scrap8 norejau paklausti, o ar yra kokie dydzio standartai raidziu stampukams? jai parasyta large, tai kokio dydzio raides galeciau tiketis
QUOTE(pienių jūra @ 2008 09 17, 14:08)
relija, brangu sakai?.. O kur pigu? Šiaip tai tiek, kad patogu. Bent jau atrodo - tik pirmą užsakymą darau.
Man atrodo, kad Amerikoje pigiausia (plius kai kurios merginos tai patvirtino), tiesiog reikia įvertinti atsisiuntimus, muitus ir t.t. Tau, manau, kai perki vietoje, gaunasi pigiau nei siųstis iš Amerikos, o mums nelabai.... Nors reiktų rimtai paskaičiuoti....
santita o kokio dydzio sios tavo didziosios raides
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 17, 20:40)
1 cm didžiausios
QUOTE(Sanrita @ 2008 09 17, 21:14)
1 cm didžiausios
aciu truputi isivaizdavau didesnes bet visai nieko dydis, daug kur panaudojamas, mano sitos tai 1.5cm didcziosios raides, tai noreciau vienu mazesniu ir kitu didesniu QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 17, 18:39)
scrap8 norejau paklausti, o ar yra kokie dydzio standartai raidziu stampukams? jai parasyta large, tai kokio dydzio raides galeciau tiketis
bandau pasikartoti, jai ir vel nepastebes kabinesiuos kitoje temoje
Dar vienas įrankis Zutter Bind-It-All Machine
(supratau, kad tai skylučių išmušimui ir susegimui)
www.binditall.com
Video medžiaga
(supratau, kad tai skylučių išmušimui ir susegimui)
www.binditall.com
Video medžiaga
galvoju parduoti savo visiskai naujus, apskritimo ir kvadrato formos giga craft puncherius, gal kam idomu bus
Miglota, mane domina apskritimo formos agregatas
Gal į az - kokio skersmens apskritimas ir kokia kaina ?
Gal į az - kokio skersmens apskritimas ir kokia kaina ?
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 17, 10:39)
nera jokio standarto, reikia ta preke rasti e-parduotuvej ir pasiskaityt detaliska aprasyma, beveik visad pasakys koki duomenys, jei nerandi paieskok eBay ir tada ten tikrai apraso kokio dydzio.
P.S. nuo siol...jei kils kolkiu klausimu apie SB prekes, prasau per az. sioj temoj beveik nesilankau (nelabai domuosi kas naujo isleidziama ar ko man dar reikia isigyt... ), ir daznai net neitraukiu i favorite'us.
Dar vienas įrankis Zutter Bind-It-All Machine (supratau, kad tai skylučių išmušimui ir susegimui) bigsmile.gif
si padara turiu...pravercia mini albumam padaryt skyles spirale isega. Dazniau noreciau daryti mini albumus, ypac kelionem ar taip dideliom sventem kur daug nuotrauku, bet pastaruoju metu mazai keliaujame. Spirales, kartoninius virselius, puslapius perkama atsirai.
galvoju parduoti savo visiskai naujus, apskritimo ir kvadrato formos giga craft puncherius, gal kam idomu bus 4u.gif
Stebiuosi kad parduodi Su jais taip tikslaiai ismusamos nuotraukos. Su savaisias niekad neatsisveikianciau
QUOTE(Scrap8 @ 2008 09 18, 19:36)
Stebiuosi kad parduodi Su jais taip tikslaiai ismusamos nuotraukos. Su savaisias niekad neatsisveikianciau
nusipirkau juos, nes jie buvo scrapmanijos bloge pradinuku must-have sarase, bet nuo pavasario nusipirkus dar nei karto nepanaudojau, todel ir nusprendziau atsisveikinti, manau, kad man ju neprireiks
QUOTE(irmulia @ 2008 09 18, 10:34)
Dar vienas įrankis Zutter Bind-It-All Machine
Irmulia, aš į šitą jau senai žiūriu, bet blyn, labai baisu pirkti tokius aparačiukus.... Man reikia daryti daug visokių gerūmų, o kaži ar ilgai jie būna puikios būklės ????
Man baisu, kad nusipirksiu ir po 100 susegimų gali atsisakyti.... Jau esu poroje firmų paprašius, kad surastų geresnės kokybės aparatus, bet pigesnių nei 2000 lt. dar nepasiūlė Va ir galvoju ką daryti... Scrapuke, kaip galėtum jį įvertinti, kaip aparatą su kuriuo galima dirbti DAUG IR ILGAI ????