Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 30, 20:42)
o tu vis paslaptingai, vis turi mus kuo nustebint.. is pradziu del darbo, o dabar pasirodo pirmoji is musu elektrine pjaustymo masina nusipirkai  thumbup.gif

as del slice apsigalvojau, nusprendziau noret rimtesnio aparato  blush2.gif

Manau, kad išsirinkus kokį rimtesnį, jei tik finansai leidžia, tikrai neapsigausi mirksiukas.gif Man tik patiko, kad nereikia nieko prie pc jugti ir aparačiukas tikrai nedaug vietos užima - aš mėgėja padirbėti išvažiavus kur į sodą ar į Druskininkus, tai man toks idealus variantas thumbup.gif Nes viso kompo tai jau nenusitempsiu lotuliukas.gif Ir labai patiko, kad slice galima pakrauti ir apie 1,5h naudoti nepajungto...tik neaišku, kiek ta baterija laikys...paskiau jau teks ant laiduko laikyt doh.gif
Atsakyti
Na, o aš taip pat savaitgaly būdama LT, PC PANORAMA užmačiau"timarri", bet šeštadienį nuėjau į "menotechnika" - tai ten tikrai didelis pasirinkimas popieriukų ir šiai papuošimų ir rinkinukų pradedantiesiems, kolkas dar įrankių nedaug yra, bet žada greitu laiku turėti... na popieriaus gausa tikrai nustebino... bučiau keleta iš karto įsigijus, bet kaip tik pirma darbo diena pas juos buvo nesekminga wink.gif ir kasos aparatas neveikė ... bet parduotuvyte superinė - po jos net į "timarri" antrą kartą nenujau, nors buvau suplanavus pirma turnė į "meno technika", o po to į "timarri"
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 11 30, 19:14)
Niugi ką, mergicos... jau turiu SLICE 

Juste
. labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pavydžiu visokių aparatų visoms, galvoju reiks scrapturizmo metu pabandyti įsigyti kokį nerealiai gerą aparatą lotuliukas.gif
Šiaip aš svajoju apie naminį ploteriuką, kuris gali išpjaustyti viską, ką aš adarau kompe kokioj nors programoj.... Va kai jau tokį turėsiu - nieko nebenorėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau dabar tai tikrai neilgai laukus atvarysiu pas tave į svečius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 12 01, 01:31)

Juste
. labai sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Pavydžiu visokių aparatų visoms, galvoju reiks scrapturizmo metu pabandyti įsigyti kokį nerealiai gerą aparatą  lotuliukas.gif
Šiaip aš svajoju apie naminį ploteriuką, kuris gali išpjaustyti viską, ką aš adarau kompe kokioj nors programoj.... Va kai jau tokį turėsiu - nieko nebenorėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jau dabar tai tikrai neilgai laukus atvarysiu pas tave į svečius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

Ačiukas 4u.gif Na, dar reiks pratintis man prie to SLICE - vistik kiekvieną naują daiktą reikia prisijaukinti lotuliukas.gif Ir džiugi žinia, kad bent su šiuo aparačiuku tave į svečius galima prisivilioti lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu tokį klausimėlį... šiandien pirmą kartą panaudojau kempininius štampukus (foam stamps).
user posted image
Na, nudažiau juos akriliniais dažais, viskas labai fainai atsispaudė...bet kaip juos valyti??? Gal kas žinot ar bandėt? Aš tą patį štampuką naudojau kelis kartus, tai tarp naudojimų praeidavo kelios minutės. Ir paskiau man niekaip nebenusiplovė tas štampukas - taip ir liko mėlynas doh.gif Tikiuosi, kad nesugadinau jo blush2.gif Tai laukiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
o as vakar distresinau, naudojau juros kempine, kuria laikiau rankoj, i rankas paziuret negaliu doh.gif idomu kaip kitos distresina, gal reikia tas mazytes kempineles nusipirkt, bet ar su jom tas pats bus g.gif
Atsakyti
Justess22, tiesiog nezinau ka patarti, gal indu ploviklis tiktu?

Miglota, o taip rankos poto istiesu grazios. Bent jau mano lotuliukas.gif Bet iman patinka distressinti wub.gif
Atsakyti
Tosk drinks_cheers.gif
Su plovikliu turėtų kažkiek daugiau išsiplauti spalva mirksiukas.gif bet jei buvo nors kiek ilgiau palikta su dažais - tada jau sunkiau mirksiukas.gif

teko pačiai naudoti kempinėles aišku ne tas spec. bet skirtas dažymui, tuos volelius iš statybinių medžiagų PC
user posted image

tai akriliniai dažai išties giliai įsigeria ir išsiplauna jei iš karto po panaudojimo išplauni mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pasigirsiu irgi
Man firma atvirukams gaminti va toki nupirko trimeri
user posted image
As juo taip patenkinta,kad sakes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 12 04, 18:44)
O as pasigirsiu irgi
Man firma atvirukams gaminti va toki nupirko trimeri

Užpavydėjau baltai ph34r.gif thumbup.gif Atrodo labai fainuoliškas...kad visos firmos TOKIOS būtų wub.gif Tadu gal irgi dirbčiau ne namuose hihihi.gif
Atsakyti
Lauramama, kaip faina bigsmile.gif , tai dabar užversi firmą atvirukais lotuliukas.gif
Nepamiršk ir mums parodyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
O aš va giljotinos dar norėčiau, nes kai reikia kelis sluoksnius perkirst kaži ar toks paima???? g.gif Nebandei dar kelių popierių sudėjus perpjaut???
Atsakyti
as panasu turiu, bet maniskio jau peiliukas pasipes tai keliu sluoksniu tikrai neima, bet ir taip nepasiekia, o giljotina kerta puikiai thumbup.gif
Atsakyti