Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 10, 09:45)
Reiktų ieškoti albumų, kurie skirti scrapbooking technikai. Ant įpakavimų būna užrašyta acid-free, lignin-free, photo-safe. Dažniausiai tokie albumai neturi kišenėlių, o nuotraukas reikia klijuoti kampučių pagalba (jei kalbama tiesiog apie nuotraukų sudėjimą į albumą). O daugiau apie netradicinius įdomius nuotraukų albumus gali pasiskaityti Scrapbooking temoje arba www.scrapmanija.com blog'e 4u.gif

*** ne visi su kisenukais blogi --jei nori laikyti nuotraukas albumuose o ne scrapinti jas, yra daug albumu su kisenelemis , pavyz. tokiu (standartinio dydzio nuotraukom) kurie tinka ir nepazeis (t.y. neparuduos nuo ju) nuotraukos.
Tokius labai pataria nuotrauku archyvavimo knygoje (cia tas projektas kuri bandysiu iveikti pradzioj metu ax.gif ) Ne visi su kisenukais esa tinkami kadangi priklauso kokia plastika naudojama kisenukams (jei PVC tai kenksminga). Visad kai perki albumus reikia paziuret kad butu uzrasyta" acid-free, lignin-free, photo safe, arba archival"
Atsakyti
gal kas zino kuo skiriasi D ring, nuo 3-ring g.gif reikia issirinkt albuma, bet noriu nusipirkt gera smile.gif

renkuosi tarp..
We R MemoryKeepers: Classic Leather (Faux), 3-Ring, 12 x 12"
American Crafts: Corduroy D-ring Album 12x12 (tik labai nemegstu velveto blush2.gif )
American Crafts: Modern D-ring Album 12"x12" (bijau, kad nesugebesiu graziai dekoruot virseli)
Making Memories: Paperie Embossed Leather Album 12"x12" (sis labiausiai patinka)
We R Memory Keepers: Classic Leather 12"x12" Ring

Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 15, 04:48)
gal kas zino kuo skiriasi D ring, nuo 3-ring  g.gif reikia issirinkt albuma, bet noriu nusipirkt gera  smile.gif

renkuosi tarp..
We R MemoryKeepers: Classic Leather (Faux), 3-Ring, 12 x 12"
American Crafts: Corduroy D-ring Album 12x12 (tik labai nemegstu velveto  blush2.gif )
American Crafts: Modern D-ring Album 12"x12" (bijau, kad nesugebesiu graziai dekoruot virseli)
Making Memories: Paperie Embossed Leather Album 12"x12" (sis labiausiai patinka)
We R Memory Keepers: Classic Leather 12"x12" Ring

papildyta
pasitikslinau....turiu visus AC ir WeRMemory Keepers: kuo skiriasi tai niekuo...AC paakcentuoja kad ziedelis D-formos, bet We R Mem, paziurejau, ziedelis irgi D-formos
Imciau We R Memory Keepers Classic Leather--nors brangiasni, kokybe matomai geresne.
Nors man labiausiai patiko lino apdengtas virselis naturaliom spalvom cia aprasymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gruodžio 2008 - 14:52
Miglota, as blaskiausi kaip tik tarp tavo paskutiniu dvieju isvardintu. Pasirinkau pigesnyjy is Paperie serijos. Man grazus jis ir esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 15, 13:47)
papildyta
pasitikslinau....turiu visus AC ir WeRMemory Keepers: kuo skiriasi tai niekuo...AC paakcentuoja kad ziedelis D-formos, bet We R Mem, paziurejau, ziedelis irgi D-formos
Imciau We R Memory Keepers Classic Leather--nors brangiasni, kokybe matomai geresne.
Nors man labiausiai patiko lino apdengtas virselis naturaliom spalvom cia aprasymas

