Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
manau sita nuoroda ir cia labiai tiktu blush2.gif gal kam tikrai pravers mirksiukas.gif

QUOTE(vaida L @ 2008 10 17, 12:45)
Radau ir internetinę parduotuvę Maskvoje  thumbup.gif 
O čia iš rusiško forumo nuoroda, yra daug nemokamų dalykėlių  blush2.gif  Gal pravers  ax.gif
http://www_scrapbook...pbook-sets.html

Atsakyti
noriu kai kuo atsikratyti, gal jau daug kas matyta kai kuriom, bet del visa pikta
http://public.fotki....a/sb-priemones/
http://public.fotki....s-sb-priemones/
Atsakyti
Labukas,

Lauramama norejau paklausti kokio dydzo tos iskirstos raides is 2nr. paveiksliuko?
Atsakyti
Merginos, gal kuri žino :

užsisakius internetu, per kiek laiko atkeliauja prekės iš creativos skaičiuojant nuo apmokėjimo momento ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 spalio 2008 - 15:51
QUOTE(irmulia @ 2008 10 21, 16:50)
Merginos, gal kuri žino :

užsisakius internetu, per kiek laiko atkeliauja prekės iš creativos skaičiuojant nuo apmokėjimo momento ?  g.gif

Man į Šiaulius ateina per dvi dienas........ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2008 10 21, 16:43)
Man į Šiaulius ateina per dvi dienas........ smile.gif

verysad.gif verysad.gif o aš jau nuo spalio 11 dienos laukiu ir nesulaukiu savo prekių cry.gif cry.gif cry.gif praėjo tikrai jau kiek savaitė ir nieko verysad.gif verysad.gif

Jokių laiškų ir pan. Na, reikės į paštą lėkti užklausti gal jie ką žinos... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 spalio 2008 - 16:59
bigsmile.gif sulaukiau, pasirodo, buvo pašte doh.gif
Atsakyti
Scrap8, gal girdejai jau kokiu atsiliepimu apie slice, amerikoj tikriausiai greiciau viskas, nei pas mus.. labai idomu kaip realiai gyvenime jis smile.gif
Atsakyti
Panos, kokį įdomų dalyką sužinojau bigsmile.gif Apie namie pasigamintus klijus, puikiausiai tinkančius scrapbooking'ui thumbup.gif tai klijai... iš ryžių blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 10 26, 12:27)
Panos, kokį įdomų dalyką sužinojau  bigsmile.gif  Apie namie pasigamintus klijus, puikiausiai tinkančius scrapbooking'ui  thumbup.gif  tai klijai...  iš ryžių  blink.gif  biggrin.gif

oi lotuliukas.gif dabar priminiai viena man bajeriuka hihihi.gif , kaskasa viriau klijukus doh.gif , na kaip kudykiai viduriuodavo tai anksciau viena is priemoniu nuo nuo to buvo ryzu klijukai, tai as tundra is plikytu ryziu juos bandziau virti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif po dvieju valandu ne klijuo nei ryziu puode nebuvo, tik kaskokia ryziu trupiniukai doh.gif lotuliukas.gif , tai jai kam kils tokia mintis "virti ryziu klijus" tai naudokit ne plikytus ryzius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 26, 12:43)
... tai jai kam kils tokia mintis "virti ryziu klijus"  tai naudokit ne plikytus ryzius  mirksiukas.gif

Čia geras patarimas biggrin.gif thumbup.gif

Kiek vėliau (vakare) įmesiu receptuką : kaip kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 26, 12:50)
Scrap8, gal girdejai jau kokiu atsiliepimu apie slice, amerikoj tikriausiai greiciau viskas, nei pas mus.. labai idomu kaip realiai gyvenime jis  smile.gif

man irgi labai smalsu, kaip ten su tuo slice reikaliukai...nes dabar man iškilo dilema: ar laukti slice ir jį pirkti, ar pirkti cuttlebug... doh.gif
Atsakyti