Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 24, 21:40)
Tosk, gal jau pirkai embossing gun  biggrin.gif

Nusipirkau blush2.gif As truputy (cia svelniai tariant) persistengiau su pirkimais sy menesy blush2.gif Tik isbandziau. Lydosi thumbup.gif Bet reikia pasitreniruoti, kad nepersistengciau, nes popieriu parudinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 25, 09:33)
Nusipirkau blush2.gif As truputy (cia svelniai tariant) persistengiau su pirkimais sy menesy blush2.gif Tik isbandziau. Lydosi thumbup.gif Bet reikia pasitreniruoti, kad nepersistengciau, nes popieriu parudinu tongue.gif

arba per arti laikai arba vietoj laikai nejudinus. g.gif
Atsakyti
Sveikutės, prieš kelias dienas užtikau scrapbookingui skirto popieriaus, rinkinukų, albumų ir šiaip tinkamų dalykėlių PC Panorama, ''tiimari'' ir ''flo'' parduotuvėse, ar matėt? Kaip Jums? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2008 11 27, 18:18)
Sveikutės, prieš kelias dienas užtikau scrapbookingui skirto popieriaus, rinkinukų, albumų ir šiaip tinkamų dalykėlių PC Panorama, ''tiimari'' ir ''flo'' parduotuvėse, ar matėt? Kaip Jums?  4u.gif

Dar nebuvau Panoramoj, bet būtinai reiks nulėkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, Monique, aš "Tiimari" buvau, bet tuo metu jie dar nebuvo įsikūrę iki galo, tai mačiau tik lipdukus. O "Flo" išvis dar nebuvau. Dėkui už info, reiks apsilankyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2008 11 27, 18:18)
Sveikutės, prieš kelias dienas užtikau scrapbookingui skirto popieriaus, rinkinukų, albumų ir šiaip tinkamų dalykėlių PC Panorama, ''tiimari'' ir ''flo'' parduotuvėse, ar matėt? Kaip Jums?  4u.gif

pas mus tiimari atidarė?! clap.gif pamenat, kažkada minėjau šią parduotuvę? tik aš Rygoj buvau ax.gif ir PL jų nemažai. na galų gale ir pas mus reikaliukai juda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2008 11 28, 07:19)
pas mus tiimari atidarė?! clap.gif pamenat, kažkada minėjau šią parduotuvę?  tik aš Rygoj buvau ax.gif ir PL jų nemažai. na galų gale ir pas mus reikaliukai juda  thumbup.gif
2009m zada ir siauliuose atsidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jūs tik pamanykit, matyt greit jau galėsime pirkti bei užsisakinėti įvairių grožių LT .
Valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jau susirašiau krūvą parduotuvių, kurias reikia aplankyti, taip kad bręsta scrapapsiprekinimokelionė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

Bandau issirinkt popieriaus pjaustykle. Buvau nuziurejus hobbycentre, ta kur lygiai, dantytai ir punktyriskai pjauna, ale kazkuri sukritikavo ta daikta.
Dabar ziuriu sitas
mera
aisuva

idomu kokie pliusai minusai, gal kuri is patirties galit pakomentuot?
Atsakyti
Oho,kokios smagios naujienos thumbup.gif Pagaliau ir Lietuvoje yra kažko scrapbookingui assa.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 11 28, 12:39)
Bandau issirinkt popieriaus pjaustykle.

aha, man irgi labai aktualu drinks_cheers.gif užsiprašiau kalėdoms, bet dar neišsirinkau kokią g.gif norėčiau kad ir storesniam popieriui bei nuotraukoms tiktų ax.gif kas kokią turit, pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai naudojuosiu giljotina, stai tokia (nuotrauka skolinta neto platybese)
user posted image
ji pas mane senute, pries kelis metus brolis norejo ja ismesti, bet as kaip nujausdama, kad kada nors susidomesiu SB, pasiemiau ir priglaudziau lotuliukas.gif , kadangi ji sena tai truputi kartais sustreikuoja doh.gif , bet jai kada galvosiu apie pirkimus, tai dairysiuos tik giljotinos, manau pas ka kokie poreikiai ax.gif
Atsakyti