Sveikos mergytės, aš irgi jau tuoj leksiu pasiimti savo gėrybių, kurias man ir vėl LABAI operatyviai atsiuntė JUSTES22, tau Juste dideliausias AČIŪ.
QUOTE(Arminux @ 2008 11 12, 09:55)
Sveikos mergytės, aš irgi jau tuoj leksiu pasiimti savo gėrybių, kurias man ir vėl LABAI operatyviai atsiuntė JUSTES22, tau Juste dideliausias AČIŪ.
Nėra už ką Visuomet tavo paslaugoms Čia aš turiu būt dėkinga, kad turėjau progą pačiupinėti, kokius grožius tu gavai
Merginos, ar pergamentinis ( kitaip kalkinis) popierius yra acid free?
Matyt priklauso kaip padarytas, man neteko niekada užmatyti, ad būtų pažymėta....Nors ir nežiūrėdavau... Ai, nežinau
Ant LT parduodamų irgi nepastebėjau (o gal prastai žiūrėjau)
Palaukim Scrap8 ir kitų merginų nuomonės
Palaukim Scrap8 ir kitų merginų nuomonės
QUOTE(Agneja @ 2008 11 10, 06:02)
Merginos, o ziurekit kaip cia padaryta, ar cia skaitosi embosinta, ar taip tik blizguciai kokie priklijuoti
Papildyta:
Saltinis
Papildyta:
Saltinis
Papilta skystu kliju ir uzklijuoti blizguciai (nebutinai skirti scrapui), firmos nzn, bet nemanau kad spec SB firma--tokiu galiu rast bent kokioj hobby pardej
O sutrinti suduzusius Kaledinius zaisliukus...mane sudomino, pabandyk ir tai.
Merginos, ar pergamentinis ( kitaip kalkinis) popierius yra acid free? 4u.gif
jei ne SB pritaikytas o kokioj kancelerinej pirktas, tai labai abejoju.
prisiskaiciau komentaru siandien ir pradejau abejoti tai dabar suku galva ka daryt.. ar pirkti slice, ar geriau vis delto silhouette
QUOTE(Miglota @ 2008 11 16, 14:18)
prisiskaiciau komentaru siandien ir pradejau abejoti tai dabar suku galva ka daryt.. ar pirkti slice, ar geriau vis delto silhouette
o tai ka? nelabai geri atsiliepimai? , kad pradejai dvejoti
na dvejoju del keliu priezasciu.. visu pirma reikia pirkti korteles,kurios gana brangios, po to del peiliuku ir del to mechanizmo, nes uzsikirtineja.. tada del to, kad neiskerta istiso zodzio, o tik po viena raide..
Tosk, kaip tavo naujasis albumas, man labai idomu ar toliau lapai neplysta.. gundausi ji pirkti, bet jei jie taip plysta, tai ieskosiu kito..
vis dar suku galva del slice .. perskaiciau daugybe komentaru, nuo visiskos euforijos iki visisko nusivylimo.. ir vis labiau linkstu prie silhouette
vis dar suku galva del slice .. perskaiciau daugybe komentaru, nuo visiskos euforijos iki visisko nusivylimo.. ir vis labiau linkstu prie silhouette
QUOTE(Miglota @ 2008 11 19, 11:45)
Tosk, kaip tavo naujasis albumas, man labai idomu ar toliau lapai neplysta.. gundausi ji pirkti, bet jei jie taip plysta, tai ieskosiu kito..
Neplysta As tik dabar prisiminiau (vot durna galva ), kad kai as pakavaus prie masinos, maisa buvau pasidejusi ant auksto borciuko ir tas maisas (su albumais) nudribo...
O as nesvaigstu del jokios elektrinio aparato. Man technika tik stresa yvaro O tu nusipirk, as pas tave y svecius vaziuosiu
QUOTE(Tosk @ 2008 11 19, 15:00)
Neplysta As tik dabar prisiminiau (vot durna galva ), kad kai as pakavaus prie masinos, maisa buvau pasidejusi ant auksto borciuko ir tas maisas (su albumais) nudribo...
O as nesvaigstu del jokios elektrinio aparato. Man technika tik stresa yvaro O tu nusipirk, as pas tave y svecius vaziuosiu
aisku del albumu
o i svecius gali ir siaip atvaziuot pas mane kol kas ramu, bikubenas slicus issipardave ir iki gruodzio pradzios netures :tai iki to laiko gal jau apsispresiu dar prisiskaiciau, kad cricut yra stebuklinga masina, be labai jau brangi