Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 09, 23:19)
O čia yra sukurta tema apie Slice machine - jei kas norėtų užsisakyti 4u.gif Nes ko gero šiaip parduotuvėlėj tai vargu ar atsiras šis aparatas - nebent individualiai užsisakius ax.gif

O as dar irgi savo trigrasi ikisiu del slice.Labai daug domejausi del jo isigijimo ir gal kam pades, bet sitoje internetineje parduotuveje jo ir tu papildu kaina maziausia
http://papercents.co...tarter-kit.html mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
jei ka nors domina lipdukai ir kitokie SB daikciukai galite uzsukti i www.scrappyshop.com

Atsakyti
QUOTE(panakukjes @ 2008 12 10, 00:48)
Sveiki,
jei ka nors domina lipdukai ir kitokie SB daikciukai galite uzsukti i www.scrappyshop.com

Gėrio ten tikrai nemažai...tik kad man atrodo, jog į LT tai nesiunčia: "This online store operates through internet and goods will be deliver to all destinations in The Netherlands, Belgium and UK by prompt post service" g.gif Bet naudinga nuoroda toms, kurios gyvena UK mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 09 gruodžio 2008 - 23:58
QUOTE(Miglota @ 2008 12 09, 03:02)
as ne taip parasiau  blush2.gif  ne stampukus, o rasalo kempineles (cat eyes ir is gelytes kelis) sugadinau.. per daug patryniau spalvindama, o vaikas water mark nulupu kazkokiu budu  doh.gif bet kadangi ten pastoviai dregna tai jauciu jokie klijai nelaikys  g.gif

man su Cat's eye irgi taip buna kad sudoroju iki kemopineles nuplesimo nuo pagrindo. tad griebiu kempinele su pirstais ir tokiu budu paskutini laseli bandau "isgrezti"...individualios Cat's eye spalvos, tai pigios ir greit sunaudojamos, tad nelabai man svarbu jei nusilupa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 gruodžio 2008 - 07:47
Zinai, o as nusivyliau siek tiek sita parduotuvele. Pati parduotuve jauki, mergytes - pardavejos grazios, bet popieriaus ir dzinguliuku asortimentas - absoliuciai ne mano skonio, issirinkau kelis lapus, plojau virs 4 litu uz plonyti plonyti popieriaus lapa  , man pasirode per brangu moketi tokius pinigus uz vokiska produkcija. O ten dauguma prekiu is Vokietijos. Pradenciajam, gal ir neblogai, bet as truputi i kitokias prekes dairausi 

Na aš ir esu naujoke biggrin.gif nieko ten labai negalejau panagrineti, nes kainu dar nebuvo, tik siaip pirmas yspudys suzavejo biggrin.gif

o aš maniau, kad ten bus daugiau visokių aparačiukų...

o irankius jie sakesi atsives gruodzio vidury,,, tai galgretu laiku bus... g.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, ar kuri esat naudojusi šį rašiklį-klijus?
user posted image
Sakura Quickie Glue Pen

Laukiu nuomonių 4u.gif Nes yra klausimas, ar atsivežti į parduotuvėlę, ar ne blush2.gif
Atsakyti
o as norejau paklaust apie sita peiliuka

user posted image

kazkuri lyg minejo, kad turi ax.gif per kur tie asmenys turi sukinetis, nes man tik metaliukas tas atsisuka, asmenu pakeitimui, o pjaunant tai niekas nesisukineja... ax.gif o gal ir neturi sukinetis g.gif
bet ten dar yra tokie plasmasiniai ratukai, tai jie sukasi gana sunkiai ir pasukus juos pirstais nera jokio efekto g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,

Skaitineju sita temele, groziuosi darbeliais.
Labai sudomino sita fraze temos pradzioje: "Jei turite nuotraukų magnetiniuose albumuose su lipniu puslapiu ir plėvele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas", taciau neradau atsakymo, kur butu galima laikyti nuotraukas, kokio tipo albumuose? Gal galetumet patarti ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alatuna @ 2008 12 10, 17:36)
Sveikutes  smile.gif ,

Skaitineju sita temele, groziuosi darbeliais.
Labai sudomino sita fraze temos pradzioje: "Jei turite nuotraukų magnetiniuose albumuose su lipniu puslapiu ir plėvele, patariama greit išimti ir išgelbeti savo nuotraukas", taciau neradau atsakymo, kur butu galima laikyti nuotraukas, kokio tipo albumuose? Gal galetumet patarti  ax.gif ?

Reiktų ieškoti albumų, kurie skirti scrapbooking technikai. Ant įpakavimų būna užrašyta acid-free, lignin-free, photo-safe. Dažniausiai tokie albumai neturi kišenėlių, o nuotraukas reikia klijuoti kampučių pagalba (jei kalbama tiesiog apie nuotraukų sudėjimą į albumą). O daugiau apie netradicinius įdomius nuotraukų albumus gali pasiskaityti Scrapbooking temoje arba www.scrapmanija.com blog'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 10, 14:51)
user posted image
Sakura Quickie Glue Pen

Laukiu nuomonių 4u.gif Nes yra klausimas, ar atsivežti į parduotuvėlę, ar ne blush2.gif

As turiu sita, naudoju (ne perdazniausiai, bet naudoju). Man patinka priklijuoti smulkius dalykelius, blizgucius. Klikai melsvi, bet dziudami, jie tampa bespalviais.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 10, 17:45)
Reiktų ieškoti albumų, kurie skirti scrapbooking technikai...

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 10, 15:51)
user posted image
Sakura Quickie Glue Pen

Aš irgi jau senokai naudoju. Labai tinka klijuoti smulkias detalytes. Aš UŽ, kad parduotuvėje jų būtų. drinks_cheers.gif Ir Linutukė, žinau, tokių nori. biggrin.gif
Atsakyti