Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos mergytės, aš irgi jau tuoj leksiu pasiimti savo gėrybių, kurias man ir vėl LABAI operatyviai atsiuntė JUSTES22, tau Juste dideliausias AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 11 12, 09:55)
Sveikos mergytės, aš irgi jau tuoj leksiu pasiimti savo gėrybių, kurias man ir vėl LABAI operatyviai atsiuntė JUSTES22, tau Juste dideliausias AČIŪ.

Nėra už ką 4u.gif Visuomet tavo paslaugoms mirksiukas.gif Čia aš turiu būt dėkinga, kad turėjau progą pačiupinėti, kokius grožius tu gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar pergamentinis ( kitaip kalkinis) popierius yra acid free? 4u.gif
Atsakyti
Matyt priklauso kaip padarytas, man neteko niekada užmatyti, ad būtų pažymėta....Nors ir nežiūrėdavau... Ai, nežinau ax.gif
Atsakyti
Ant LT parduodamų irgi nepastebėjau (o gal prastai žiūrėjau) g.gif

Palaukim Scrap8 ir kitų merginų nuomonės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 11 10, 06:02)
Merginos, o ziurekit kaip cia padaryta, ar cia skaitosi embosinta, ar taip tik blizguciai kokie priklijuoti g.gif
user posted image
Papildyta:
Saltinis

Papilta skystu kliju ir uzklijuoti blizguciai (nebutinai skirti scrapui), firmos nzn, bet nemanau kad spec SB firma--tokiu galiu rast bent kokioj hobby pardej mirksiukas.gif
O sutrinti suduzusius Kaledinius zaisliukus...mane sudomino, pabandyk ir tai.
Merginos, ar pergamentinis ( kitaip kalkinis) popierius yra acid free? 4u.gif

jei ne SB pritaikytas o kokioj kancelerinej pirktas, tai labai abejoju.
Atsakyti
prisiskaiciau komentaru siandien ir pradejau abejoti doh.gif tai dabar suku galva ka daryt.. ar pirkti slice, ar geriau vis delto silhouette g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 16, 14:18)
prisiskaiciau komentaru siandien ir pradejau abejoti  doh.gif  tai dabar suku galva ka daryt.. ar pirkti slice, ar geriau vis delto silhouette  g.gif

o tai ka? nelabai geri atsiliepimai? g.gif , kad pradejai dvejoti ax.gif
Atsakyti
na dvejoju del keliu priezasciu.. visu pirma reikia pirkti korteles,kurios gana brangios, po to del peiliuku ir del to mechanizmo, nes uzsikirtineja.. tada del to, kad neiskerta istiso zodzio, o tik po viena raide..
Atsakyti
Tosk, kaip tavo naujasis albumas, man labai idomu ar toliau lapai neplysta.. gundausi ji pirkti, bet jei jie taip plysta, tai ieskosiu kito..

vis dar suku galva del slice doh.gif .. perskaiciau daugybe komentaru, nuo visiskos euforijos iki visisko nusivylimo.. ir vis labiau linkstu prie silhouette smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 19, 11:45)
Tosk, kaip tavo  naujasis albumas, man labai idomu ar toliau lapai neplysta.. gundausi ji pirkti, bet jei jie taip plysta, tai ieskosiu kito..

vis dar suku galva del slice  doh.gif .. perskaiciau daugybe komentaru, nuo visiskos euforijos iki visisko nusivylimo.. ir vis labiau linkstu prie silhouette  smile.gif

Neplysta 4u.gif As tik dabar prisiminiau (vot durna galva doh.gif ), kad kai as pakavaus prie masinos, maisa buvau pasidejusi ant auksto borciuko ir tas maisas (su albumais) nudribo...

O as nesvaigstu del jokios elektrinio aparato. Man technika tik stresa yvaro blush2.gif O tu nusipirk, as pas tave y svecius vaziuosiu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2008 11 19, 15:00)
Neplysta 4u.gif As tik dabar prisiminiau (vot durna galva doh.gif ), kad kai as pakavaus prie masinos, maisa buvau pasidejusi ant auksto borciuko ir tas maisas (su albumais) nudribo...

O as nesvaigstu del jokios elektrinio aparato. Man technika tik stresa yvaro blush2.gif O tu nusipirk, as pas tave y svecius vaziuosiu ax.gif  lotuliukas.gif

aisku del albumu smile.gif

o i svecius gali ir siaip atvaziuot mirksiukas.gif pas mane kol kas ramu, bikubenas slicus issipardave ir iki gruodzio pradzios netures :tai iki to laiko gal jau apsispresiu doh.gif dar prisiskaiciau, kad cricut yra stebuklinga masina, be labai jau brangi smile.gif
Atsakyti