Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(enija05 @ 2008 10 28, 19:34)
eglu o kurioje vietoje ir kuriuose Senukuose pirkai ta lentele su liniuote?

Banginyje
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 10 28, 19:21)
nemanau kad su cuttlebug imanoma daryti 12" iskarpas

tikrai galima smile.gif

as neturiu nieko nei uz nei pries revolution, dabar kaip tik nuolaida pas mus buvo jiem, tai su visom plokstelem ir raidynu apie 500 lt gautusi.. brangoka g.gif

Atsakyti
vajetau...nu atrodo, kad man visko reikia doh.gif Dabar dar toks klausimukas man iskilo. Kad su Cuttlebug galima naudoti ir QK kirtimo formeles, tai aš žinau. O aš galima arvirkščiai: su revolutios naudot cuttlebug formeles? Man asmeniskai Revolution irgi daug rimčiau atrodo, nei Cuttlebug ir mielai aš jį įsigyčiau, tačiau situacija tokia, kad Cuttlebug prieš akis kasdien matau, o Revolution reiktų siųstis iš kažkur ir tai nepigiai atsieitų doh.gif Tai ko gero teks likti prie Cuttlebug...na, nebent dar slice įsigyt būtų galima. Tik man klausimas, kiek ilgai tarnauja tie slice peiliukai. Kaip supratau, būna įdėti 5 peiliukai perkant, bet jei siųsčiausi, tai turbūt reiktų ir papildomą peiliukų rinkinį paimti, kad nereiktų paskiau kas mėnesį siuntinėti ax.gif Žodžiu, ligonė aš blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš vis noriu ir noriu ir noriu SLICE. Kažko man labai "kibo" nu ir aišku, dabar SCRAPUKE su savo prietaisiuku man irgi mintis suvėlė...........(tik va sunkus jis yra, ir siūstis tikrai kainuotų vien už svorį turbūt nemažai). matau, kad bręsta reikalas jau rimtai apsispręsti, ir pradėti ieškoti kokiu būdu jį galima būtų persisiūsti. O gal vėl bandom kooperuotis, jei nors kiek pigiau gautųsi......
Matau, kad norinčių nemažai......... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 10 29, 09:54)
O gal vėl bandom kooperuotis, jei nors kiek pigiau gautųsi......
Matau, kad norinčių nemažai......... biggrin.gif

Imam urmu...rašom gamintojams laišką ir sakom, kad LT scrap abstinencija bus, jei jie nesutiks atsiųsti kokios partijikės mašinėlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 10 29, 10:08)
Imam urmu...rašom gamintojams laišką ir sakom, kad LT scrap abstinencija bus, jei jie nesutiks atsiųsti kokios partijikės mašinėlių lotuliukas.gif

Tu čia baik juokus, nes imsim ir parašysim............. bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jėtau jėtau, jau kad mes sergam, tai niekam klausimas nebekyla, bet va apie pagalvojimą kaip ką daryti, kad atsisiųsti QK ir Slice'ą - tikrai reikia pagalvoti.
Merginos, gal pabandom pliurpaluose aptarti galimybes susidaryti norinčių sąrašą ir parašius nerealų motyvacinį laišką gamintojui parsisiųsti į LT???
Juste susirašom
Atsakyti
Supratau vieną dalyką.
Jau niekaip aš neišsiversiu neįsivedus kokios nors sistemos savo gėrių gėrybėlių dėžėse.... Dirbtuvių dar gali tekti iki vasaros laukti, o dirbti tai dabar reikia... Pas mane tiek dėžių blink.gif doh.gif , kad aš net pamirštu ką turiu apskritai.
Gal pagal spalvas....o gal pagal dydį ....

g.gif
Atsakyti
labukas, as jau nerimauju, kazkaip del to siuntinio, ......
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 31, 12:23)
Supratau vieną dalyką.
Jau niekaip aš neišsiversiu neįsivedus kokios nors sistemos savo gėrių gėrybėlių dėžėse.... Dirbtuvių dar gali tekti iki vasaros laukti, o dirbti tai dabar reikia... Pas mane tiek dėžių  blink.gif  doh.gif , kad aš net pamirštu ką turiu apskritai.
Gal pagal spalvas....o gal pagal dydį ....

g.gif

Pas mane ta pati situacija su dėžėmis doh.gif ir kartais prisiperku tai, ko jau seniausiai turiu doh.gif lotuliukas.gif ir ti kdėl to, kad tai gulėjo kažkur.. dėžėse ir aš apie tai buvai visai pamiršusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas merginos. Ir mane labai domina tos karpimo masinos, tik kiek supratau ne tik kad ploksteles reikia kartu su jomis pirkti, bet ir kazkokie ten skaidrus padai prie ju dedasi kur ploksteles padeti. Ir kiek kazin visas tas QK ir Slice'as su visais priedais kainuotu? Man labiausiai reikia graziai ispjaustytu raidziu, tai ir nezinau kuris is ju labiausiai man tiktu?
Atsakyti
atsiprasau, įkyriai pasikartosiu, kur tas siuntinys iš amerikos?
Atsakyti