Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Lauramama, kaip faina, sakes, baltai užpavydėjau 4u.gif
Atsakyti
O as pasigirsiu irgi
Man firma atvirukams gaminti va toki nupirko trimeri

atleiskit uz smalsuma, o kokiai firmai lauramama dirbi? 4u.gif siaip smalsu blush2.gif
Atsakyti
sveikos scrapaholikes 4u.gif

visai nesenai aptikau toki reikala, kaip scrapbooking'as bigsmile.gif paverge mano sirdi ir galva ax.gif blush2.gif tai va bandysiu sitoj temoj jungtis prie jusu ir prasyti pagalbos. pakolkas niezti susipirkti priemoniu pluosta. ankstesniu temu neskaiciau, ner baisingai laiko. tiesiog toks klausimas, gal galit glaustai ir aiskiai pasidalint, kokie irankiai, popieriukai patys reikalingiausi pradinukui????
busiu labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sinuhe - smagu , kad prisijungei prie mūsų . thumbup.gif

Vis tik mažas patarimas iš visos dūšios - permesk akimis bent pirmas temas mirksiukas.gif tada tikrai daugiau bus aišku kaip ką daryti, ko pradžiai reiktų ir pan. Temų pirmuose psl. daugiau mažiau yra santraukos kas tai yra ir t.t.t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 04, 20:24)
Lauramama, kaip faina  bigsmile.gif , tai dabar užversi firmą atvirukais  lotuliukas.gif
Nepamiršk ir mums parodyti  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
O aš va giljotinos dar norėčiau, nes kai reikia kelis sluoksnius perkirst kaži ar toks paima???? g.gif  Nebandei dar kelių popierių sudėjus perpjaut???

Ant charakteristiku parasyta, kad 6mm stori perpjauna.Pati pabandysiu ivairius variantus ir tada placiau parasysiu.Siaip jo kaina(man taip atrodo) ganetinai maza - 125lt be PVM.
O atviruku 80 turiu padaryti, kai visus pabaigsiu, parodysiu kaip ispudingai kruva atrodo lotuliukas.gif
Lawrute, as architekturinej firmai dirbu smile.gif, o atvirukus gaminu sveikinimams nuo firmos ivairiems uzsakovams ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 07 gruodžio 2008 - 13:16
QUOTE(lauramama @ 2008 12 07, 13:15)
Ant charakteristiku parasyta, kad 6mm stori perpjauna.Pati pabandysiu ivairius variantus ir tada placiau parasysiu.Siaip jo kaina(man taip atrodo) ganetinai maza - 125lt be PVM.

Iš tiesų kaina nėra labai jau didelė bigsmile.gif iš kur pirko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 12 07, 14:50)
Iš tiesų kaina nėra labai jau didelė  bigsmile.gif  iš kur pirko?  bigsmile.gif

Suzinosiu viska.Pirko is katalogo.Jei ka domintu,gal as pasidomeciau ir uzsakyti galeciau.
Dabar dalinuosi ka atradau Panoramos prekybos centre. Gal kuri jau ir buvot g.gif
Yra tokia suomiu parduotuvele TIIMARI (CIA internetinis ju), ten visokiu smulkmenu dabar yra kaledom, o tarp ju radau brads'u, popieriaus scrapui siokio tokio, ir kas man labiausiai patiko tai kilju - perlu http://www.pebeo-touch.com/english.htm
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 07, 22:11)
Dabar dalinuosi ka atradau Panoramos prekybos centre. Gal kuri jau ir buvot  g.gif
Yra tokia suomiu parduotuvele TIIMARI (CIA internetinis ju), ten visokiu smulkmenu dabar yra kaledom, o tarp ju radau brads'u, popieriaus scrapui siokio tokio, ir kas man labiausiai patiko tai kilju - perlu http://www.pebeo-touch.com/english.htm

Buvau antrą PANORAMOS atidarymo dieną, tai ten buvo tik pusę parduotuvės atidaryta doh.gif O kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 07, 21:11)
(...) kas man labiausiai patiko tai kilju - perlu http://www.pebeo-touch.com/english.htm

as ju turiu gal 10 spalvu, bet nezinau ka su jais daryt doh.gif biggrin.gif kaip tu juos naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 12 08, 00:26)
as ju turiu gal 10 spalvu, bet nezinau ka su jais daryt  doh.gif  biggrin.gif  kaip tu juos naudoji?

Tau sekasi, as tik 4. Man labai patinka atvirukams pagrazinimus daryti.
Dedu taskelius kol kas ir tiek ir tada atrodo kaip su iskiliais 3D perliukais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2008 12 07, 23:37)
Buvau antrą PANORAMOS atidarymo dieną, tai ten buvo tik pusę parduotuvės atidaryta  doh.gif  O kaip kainos?

Kainos oreintacijai: maziukai brads sirdeles - 4.99, net sunku dabar pasakyti kiek ten tu vienetu, gal kokie 30
Tie Pebeo - po 11.99
Spalvoti dideli brads 12vnt - 6.99, daugiau nieko nespejau apziureti, nes mazius su vyru zirze doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sinuhe @ 2008 12 07, 01:20)
sveikos scrapaholikes  4u.gif

visai nesenai aptikau toki reikala, kaip scrapbooking'as  bigsmile.gif paverge mano sirdi ir galva  ax.gif  blush2.gif tai va bandysiu sitoj temoj jungtis prie jusu ir prasyti pagalbos. pakolkas  niezti susipirkti priemoniu pluosta. ankstesniu temu neskaiciau, ner baisingai laiko. tiesiog toks klausimas, gal galit glaustai ir aiskiai pasidalint, kokie irankiai, popieriukai patys reikalingiausi pradinukui????

Galiu tik patarti pasiskaityti šiame blog'e (čia daug info vienoje vietoje):
sąrašas pradinukėms
Dekoratyviniai skylamušiai/šablonai
dažai
Klijai
Metaliniai dekoratyviniai papuošimai
Produktų enciklopedija ir t.t.
Atsakyti
justess22, tu kaip SCRAP'o pirmoji pagalba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti