Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveika prisijungus, sinuhe,

o justess22 rekomenduotos nuorodos apie scrap priemones, labai teisingas, as jo naudojausi ir kolkas nieko nepasigendu darydama darbelius bigsmile.gif

Buvau antrą PANORAMOS atidarymo dieną, tai ten buvo tik pusę parduotuvės atidaryta    O kaip kainos?

na as irgi buvau TIMARI buvau pasirinkimas pasirode nemazas, ir kainos pakankamai normalios panasu kaip internetines prekybos LT puslapiuose, kai kas dar pigiau...

taciau kai kita diena apsilankiau Skapo 10-1 esancioj parduotuvej, tai prekiu gausa ir platus scrapo priemoniu pasirinkimas mane suzavejo... tik gaila kad tada dar kainu nebuvo ax.gif
Atsakyti
Na kaip as pavydziu vilnietiems, man seiles tik varva beskaitant kaip jus lankotes naujose parduotuvese, jau kaip noriu ir as
Radau meno technikos puslapi toki eyles darymo aparaciuka, labai patiko, gal kur irgi susigunde tokiu
eyelet setter
Atsakyti
as negaliu atsidziaugt savo big bite.. tikrai geras daiktas smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaip norėčiau aš į tą Skapo gatvę patekt... ech, reiks daryt komandiruotę į Vilnių ax.gif

O Big Bite'as tai man irgi žiauriai patiko thumbup.gif Toks jau geras daiktas - ir labai daug kur randu kaip jį panaudot 4u.gif Tiesiog superinis thumbup.gif
Atsakyti
noriu paklausti..
sugadinau savo kempininius stampukus, ir dar vaikas dadejo.. tai dabar bent keli nulakste nuo pagrindo.. gal zinot kokiu budu juos galima atgal pritvirtint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 08, 18:30)
noriu paklausti..
sugadinau savo kempininius stampukus, ir dar vaikas dadejo.. tai dabar bent keli nulakste nuo pagrindo.. gal zinot kokiu budu juos galima atgal pritvirtint  g.gif

klijais... Turiu tokiu "Gorilla glue" labai stipriu...manau tie laikytu thumbup.gif .
O kaip jie atsoko nuo pagrindo...negi mirkei vandeny, ar per grubiai trynei plaudama?...as dantu sepetuka naudoju ir truputi vaikisko sampuno akrilinius dazus nuplaut nuo kempininiu stampuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 gruodžio 2008 - 08:28
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 09, 07:25)
klijais... Turiu tokiu "Gorilla glue" labai stipriu...manau tie laikytu thumbup.gif .
O kaip jie atsoko nuo pagrindo...negi mirkei vandeny, ar per grubiai trynei plaudama?...as dantu sepetuka naudoju ir truputi vaikisko sampuno akrilinius dazus nuplaut nuo kempininiu stampuku.

as ne taip parasiau blush2.gif ne stampukus, o rasalo kempineles (cat eyes ir is gelytes kelis) sugadinau.. per daug patryniau spalvindama, o vaikas water mark nulupu kazkokiu budu doh.gif bet kadangi ten pastoviai dregna tai jauciu jokie klijai nelaikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 08, 17:21)
as negaliu atsidziaugt savo big bite.. tikrai geras daiktas  smile.gif

ir as tik uz big-bite, super naudojasi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lawrute @ 2008 12 08, 16:46)
taciau kai kita diena apsilankiau Skapo 10-1 esancioj parduotuvej, tai prekiu gausa ir platus scrapo priemoniu pasirinkimas mane suzavejo... tik gaila kad tada dar kainu nebuvo ax.gif

Zinai, o as nusivyliau siek tiek sita parduotuvele. Pati parduotuve jauki, mergytes - pardavejos grazios, bet popieriaus ir dzinguliuku asortimentas - absoliuciai ne mano skonio, issirinkau kelis lapus, plojau virs 4 litu uz plonyti plonyti popieriaus lapa blink.gif, man pasirode per brangu moketi tokius pinigus uz vokiska produkcija. O ten dauguma prekiu is Vokietijos. Pradenciajam, gal ir neblogai, bet as truputi i kitokias prekes dairausi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 09 gruodžio 2008 - 12:51
QUOTE(lauramama @ 2008 12 09, 13:57)
Zinai, o as nusivyliau siek tiek sita parduotuvele. Pati parduotuve jauki, mergytes - pardavejos grazios, bet popieriaus ir dzinguliuku asortimentas - absoliuciai ne mano skonio, issirinkau kelis lapus, plojau virs 4 litu uz plonyti plonyti popieriaus lapa  blink.gif, man pasirode per brangu moketi tokius pinigus uz vokiska produkcija. O ten dauguma prekiu is Vokietijos. Pradenciajam, gal ir neblogai, bet as truputi i kitokias prekes dairausi 

o aš maniau, kad ten bus daugiau visokių aparačiukų... nes tuos popierius ir mes iš pradžių žiūrėjom, bet tie vokiški man nelabai verti dėmesio - tokie nelabai subtilūs ir "stačiokiški" kažkokie man pasirodė...čia toks įspūdis buvo pavarčius internetinį tos vokiečių firmos katalogą...bet gal gyvai ir geriau atrodo g.gif Na, bet BG lieka BG lotuliukas.gif
Atsakyti
O čia yra sukurta tema apie Slice machine - jei kas norėtų užsisakyti 4u.gif Nes ko gero šiaip parduotuvėlėj tai vargu ar atsiras šis aparatas - nebent individualiai užsisakius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 07, 02:19)
sinuhe - smagu , kad prisijungei prie mūsų .  thumbup.gif 

QUOTE(Lawrute @ 2008 12 08, 15:46)
sveika prisijungus, sinuhe,

aciu 4u.gif
as net nezinau kaip apie save isireiksti blush2.gif esu dar tik "virtuali" scrapbookingo entuziaste, visos idejos kolkas tik galvoje kirbzda ax.gif

QUOTE(justess22 @ 2008 12 08, 13:02)

aciu uz nuorodas, studijuoju. tik dabar suku galva, kur pirkti: cia LT (ar imanoma bazinius gerus irankius cia nusipirkti????) ar kitu saliu internetinese parduotuvese doh.gif

QUOTE(irmulia @ 2008 12 08, 13:08)
justess22, tu kaip SCRAP'o pirmoji pagalba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dar karta aciukas, Justess22
aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhe: 09 gruodžio 2008 - 22:25
QUOTE(sinuhe @ 2008 12 09, 23:21)
tik dabar suku galva, kur pirkti: cia LT ar kitu saliu internetinese parduotuvese  doh.gif

Šiaip pagrindinių prekių jau galima ir LT parduotuvėse rasti, o įmantresnius dalykėlius tenka siųsti iš ebay ar JAV parduotuvių. Kas LT prekiauja SB priemonėmis, rasi sąrašiuke pimoje žinutėje 4u.gif Čia galima užsisakyti kai kurių SB firmų prekių tiesiai iš katalogų (parduotuvėse tų prekių gali ir nebūti) ax.gif
Atsakyti