Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 11:35)
reikia paziureti pati silueto darbalauki, gal nemoki importuoti?
Yra insert arba import komanda?

radau thumbup.gif load DXF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 17, 13:59)
radau  thumbup.gif  load DXF  smile.gif

Normaliai loudinasi?
Nes jei taip ir imanoma tokius failus issikirpti, tai as tau duosiu autocada, atvaziuosi pas mane i kursus braizymo, tai galesi visoki velnia issikirpti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 13:08)
Normaliai loudinasi?
Nes jei taip ir imanoma tokius failus issikirpti, tai as tau duosiu autocada, atvaziuosi pas mane i kursus braizymo, tai galesi visoki velnia issikirpti  ax.gif

pabandziau uzsikraut ta pati per jpg ir per dxf is neto, tai jpg normaliai uzsideda, o dxf truksta kai kuriu liniju, nezinau kodel taip, bet jauciu, kad savo padarius butu normaliai.. pjaut nebadziau dar.. varysiu i kursus pas tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 17, 15:26)
pabandziau uzsikraut ta pati per jpg ir per dxf is neto, tai jpg normaliai uzsideda, o dxf truksta kai kuriu liniju, nezinau kodel taip, bet jauciu, kad savo padarius butu normaliai.. pjaut nebadziau dar.. varysiu i kursus pas tave  biggrin.gif

Issivaizduoji, autokade, net 800 sriftu fontu bigsmile.gif

Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Nu viskas, man dabar šakės doh.gif doh.gif doh.gif
Jau aš jo galutinai noriu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 17, 16:24)
Nu viskas, man dabar šakės  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Jau aš jo galutinai noriu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai aš dabar lauksiu, kada tu jį įsigysi ir važiuosiu pas tave žiūrėti to stebuklo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 17, 15:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai aš dabar lauksiu, kada tu jį įsigysi ir važiuosiu pas tave žiūrėti to stebuklo  4u.gif


galesi pas Laura vaziuot, jinai tuoj tures bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 17, 16:24)
Nu viskas, man dabar šakės  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Jau aš jo galutinai noriu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nesinervuok, pries tai dar autocadu reik ismokt dirbti tongue.gif , kad tuos dalykus pasidaryti, o po to dar formata tinkama pasidaryt.Zodz, galesiu kursus organizuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 20:21)
nesinervuok, pries tai dar autocadu reik ismokt dirbti  tongue.gif , kad tuos dalykus pasidaryti, o po to dar formata tinkama pasidaryt.Zodz, galesiu kursus organizuoti  mirksiukas.gif

AutoCad nebuvo mano mylimiausia programa doh.gif tai turbūt ir man gal kada prireiks pas tave į kursus užsirašyt, jei sugalvosiu kokiom Kalėdom po gerų metelių pasidovanot tą Silhouette lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 19:21)
nesinervuok, pries tai dar autocadu reik ismokt dirbti  tongue.gif , kad tuos dalykus pasidaryti, o po to dar formata tinkama pasidaryt.Zodz, galesiu kursus organizuoti  mirksiukas.gif

Nu teko man jį kelis kartus čiupinėti, bet ten tiek visko doh.gif Taigi gal ir gerai bus pas profę užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 17 gruodžio 2008 - 20:09
O čia truputis gėrio gėlyčių mėgėjom...na, tiesiog akis paganyt, o gal ir šiaip ko užsimanysit ax.gif Jei kam įdomu, tai galima ir užsisakyti, kad atvežtų, nes į parduotuvėlę tai kažin ar kada tiek daug užveš...kiek žinau, kelių rūšių yra, bet tikrai nedaug...o jei kas norės užsisakyt, tai išankstiniams užsakymams taiko 10% nuolaidą smile.gif na, ne reklama čia...nieko aš už tai negaunu blush2.gif ale negaliu nepasidalint su Jumis galimybėmis 4u.gif

GĖLYTĖS

Atsakyti