Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 26, 12:50)
Scrap8, gal girdejai jau kokiu atsiliepimu apie slice, amerikoj tikriausiai greiciau viskas, nei pas mus.. labai idomu kaip realiai gyvenime jis  smile.gif

Oi, man irgi labai labai įdomu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 10 26, 15:23)
man irgi labai smalsu, kaip ten su tuo slice reikaliukai...nes dabar man iškilo dilema: ar laukti slice ir jį pirkti, ar pirkti cuttlebug...  doh.gif

Man irgi idomu del slice. Bet, Justess, jie visai skitingu principu veikia. Su slice negalesi juk embosinti, kuo man Cuttlebug tiesiog nepakartojamas.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 10 26, 19:21)
Man irgi idomu del slice. Bet, Justess, jie visai skitingu principu veikia. Su slice negalesi juk embosinti, kuo man Cuttlebug tiesiog nepakartojamas.

Nu jo, čia tai tiesa.... Bet slice man labai labai tinkamas.... Žinoma embosinimas svarbu taip pat... Vž..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2008 10 26, 19:21)

tai taip, žinau, kad negalėsiu...tai mąstau, ar pasilikti tą mašinką, kur dabar turiu+slice, ar geriau tiesiog pirkti cuttlebug, o slice nepirkti...štai kur klausimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Slice pas mus parduotuvese jau atsirado; Parsiduoda uz $150 USD, ir neleidzia naudoti coupon'u ar nuolaidu ji pirkti; Realiai juo nesidomiu ir nepirksiu kadangi nemazai esu investavus i Quickutz. Turiu QK Revolution kurio pagrindas pasikeicia ir galima ismusti netgi 12" ilgio remelius, juosteles, arba visus mazesnius QK plyteles susideti ir iskirsti vienu kartu--Slice man atrodo kad max iskirtimo dydis tik 4"...man to neuztenka. Be to, Slice formu asortmentas pakolkas man tik patinka viena kasete, o kitos nelabai. Ir kai mineta, Slice embossinti neimanoma o su mano Revolution ir iskerta ir embossina.
Anksciau norejau Quickutz elektroninio Silhoutte (tas iskerta irgi 12") bet jis tinka tik PC o ne Mac pritaikytas.
Smalsutem, paziuresiu ta slice kada busiu Archivers, bet ten bandau neit kadangi per daug pagundu pirkt viska lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, parašyk savo Quickutz tikslų pavadinimą.... Atrodo jau kažkada rašei, bet greitom bandžiau peržiūrėt temas - neradau.... Pasižiūrėsiu aš į jį iš arčiau, nes 12" labai jau intriguojančiai nuskambėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 10 27, 22:25)
Scrapuke, parašyk savo Quickutz tikslų pavadinimą.... Atrodo jau kažkada rašei, bet greitom bandžiau peržiūrėt temas - neradau.... Pasižiūrėsiu aš į jį iš arčiau, nes 12" labai jau intriguojančiai nuskambėjo  bigsmile.gif

QK revolution.. bet, man rodos, kad ir su bugu galima tas ilgasias formeles naudot smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Migliuk, pasinagrinėsiu..... Bet kaip sunku apsispręsti.......
Atsakyti
Pasižiūrinėjau.... man kažkaip atrodo, kad brangiau gaunasi su QK.... Žinoma, labai norisi embosinimo.... Šakės kaip būtų gerai gyvai pasičiupinėti tą slice'ą, tada jau tikrai nebeliktų abejonių.....
Atsakyti
Vakar stai ka aptikau ir okupavau Senukuose:
user posted image

user posted image
Atsakyti
eglu o kurioje vietoje ir kuriuose Senukuose pirkai ta lentele su liniuote?
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 27, 16:41)
QK revolution.. bet, man rodos, kad ir su bugu galima tas ilgasias formeles naudot  smile.gif

nemanau kad su cuttlebug imanoma daryti 12" iskarpas, nebent irgi turi toki 12" prietaisa kaip QK Revolution. Cuttlebug man asmeniskai schmoll.gif ...platikinis-zaislinis atrodo. Revolution pirkdama jis rankose solidus, sunkus daiktas, metalinis pagrinde. Pirkdama ji gauni tokiam net cimodane. Pasiziurekit i sia nuoroda. Tas trecias prietaisas tai 12" pagrindas kuri atskirai nusipirkau kad kirptu 12". Labai lengvai izsiema originalus 4x4" pagrindas ir isideda tas 12". Nu bet as QK esu istikima (kadangi labai dosnus jie man buvo su dovanom po CK konkurso...nors Revolution as buvau nusipirkus pries konkurso laimejima)
Atsakyti