Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking priemonės #2

Apklausa: Scapo darbelių konkurso organizavimas (33 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miglota @ 2008 09 29, 21:38)
dabar dar neramesne, nes ji surast reikia ir nusipirkt  biggrin.gif

doh.gif na, bent žinai, kad čia realus egzistuojantis daiktas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 24, 18:35)
rodausi ta popieriu  ax.gif  taip atrodo su ipakavimu, kainavo 15lt

Lygtais nemaciau kad rasytum kur pirkai ax.gif
Ir man tokio tiesiog mirtinai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 09 25, 08:24)
nu kur rasiau jau nepamenu, gal plepaluose  g.gif , bet galiu dar karteli parasyti  mirksiukas.gif  zinai kur randasi Vilniaus širdies chirurgijos centras (laisves ir rygos sankryza), tai vat ten salia jo tarp visu kitu parduotuviu yra kaskokia zaislu parduotuvyte, tai vat joje ir radau, man atrodo jau seniai kaskas buvo rases apie ja, bet buvau pamirsus, ir pati sau neseniai naujai atradau  lotuliukas.gif  o tai pas tave ant poko nera importuotojo  duomenu  g.gif , nu bent pas mane tai raso kad bildera, pasiziurejau, i adresa, tai supratau kad lyg ir jie patys atsiveza  g.gif turiu galvoje kad ta parduotuve patys sau atsiveza, nes ju adresas uzdetas ant to popieriaus  g.gif

CIA RASIAU
Atsakyti
http://blog.wantingw...rage-boxes.html
Čia kaip pasidaryti stovus scrapbookingo popieriui laikyti. Žinoma, jei rasite tokių dėžių blush2.gif
Atsakyti
Nežinau, ar kuri žinote šį tinklapį bet siūlyčiau čia tikrai pasidairyti www.createandcraft.tv. Čia galima įsigyti prekių atvirukams, bet manau, kad dauk prekių tiks ir jūsų technikai, ti kiek aš supratau prekių į Lietuva nesiunčia, bet tikriausiai sugalvosite, kaip jas gauti. Dar gana įdomios atviručių gamybos pamokėlės. Tik turiu perspėti, kad prekės nėra pigios.
Atsakyti
mano vakarykstis blynukas 4u.gif

tavo sis LO yra geriausia reklama pirkimui foto printeriui. Va as uzsisakau pagrinde 4x6 ir 5x7 formato, o kada prireikia mazesniu tai niekaip neprisiruosiu issiusti, uzsisakyti ir laukti kol atsius. Patinka man tokios multi-foto kompozicijos.
(P.S. Beja, mano nuomone, sis LO daug tobulesnis uz praeita thumbup.gif )
Miglota, o kaip tu padarei is veltinio juosteles ornamenta? p.s. grazus darbelis

juosteles tokios yra firmos Queen & Co. cia saitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 spalio 2008 - 16:10
QUOTE(eMAr @ 2008 10 04, 16:11)
http://blog.wantingw...rage-boxes.html
Čia kaip pasidaryti stovus scrapbookingo popieriui laikyti. Žinoma, jei rasite tokių dėžių  blush2.gif
thumbup.gif mintis, as jau panacia kuris laikas rezgiu, tik dezes tinkamos vis po akim nepapuola lotuliukas.gif

miglota nu klausyk akis isvarvinau bet vis nerandu, kaskada buvai ikelus nuotraukyte su krepsiu kuri nusipirkai skrepo priemonems laikyti, turiu minti pati kaska susiregzti, radau kelis pvz, , bet ten toki sudetingai atrodantys, na vienu zodziu , padek atkasti kur tu ta krepsi rodei ax.gif blink.gif
Atsakyti
Pažiūrėjus šią temelę ir man kilo minčių kažką padaryti, tik noriu pasiteirauti: ar iš šio 7gypsies tinklapio prekes kaip nors galima atsisiųsti į Lietuvą?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 04, 16:29)
miglota nu klausyk akis isvarvinau bet vis nerandu, kaskada buvai ikelus nuotraukyte su krepsiu kuri nusipirkai skrepo priemonems laikyti, turiu minti pati kaska susiregzti, radau kelis pvz, , bet ten toki sudetingai atrodantys, na vienu zodziu , padek atkasti kur tu ta krepsi rodei  ax.gif  blink.gif

user posted image

Tote-ally Cool Tote mirksiukas.gif
Atsakyti
Miglota, ir aš tokio noriu laugh.gif būtų gerai, kad būtų ir su tomis priemonėmis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2008 10 04, 20:22)
Tote-ally Cool Tote  mirksiukas.gif

aciuks ax.gif ir tavo sudetingas doh.gif , reiks paciai ka nors susigalvoti su daug kiseniu, nes pradeda erzinti per du kambarius vaikscioti ir ieskoti kur kas padeta blush2.gif , o tau i ja viskas sutelpa, o popierius telpa g.gif , ir siaip ar patogu ja naudotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 04 spalio 2008 - 20:44
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 04, 21:30)
aciuks  ax.gif ir tavo sudetingas  doh.gif , reiks paciai ka nors susigalvoti su daug kiseniu,

4u.gif as radau kur tokius parduoda cia
ir kaina atrodo tokia normali
reiketu ieskot kas parsiustu g.gif
Atsakyti