Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 04, 20:30)
aciuks  ax.gif ir tavo sudetingas  doh.gif , reiks paciai ka nors susigalvoti su daug kiseniu, nes pradeda erzinti per du kambarius vaikscioti ir ieskoti kur kas padeta  blush2.gif , o tau i ja viskas sutelpa, o popierius telpa  g.gif , ir siaip ar patogu ja naudotis

pas mane sudeti piestukai, rasikliai, liniuotes, klijai, tirpalai, coluzles, peiliukai ir visi kiti smulkus dalykai, o tavo mintis su popieriaus italpinimu thumbup.gif manau, kad imk kartona ir trauk ji medziaga, nes vien tik kartonas greitai apsitrins ir neatrodys taip graziai blush2.gif aptrauksu dezute, viduj suformuosi kisenes ir is sono prisiusi medziagines rankenas ir dar is laiko pridygsniuosi kiseniuku, manau tau iseis puikiai wink.gif

man irgi sunku buvo su nesiojimais, nes jau ir sukaupus nemazai visko turiu, bet atradau laisva vietele sandeliuko kampe, pasidariau maniatiurini staliuka, pasikabinau medziagines lentynas, tokias kur batams buna susideti arba i spinta pakabinti, nes ant zemes vietos lygiai nulis.. sedziu dabar apsikabinus kojom vandens sildytuva ir scrapinu apsupta marinuotais agurkeliais ir burokeliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 04, 23:23)
Apžiūrejau lietuviškas internetines parduotuves ir nelabai ką gero mačiau. Iš kur jūs gaunat tokių gražių popieriaus lapų? Ir kiek yra 12x12?
nu kodel, nesakau kad daug, bet jau yra is ko rinktis, zinoma brangoka, bet jau yra, vat pries pusmeti tai visai nieko nebuvo, tai mes siuntemes, o dabar jau vietine pasiula pradeda vystytis, jau geriau

o 12X12 tai 30.5X30.5 atrodo

Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2008 10 04, 23:25)
sedziu dabar apsikabinus kojom vandens sildytuva ir scrapinu apsupta marinuotais agurkeliais ir burokeliais lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar kiek ir i kelnas privarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 04 spalio 2008 - 22:29
Čia centimetrais 30,5x30,5? O iš kur siuntėtės, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 04, 23:31)
Čia centimetrais 30,5x30,5? O iš kur siuntėtės, jei ne paslaptis?
taip centimetrais
pagrinde is amerikos, nes ten didziausias pasirinkimas, europoje viskas brangiau, o gal tu kalbi apie parduotuve g.gif , tai ju ten daug,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 04 spalio 2008 - 22:36
Apie kokia parduotuvę? O iš kokių tinklapių siuntėtės iš JAV, nes kai pažiūriu niekas nesiunčia prekių į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 10 04, 23:43)
Apie kokia parduotuvę? O iš kokių tinklapių siuntėtės iš JAV, nes kai pažiūriu niekas nesiunčia prekių į Lietuvą?

merginos per SM tariasi is karto su tarpininke, parasyk jom el pastu ko nori ir paklausk ar uzsakys, kuri sutiks su ta ir derink, yra nemazai cia merginu kurios tuo uzsiima
Atsakyti
LINUTUKE labai didelis ačių yahoo.gif notworthy.gif
Atsakyti
Klausykite, o joann.com ar siuncia prekes i Lietuva is ar verta is ten uzsisakineti?
p.s. vazaza.,parasyk man i az, is kokiu tarpininkiu tu ten uzsisakinesi. : mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia truptuką 'pratransliuosiu':)) tiesioginį reportažą iš JoAnn parduotuvės Milvokyje

user posted image

user posted image

user posted image

Jau buvau prisikūrus grandiozinių planų, kaip jau gausiu įvairiausių man dar vis reikiamų dalykėlių...
Ale teko nusivilt ir apsieit, ir aišku gerokai sutaupyt smile.gif))
Mat neperseniausiai mb turėjo ten šiokių tokių reikaliukų, tai aš jam buvau atspausdinus pirkinių krepšelio turinį iš jų int. parduotuvės, kad žinotų ko prašyti ir ieškoti, ale va kad iš to mano sąrašo tik kelis daikčiukus teturėjo va šitoj rodos tokioje nemažoje parduotuvėje sad.gif ... ir dar didžiam nusiminimui vietoje norimo 'crop-a- dile big bite' pardavėja 'iškišo' tas senąsias 'crop-a-dile' sad.gif ...
tai va...
Ai, bet nieko tokio- išgyvensiu, skaitau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 05 spalio 2008 - 11:21
oho, na ir parduotuve wub.gif
man poatiko antra nuotrauka, kur moteris matosi su dideliu vezimeliu blink.gif isivaizduokit pilna visokiu priemoniu blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2008 10 05, 15:22)
oho, na ir parduotuve wub.gif
man poatiko antra nuotrauka, kur moteris matosi su dideliu vezimeliu blink.gif isivaizduokit pilna visokiu priemoniu blink.gif  bigsmile.gif

Būtų neblogai wub.gif
gal kuri nors iš užsienio siunčiasi į LT SB priemones? Galėtų paaiškinti kaip tai daryti blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 10 05, 15:38)
Būtų neblogai  wub.gif
gal kuri nors iš užsienio siunčiasi į LT SB priemones? Galėtų paaiškinti kaip tai daryti  blush2.gif  hihihi.gif

jeigu siuntiesi per tarpininkes tai viskas surasyta pas jas temos pradzioje buna ax.gif
Atsakyti