Nusipirkau As truputy (cia svelniai tariant) persistengiau su pirkimais sy menesy Tik isbandziau. Lydosi Bet reikia pasitreniruoti, kad nepersistengciau, nes popieriu parudinu
Nusipirkau As truputy (cia svelniai tariant) persistengiau su pirkimais sy menesy Tik isbandziau. Lydosi Bet reikia pasitreniruoti, kad nepersistengciau, nes popieriu parudinu
Sveikutės, prieš kelias dienas užtikau scrapbookingui skirto popieriaus, rinkinukų, albumų ir šiaip tinkamų dalykėlių PC Panorama, ''tiimari'' ir ''flo'' parduotuvėse, ar matėt? Kaip Jums?
Džiaukis šia akimirka, nes ši akimirka ir yra tavo gyvenimas...
Sveikutės, prieš kelias dienas užtikau scrapbookingui skirto popieriaus, rinkinukų, albumų ir šiaip tinkamų dalykėlių PC Panorama, ''tiimari'' ir ''flo'' parduotuvėse, ar matėt? Kaip Jums?
Sveika, Monique, aš "Tiimari" buvau, bet tuo metu jie dar nebuvo įsikūrę iki galo, tai mačiau tik lipdukus. O "Flo" išvis dar nebuvau. Dėkui už info, reiks apsilankyt.
Na jūs tik pamanykit, matyt greit jau galėsime pirkti bei užsisakinėti įvairių grožių LT . Valio Jau susirašiau krūvą parduotuvių, kurias reikia aplankyti, taip kad bręsta scrapapsiprekinimokelionė
Bandau issirinkt popieriaus pjaustykle. Buvau nuziurejus hobbycentre, ta kur lygiai, dantytai ir punktyriskai pjauna, ale kazkuri sukritikavo ta daikta. Dabar ziuriu sitas mera aisuva
idomu kokie pliusai minusai, gal kuri is patirties galit pakomentuot?
aha, man irgi labai aktualu užsiprašiau kalėdoms, bet dar neišsirinkau kokią norėčiau kad ir storesniam popieriui bei nuotraukoms tiktų kas kokią turit, pasidalinkit patirtim
as tai naudojuosiu giljotina, stai tokia (nuotrauka skolinta neto platybese)
ji pas mane senute, pries kelis metus brolis norejo ja ismesti, bet as kaip nujausdama, kad kada nors susidomesiu SB, pasiemiau ir priglaudziau , kadangi ji sena tai truputi kartais sustreikuoja , bet jai kada galvosiu apie pirkimus, tai dairysiuos tik giljotinos, manau pas ka kokie poreikiai