We R lininiai laaabai grazus, bet pas mus tik vienoj parduotuvej teradau ir tie postbound ir visi isparduoti sad.gif classic leather man visai patiko, tik spalvu nera vaikisku), o ka manai apie si - Scrapworks Anthologie 12"x12" Ivory g.gif dabar jam nuolaida yra ir kainuoja panasiai kaip we r classic leather, nes siaip tai jie be proto brangus..
Atsakyti
classic leather man visai patiko, tik spalvu nera vaikisku),

yra vaikisku pasteliniai melyna cia, bet tu tikriausiai nori tik is parduotuves pirkti o ne internetu uzsisakyti?
SW Anthologie serijos nemaciau, nors macius Scrapworks kitus albumus, visvien We R Mem, be konkurentu kokybej ir virselio detalisku apdirbimu mirksiukas.gif
O kaip tu papuosi virselius? As tik pazenklinu tag'u kokios kategorijos albumas ar kam skirtas jis, bet siap, man patinka We R Mem. virselis nedekoruotas-grozis pacios odos ar lino apdengime.
Atsakyti
O man nepatinka medziaga aptraukti albumai ax.gif Jie graziai ziurisi, bet juos daboti reikia, kad nenusiciupinetu. Turiu as medziaga aptraukta, vadinu dulkiu surinkeju bigsmile.gif Daugiau tokiu nepirksiu 4u.gif
Atsakyti
Nukirpom dukrytei plaukus verysad.gif
Darysiu LO.
Į ką sruogytę įdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 12 15, 09:46)
O man nepatinka medziaga aptraukti albumai ax.gif Jie graziai ziurisi, bet juos daboti reikia, kad nenusiciupinetu. Turiu as medziaga aptraukta, vadinu dulkiu surinkeju bigsmile.gif Daugiau tokiu nepirksiu 4u.gif

priklauso nuo medziagos, jei kokia rozine pasteline ar balta ir plonos medvilnes tai gali nusidevet, o tie We R Memory Keepers, tai labai storo, tankaus audinio, grubaus lino ir spalvos naturalios...man jie patys paciausi, labai naturaliai moderniai atrodo, dar metaliniai kampuciai kad nenusidevetu.
Man asmeniskai nepatinka odiniai kadangi tai ne tikra oda o "leatherette" ir tai...sintetika - odos imitacija. Laikausi vieno principo: niekad nepirkciau odos imitacijos rankines, taip pat ir albumu leatherette schmoll.gif Bet kiekienas sau mirksiukas.gif
Nukirpom dukrytei plaukus verysad.gif Darysiu LO. Į ką sruogytę įdėti g.gif

Xyron firmos clear memorabilia pockets cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gruodžio 2008 - 17:23
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 15, 15:20)
O kaip tu papuosi virselius? As tik pazenklinu tag'u kokios kategorijos albumas ar kam skirtas jis, bet siap, man patinka We R Mem. virselis nedekoruotas-grozis pacios odos ar lino apdengime.

as nepuosiu niekaip, net nemegstu kai buna nuotraukai langelis ant virselio, patinka visa paprasti, svelniu spalvu.. paprasto medziagino nenoriu, nes jau turiu viena, kuris visas nupeckiotas.. ieskau ir internetu, bet kol kas tik norgej, tingiu uzsiiminet siuntimais is usa ir muitu skaiciavimai blush2.gif
dabar pas mus pasirode tie albumai, kuriu virselis kartonas ir juos paciam puosti galima
user posted image
bet man jie nelabai kol kas
Atsakyti
Mergaites, gal kam butu idomu - noriu atsikratyti sitom prekytem, i AZ jei ka sudomino mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
dabar pas mus pasirode tie albumai, kuriu virselis kartonas ir juos paciam puosti galima

aga, pasirode todel kad butent sie albumai esami naudojami autores Stacy Julian toj knygoj "Photo Freedom" ir Big Picture cia. Tai tie kurie seka si archyvavimo metoda supirko siuos albumus kad ilgam sunku buvo ju net rasti internete doh.gif Cia apie ta metoda kur zadu issamiau aprasyt nauju metu pradzioj.
Autore ant kartoninio virselio stampuoja su kempininiais stampais ir akrilinias dazais viena is 4 pagrindiniu kategoriju. Jie pigesni ir kokybe ne tokia kaip WeR Memory, bet jei sparciai scrapinsi ir daug tu albumu atsiras, tai daug kam svarbu kad uniformiskai visi atrodytu lentynoj.
Atsakyti