Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Miglota: labai laukiu atsiliepimu apie Silhouette. Paciai neteko ji naudot tai labai domina ivertinimas 4u.gif
Atsakyti
Miglota turbūt jau tik su Silhouette ir bendrauja lotuliukas.gif MIGLOOOTAAA, kaip ten tas stebuklas??? Ar vertas dėmesio??? Pasidžiauk ir su mumis savo Kalėdinėmis dovanomis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 16 gruodžio 2008 - 11:12
biggrin.gif

is tiesu tai visa sekmadieni prazaidziau ir sugadina kalna popieriaus kol issiaiskinau pagrindinius principus.. nera ten taip sudetinga, bet tikrai ne "connect, select, cut"..
atidarius programa kiekviena syki turi pasirinkti popieriaus padeti, tada atsidarai biblioteka, kuria uzkraudineja po kelias sekundes kiekviena karta atidarant, o ten paveiksleliai gana mazi, tad jeigu issirinktas paveikslelis nepatinka ir nori kito tai vel eini i bilioteka, lauki kol uzkrauna ir vel renkiesi.. dar truputi nervina, kad negali sujungti zodziu toj pacioj programoj, zinau, kad yra kita programa, kuri tai daro, bet as dar neissiaiskinau nei kas, nei kaip.. bet formos dydi gali koreaguot kaip nori, netgi istempti viena, dali, sumazinti kita ar is viso pasalinti dali figuros.. pries pjaunant kiekviena karta paklausia kiek kopiju noresite, tada riekia pasirinkti popieriaus stori, jegu reikia pakeisti peiliuka.. is pradziu buvau issigandus, nes mano popieriu sudraske, o ne ispjove, bet pasirodo as netinkamai parinkau peiliuka.. plona popieriu ispjauna labai graziai, siek tie storesni irgi, vinilo dar nebandziau, o vat su cardstock ir baziliu tai man nesiseka, kartais net per du kartus neispjauna.. man dar kol kas sunku nustatyti, kurioj butent vietoj aparatas prades pjauti, todel dar nemazai popieriaus sueina bandymams.. dabar dar issigudrinau pirmiausia naudoti piestuka, kad paziureti kokio dydzio ir kurioj vietoj figura bus, o tada toj pacioj vietoj deti popiriu, ta funkcija man labai patinka, prie aparato yra prideta 7 rasikliai, su kuriais galima nusipiesti figura, o po to ja ispjauti.. aparatas veikai gana garsiai, o greitis priklauso nuo formos sudetingumo ir dydzio, ilgiausiai uztrunka ispjauti teksta..
apskritai tai man patinka, bet manau, kad kol kas per brangus aparatas doh.gif

dabar bansysiu parduoti savo reples, nes, manau, kad ju man tikrai nebereikes smile.gif
Atsakyti
Miglota, ačiū už pirmąjį įvertinimą, o aš savu ruožtu lauksiu kada jau pabandysi bet kokį pav. pakeitus reikiamą formatą išpjaustyt, nes jei galima tik iš jų siūlomų flešiukų....tada matyt tikrai per brangus aparatas gaunasi schmoll.gif
Papildyta:
Ir apie kokias reples kalbi??? bigsmile.gif Gal man reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 16, 14:33)
Miglota, ačiū už pirmąjį įvertinimą, o aš savu ruožtu lauksiu kada jau pabandysi bet kokį pav. pakeitus reikiamą formatą išpjaustyt, nes jei galima tik iš jų siūlomų flešiukų....tada matyt tikrai per brangus aparatas gaunasi  schmoll.gif
Papildyta:
Ir apie kokias reples kalbi???  bigsmile.gif  Gal man reikia  bigsmile.gif

galima ir savo padaryt, daug kas ir gaminasi sau, tik as dar nezinau kaip biggrin.gif

jei ruosiesi pirkt elektrini aparata, tada tau repliu tikrai nereikia.. as ruosiuosi sita savo rinkinuka parduot smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dekui Miglota uz aprasyma apie Silhouette. Pasirodo kad ne man jis tada, jeigu ant tiek reikia ji isstudijuot ir dar priprast-kapryznas jis ir ne taip paprasta kaip reklamuoja. Ir kazin ar dasikapstyciau i MB ofisa kada reiketu naudotis. Dabar zinodama, drasiai ir toliau investuoju i QK Revolution Grand alfabetus. Uzsisakiau ta Washington Grand srifta is ebay, uz pora dienu jau turesiu gauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 16, 17:08)
jei ruosiesi pirkt elektrini aparata, tada tau repliu tikrai nereikia.. as ruosiuosi sita savo rinkinuka parduot  smile.gif
user posted image

o tu tik rinkinuką parduosi? papildomų alfabetų ar kitokių gėrių šioms replytėms neturi? Man asmeniškai tai su jom visai smagu dirbti, tai gal ką prigriebčiau bigsmile.gif Vistik aš irgi supratau, kad man labiau prie širdelės paprasti mechaniniai daikčiukai be jokių kompiuterinių elementų lotuliukas.gif Aišku, Slice labai praverčia, kai reikia sudėtingesnių formų ar dydžių variancijos, bet kol kas dažniau cuttlebug ar QK naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 12 15, 17:01)
Nukirpom dukrytei plaukus  verysad.gif
Darysiu LO.
Į ką sruogytę įdėti  g.gif

Ir man labai reikia plaukucius ipakuot. Taip noriu tos kisenytes. Ale vien del ju nelabai apsimoka uzsiimt siuntimais.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 16, 17:08)
galima ir savo padaryt, daug kas ir gaminasi sau, tik as dar nezinau kaip biggrin.gif

jei ruosiesi pirkt elektrini aparata, tada tau repliu tikrai nereikia.. as ruosiuosi sita savo rinkinuka parduot  smile.gif
user posted image

O mane labai nudziugino MB. Isstudijavo Silueto aprasyme su kokiais extend'ais galima ikelti paveiksliukus, kad iskirst. Vienas is formatu - DXF, tai mano braizymo programikes, su kuria dirbu darbe formatas. Galesiu prisibraizyti i valias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 16, 23:46)
o tu tik rinkinuką parduosi? papildomų alfabetų ar kitokių gėrių šioms replytėms neturi? Man asmeniškai tai su jom visai smagu dirbti, tai gal ką prigriebčiau bigsmile.gif Vistik aš irgi supratau, kad man labiau prie širdelės paprasti mechaniniai daikčiukai be jokių kompiuterinių elementų lotuliukas.gif Aišku, Slice labai praverčia, kai reikia sudėtingesnių formų ar dydžių variancijos, bet kol kas dažniau cuttlebug ar QK naudoju ax.gif

as nelabai jtas replytes naudojau blush2.gif (man rubonai ar grungeboardai greiciau ax.gif ) todel papildomu alfabetu nepirkau, turiu tik kelias formeles nusipirkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 17, 07:00)
O mane labai nudziugino MB. Isstudijavo Silueto aprasyme su kokiais extend'ais galima ikelti paveiksliukus, kad iskirst. Vienas is formatu - DXF, tai mano braizymo programikes, su kuria dirbu darbe formatas. Galesiu prisibraizyti i valias  ax.gif

parsisiunciau DXF failu, bet ju man neatidaro su silueto programa doh.gif gal kazka ne taip darau, nes aprasyme ir as radau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 17, 13:08)
parsisiunciau DXF failu, bet ju man neatidaro su silueto programa  doh.gif gal kazka ne taip darau, nes aprasyme ir as radau  unsure.gif

reikia paziureti pati silueto darbalauki, gal nemoki importuoti?
Yra insert arba import komanda?
Atsakyti