gif , labai norisi pasmalsauti, kaip atrodo toks vaizdelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 19, 13:36)
o gal dar nevelu ir gali nufotkinti ta kruvele atviruku ax.gif , labai norisi pasmalsauti, kaip atrodo toks vaizdelis ax.gif

Velu, siandien turejau staigiai viska supakuoti i vokus ir issiusti. Kadangi vakar dar firmos baliukas buvo, tai as net neturejau kada pagalvoti apie tai.
Atsakyti