Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Miglota, o kas tas silhouette ??? Įkelk nuorodą mirksiukas.gif

O kad slice gali visokių cirkų iškrėsti neabejoju, bet gi ką daryti.... Aš irgi į cricut vis pasižiūriu, tačiau vis abejoju abejoju ir abejoju....Kol dar visiškai konkrečiai neradau būdo nusipirkti slice'o vis galvoju.... Kaip būtų gerai jei galėčiau pasibandyti visus aparatus, pabirdėtum žmogus šiek tiek ir iškart suprastum tau ar ne tau tas bei kitas aparatai....ech.....
Atsakyti
prasom silhouette mirksiukas.gif nereikia jokiu korteliu, tik reikia kompo, kerta visa zodi is karto.. figuras galima downloadintis is neto..
Atsakyti
Jėėėėtus......Nu nebežinau ką daryt, tikrai fainas daiktas, tik ten kaip supratau tuos digital reikaliukus reikia pirkti....Einu dar pasiskaitinėti apie jį.... O kaip ten su pjaustymo mechanizmu? Juk irgi peiliukai turi būti...
ai, vž, einu ieškoti.
Atsakyti
Ar gal kas man pades apsispresti kuri man gauti Kaledom...negaliu issirinkti tarp dvieju:
Cia yra Quickutz Grand (4x4") Alfabetai:

user posted image
Turiu jau sita "Journal"

Noriu srifto kuris ne per mergaitiskas--t.y. tiktu ivairiausiom temom. Kad butu klasikinis:
Bandau issirinkt tarp siu 2:
user posted image
Finale
user posted image
Washington
***Renkuosi tarp Finale ir Washington
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 lapkričio 2008 - 21:45
Man visi sie alfabetai wub.gif wub.gif wub.gif Bet jie netinga znyplinkem verysad.gif Man toks vyriskesnis Washington 4u.gif
Atsakyti

pirmas daugiau klasikinis, labiau pritaikomas, elegantiskas, tvarkingas, toki gali naudot gana placiai, antras turi daugiau sarmo yra isskirtinesnis, zavingai netvarkinagas, panaudojimo galimybes siek tiek mazesnes ir labiau panasus i tavo turima..
rinktis tau smile.gif
Atsakyti
dekui uz atsakymus:
Nelabai sekasi issirinkti ax.gif . Washington labai placiai galima naudoti ivairiom temom, pasiziurekit cia i galerija naudojant si srifta,
O Finale, tai bijau kad gal per moteriskas ir apribota nauda bus--ypac kad gyvenu su 3 vyrais, bet...visvien gi darysiu moteriskas temas apie save, vaikyste, drauges, ir dar turiu tokias klasikines nestuke.gif foto, dar pati "Baby" temos fotkinau abu vaikus...Finale labai tiktu
g.gif Nesugebu apsispresti, o noriu uzsisakyti is eBay pries Kaledas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 lapkričio 2008 - 22:09
nu man kaip merginas auginanciai sunku ka ir patarti g.gif , bet as gal buciau uz pirma srifta ax.gif

doh.gif ot ziuriu i ekrana ir spyga matau lotuliukas.gif , tik dabar paskaiciau kad 1 jau turi ax.gif , tada is tu dvieju rinkciausi Washington
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 24 lapkričio 2008 - 22:17
washington ir norgej neretai matau smile.gif
as tikriausiai rinkciausi ji, nes idomesnis.. is pradziu ir pati norejau klasikinio, dazniau pritaikomo, bet dabar jau noreciau isskirtinesnio, idomesnio, nors toks irgi turi trukumu kai turi tik pora alfabetu, nes puse darbeliu butu vienodom raidem biggrin.gif bet kai tu turi kelis tada siulau imti isskirtinesni mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, kazkada taves klausiau apie Versamark Frost and Champagne Dazzle.... labai idomu kam tie padukai naudojami ax.gif
Atsakyti
dekui uz pagalba apsisprendimui...labiau linkus prie Washington dabar...stebiu eBay, gal pasiseks rolleyes.gif
Miglota: nepamenu kada klausei apie Versamark, bet daznai sioj temoj netunojau ax.gif
Just as neat as the original VersaMark, but now leave a shimmer behind. Use as a shimmery watermark or heat set on glossy paper and brayer over with Memento ink for a beautiful shimmer resist. Use Frost for a pearl shimmer or Champagne for a metallic shimmer.
Shimmer= palieka blizgesi (Frost=perlini/matini; Champagne=metalo atspalvio). Gali stampuot be embosinimo, tad paliks tokia blizgancia vandens deme, arba ant slidaus pavirsiaus popieriaus su Memento rasalo, paliks "resist" =stampuota vieta rasalas neuzdazys.
Realiai, ju nemaciau, bet juk galima su blizguciais embosinti su paprastu Versamark
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 lapkričio 2008 - 22:33
aciu 4u.gif manau, akd ne itinreikalingas daiktas tie padukai smile.gif

Tosk, gal jau pirkai embossing gun biggrin.gif

pasirodo mano visi embossinimo milteliai is panduro tikras sss.. nebezinau ne ka daryt su jais.. dabar pirksiu tik tim holtz, gana prisieksperimentavau.. zaidziau vakar su jo skaidria embosinimo pudra.. man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 24 lapkričio 2008 - 22:40
Aš už Washington. Man jis įdomesnis, plius tas, kurį turi ne toks panašus į pastarąjį smile.gif
Atsakyti