Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
paieskokit youtube, labai paprastai ir aiskiai ten viskas parodyta..

1. su stampuku ir embosinimui skirta rasalo kempinele, ar specialiu parkeriu, ar trafaretu ir embosinimo rasalu uzdedi norima motyva ant pipieriaus
2. uzpili embosinimo pudros, pasklaidai ja po popieriu, kad kuo daugiau priliptu, o likucius suberi atgal i dezute
3. kaitini po truputi judindama, kad vienoj vietoj labai neikaistu ir nepradegintu popieriaus ar nuotraukos, kol milteliai visiskai issilydo
Atsakyti
Tai embrosinimui reikia:

1. Rašalo (tinka sb tušas antspaudams, ar koks spec g.gif )
2. embrosinimo pudra
3. fenas

Ar taip ?

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 10, 10:21)
Tai embrosinimui reikia:

1. Rašalo (tinka sb tušas antspaudams, ar koks spec  g.gif )
2. embrosinimo pudra
3. fenas

Ar taip ?

nezinau tiksliai, kurie rasalai tinka, bet svarbu, kad milteliai priliptu.. tad rasalai turetu buti klampesni, ne taip greitai dziustantys..

va cia radau truputi info..
Basically any ink can be used for embossing. If you use regular dye-based ink, you will have to work very quickly because the ink dries quickly and if the ink dries the embossing powder will have nothing to stick to.

Pigment-based inks are a better choice. They are still widely available at craft stores but take longer to dry so you can take a little more care putting the embossing powder on top of the stamp. If you want to use pigment ink on glossy paper, you will have to emboss it because otherwise the ink will not dry properly.

There are also special inks made for embossing. They usually come in a clear of light-colored ink that you will color as you like with the embossing powder.

as naudoju versa mark kempinele ir rasikli
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 10 lapkričio 2008 - 11:30
Ačiū Miglota friends.gif

Reikia nusipirkt ir bandyt - kitaip nieko nebus mirksiukas.gif

Beja, pasigirsiu Gruodžio 4 d. 10.00 busiu Bergene assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 10, 11:10)
Beja, pasigirsiu Gruodžio 4 d. 10.00 busiu Bergene  assa.gif

thumbup.gif Bergenas - labai labai grazus miestas, tik labai vejuotas.. tai jau siaubsi scrappardes biggrin.gif
Atsakyti

Merginos, o ziurekit kaip cia padaryta, ar cia skaitosi embosinta, ar taip tik blizguciai kokie priklijuoti g.gif
user posted image
Papildyta:
Saltinis
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 11 10, 13:02)
Merginos, o ziurekit kaip cia padaryta, ar cia skaitosi embosinta, ar taip tik blizguciai kokie priklijuoti g.gif

Saltinis

Pagal aprašymą, tai ne embossing principu padengtos eglės, o kažkokiais stikliukais blizgučiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 10, 12:13)
tai jau siaubsi scrappardes biggrin.gif

Nu tikrai bandysiu nors į vieną patekt thumbup.gif
Busiu tik keturias dienas, o tiek planų doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 10, 10:36)
Lauramama, būk gerutė, parašyk viską smulkliai ...
Aš dar nebandžiau, bet matau neišvengiamai tas momentas artėja, kad griebsiuos ir aš šios technikos.

Kaip tu ambosini  blush2.gif

Mano tas ginklas atrodo taip: user posted image
yra berods 4 galvutes ir trys skirtingi karscio lygiai. As embosinu su antruoju lygiu ir tokia galvute kaip paveikslelyje parodyta.
Man labai patinka, jokio kvapo ir labai negarsiai. Mokejau apie 120lt, tiksliau reiktu senuku kataloge ieskoti SKIL 8003 orpute

embosinu taip kaip jau ir paminejo Miglota, tik as dar pries kaitindama, likucius milteliu su sepeteliu nuvalau, nes buna kad neviska nupurtai. Nu smagumas tai sakes thumbup.gif
Atsakyti
Sanrita, sėkmės tau, kaip sakant sapnuosiu kaip tau ten sekasi, bo mano didžiausia svajonė dabar patekti į Scrapparduotuvę, kurios dydis nerealus ir plius didžiulės nuolaidos rolleyes.gif

oi.....

Aš kaip tik jau užsiminiau MB, kad reikia man to feno, bo planuoju pagaliau išbandyti tą pudrą kur turiu, tai Laura, aš taip pat mielai sužinočiau tikslų feno aprašymą... ax.gif

Atsakyti
kol parašiau žinutę, Lauramama jau viską išdėstė lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 11 10, 13:21)
Pagal aprašymą, tai ne embossing principu padengtos eglės, o kažkokiais stikliukais blizgučiais  g.gif

o kazin, galima tokiu nusipirkt? g.gif mama vaikystej tai atsimenu kaledinius zaisliukus sudauzytus sutrindavo hihihi.gif
gal Scrap8 zino kas cia per stikliukai? g.gif
Atsakyti