Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
nu dar nezinom unsure.gif , greiciausiai dar plaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 11 02, 12:35)
nu dar nezinom  unsure.gif , greiciausiai dar plaukia  doh.gif

Nu as irgi labai tikiuosi, kad jis isplauke jau ir iki kaledu mes ji gausim.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 11 01, 16:11)
atsiprasau, įkyriai pasikartosiu, kur tas siuntinys iš amerikos?

buvau pranesus anoj temoj--turbut nepastebejai. Siuntiniai nedinge, bet nuo Birzelio menesio iki siol stovejo neisplukdinti. Kada pridaviau dezes jos buvo vieninteles ofise, ir nepriduoda laivui tol kol nesurenka pilna konteineri siuntiniu (konteineris jam kainuoja kazkas 6,000 dol, tai jei tik mano dezes sius, jam didelis nuostolis). Mano miesto LT bendruomene maza, ir dabartine ekonomija gal itakoja, bet nesurinko uztektinai siuntiniu taip greit issiusti. Issiunte neperseniausiai tad tikekites gauti pries Kaledas arba Sausio pradzioj 4u.gif Geros naujienos kad siuntiniai niekur nedinge, tik buvo uzlaikyti. Pirma persiuntima taip greitai gavote kadangi pridavus i laiva sukrove iskart po dvieju dienu, si kart taip nepasiseke.
Kantrybes 4u.gif
Atsakyti
O as noriu pasidalinti atradimu del ambosinimo feno. Kazkada minejau,kad pirkau senukuose statybini, tai per si konkursini labai daug naudojau sios technikos.Super dalykelis ir mokejau labai nedaug. Jei kam bus idomu, parasysiu konkreciai koks ten aparatas.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 11 09, 21:48)
O as noriu pasidalinti atradimu del ambosinimo feno. Kazkada minejau,kad pirkau senukuose statybini, tai per si konkursini labai daug naudojau sios technikos.Super dalykelis ir mokejau labai nedaug. Jei kam bus idomu, parasysiu konkreciai koks ten aparatas.

Man LABAI ĮDOMU bigsmile.gif Aš kaip tik Kalėdom turiu tokį embossintą sumanymą... tai gal gali parašyt, koks ten aparačiukas ir kiek kaštuoja blush2.gif Nes tie embossing heat gun tai velniškai brangūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 11 09, 19:48)

Tuomet merginom rasyk konkretu modely mirksiukas.gif Nes man su statybiniu fenu nepasiseke doh.gif Nu nelyde jis man gerai verysad.gif
Atsakyti
kiek zinau tosk turi statybini, bet jis nelydo unsure.gif nezinau kuo jie skiriasi ir kiek jie kainuoja.. as turiu spacialu, pirkta hobby parduotuvej, kuris man kainavo apie 300 nok (120 lt), tai negaliu juo atsidziaugt smile.gif
justess, o meete ta heat gun, kur naudojom, tai ten ne tavo buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 11 09, 22:43)
justess, o meete ta heat gun, kur naudojom, tai ten ne tavo buvo  blush2.gif

nea, ne mano - parduotuvėlės. Bet aš namie noriu nemažai padirbėt su embossingu, tai reiks turbūt savo įsigyti...o jis apie 100Lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
Scrapuke, gal zinai ka apie VersaMark Dazzle Frost Shimmer Watermark Inkpad pritaikymo galimybes.. ar cia tas pats kas ir paprastas watermark ar yra dar koks kitas efektas ir ar tinka embosinimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 11 09, 22:34)
... aš namie noriu nemažai padirbėt su embossingu, tai reiks turbūt savo įsigyti...o jis apie 100Lt kainuoja doh.gif

Aš už savo mokėjau berods 70 lt (senokai pirkau ) mirksiukas.gif ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Lauramama, būk gerutė, parašyk viską smulkliai ...
Aš dar nebandžiau, bet matau neišvengiamai tas momentas artėja, kad griebsiuos ir aš šios technikos.

Kaip tu ambosini blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 11 10, 09:36)
Lauramama, būk gerutė, parašyk viską smulkliai ...
Aš dar nebandžiau, bet matau neišvengiamai tas momentas artėja, kad griebsiuos ir aš šios technikos.

Kaip tu ambosini  blush2.gif

aha man rigi labai įdomu blush2.gif gal kuri mini pamokėlę pravestų? 4u.gif
Atsakyti