vis neįtinku pastaruoju metu (trūksta laiko intensyviai fotografijai ), bet vis tiek rodausi, kad būtų aktyviau
QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 07:19)
As noriu patarimo del j/b vertimo. Nuotrauka originaliai yra spalvota(kodak juosta), bet as ja matau juodai balta...Kuris is siu variantu geresneis? Ar ne vienas?
Pirmas pirmas pirmas! Nesvarbu kad antra kontrastingesne, bet uzmusuo tuos nuostabiai krintancius saules spindulius, kurie suteikia vaiko veidui gyvumo, nuotrauka net be spalvu atrodo silta.. bet cia gal per mano monitoriu taip atrodo, sunku pasakyti QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 10:31)
vis neįtinku pastaruoju metu (trūksta laiko intensyviai fotografijai ), bet vis tiek rodausi, kad būtų aktyviau
Nieko nematau QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 22:27)
Dailu. Nors dvelkia ramybe, bet ji tokia apgaulinga... Man irgi įdomūs nustatymai.
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 22:51)
Tai gerai
Negaliu komentuoti, nes pagalvoju, o kas aš tokia ir kokią teisę turiu sakyti "čia tas ne taip, o ten anas galėtų būti kitaip". Jei būčiau pasikausčiusi technikos ekspertė, tada taip, galbūt. Bet dabar sunku komentuoti pvz., fotografuojančio matymą. Na, jei jis taip mato, o jei toks sumanymas? Tiesiog fotografuojantis žmogus turi būti labai stiprus, nes vieniems jo darbai patiks, kitiems ne. Turi mokėti apginti savo pasirinktą fotografavimo objektą ar stilių ar bent jau turėti storą ir nesilupančią odą. Aš pati nesu iš tokių, todėl parašiusi komentarą kartais bijau įskaudinti žmogų (o jei jo oda porcelianinė). Suprantu, juk mokomės vieni iš kitų, bet kartais, keičiantis mėnulio fazėms man užeina
O šunius dantytasis bus puikus siurprizas net ir kas dieną jį matančiai šeimininkei.
QUOTE(peppi @ 2008 09 18, 23:25)
liuks tema
QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 06:19)
Sveikinu Saules Puga laimejus ND Puiki fotografija
As noriu patarimo del j/b vertimo. Nuotrauka originaliai yra spalvota(kodak juosta), bet as ja matau juodai balta...Kuris is siu variantu geresneis? Ar ne vienas?
Dėkui Aš vis dar ją jaukinuosi.
Man pirmas. Nesergu aš kontrastlige ir dėl to gaunu nuolat pastabų, bet nesikeičiu.
QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 13:33)
nes nebėra
Yra, tik rūkas užslinkęs. Laikinai tikimės...
QUOTE(peppi @ 2008 09 19, 14:40)
Sayonara jau loti pradėjo iš ilgesio marš visos su nuotraukom
Jei rimtai tai man ruduo bus pats fotografavimo metas laukiu kada jau visa augmenija ims dažytis spalvomis
Jei rimtai tai man ruduo bus pats fotografavimo metas laukiu kada jau visa augmenija ims dažytis spalvomis
žodžiu, jeigu kai mes išvažiuosim į Londoną, tema atgis, tai kai aš grįšiu, visoms bus šakės.. nes padarysiu išvadą, kad tik ir telaukėt, kol aš išnyksiu
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 22:51)
Zaviuosi, kad bite viska daro kitaip, savaip, perziurejau foto kudroj, superines... Ar daug Tau truko kol to ismokai? Ar visad mokejai?
O as kaip visada nuobodi..
Is gyvunijos pasaulio, mano meilybes
(ziureti atskirai, nes kartu nesiderina )
O as kaip visada nuobodi..
Is gyvunijos pasaulio, mano meilybes
(ziureti atskirai, nes kartu nesiderina )
he he.. pamaloninai tu čia mane fotografuot pradėjau prieš gerus dvejus metus.
ta meilybė žydrom akim nereali bet aš čia apie katiną šiaip abi nelabai žiūrisi j/b ir negelbėja.
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 23:09)
Dar gyviu... cia vienos moteriskes pati dideliausia meile, noriu iremint 2 nuotraukytes..bet nzn ar verta.. turiu tik tokias, pacios geriausios, bet kartu jos lyg ir nelabai dera net nzn.. patarkit man
pirma labai faina. o antra... stengiuosi nebesikabinėt prie nukirstų galūnių, bet šį kartą jos kliūna. geriau būtų, jei erdvės būtų mažiau virš galvos ir kojos tilptų į kadrą.
QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 06:19)
man pirma antra kažkokia ne tokia
QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 06:46)
į depresiją nueitum
QUOTE(Sansara @ 2008 09 19, 08:48)
bite maja wow wow wowowowowowow. pataikei i mano skoni tiesiog i 10tuka
ir jei nesunku, nustatymus surasyk labai smalsu
ir jei nesunku, nustatymus surasyk labai smalsu
tokie ten ir nustatymai - A, F8, ISO200. fotografuota ryte per tą rūką. dar su PS stumdyti leveliai.
dėkui visoms už komentarus Drakulos piliai
QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 09:31)
man nežinau. NEKABINA kažkodėl
for fun Love me, feed me, never leave me
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 19, 15:10)
Negaliu komentuoti, nes pagalvoju, o kas aš tokia ir kokią teisę turiu sakyti "čia tas ne taip, o ten anas galėtų būti kitaip
Na.. tai taip iseina, kad ne vienas neturime teises komentuoti? tuomet ko cia susirinkome? ir kodel cia eina zmogus su porcelianine oda, jei tikisi ismokti? o ismokt gali tik matydamas savo klaidas? QUOTE(bite maja @ 2008 09 19, 17:36)
for fun Love me, feed me, never leave me
Kaip prajuokino vos neapsi.. , taip ir matau kaip jis pedutem mynko bet bet bet.. man visada norisi kad diptike zinoma foto butu susijusios, bet kartu ir skirtingos.. o cia tik gerai paziurejus matai kad jos ne "flip vertical", o visai kita foto nzn.. noretus gal vienos tokios foto, nes siaip super
Oi, kaip erzinat su tookiais katinais abi, Bite maja ir Grethen
Bitės kairiojo katino uodega gražiai padėta
Grethen, viskas būtų gerai, tik visur pas tave ausytės apkapotos.
Sayonara, tavo portretukas man kiek virsta į dešinę. Dar jei būtų viena ranka pasirėmus mergina, tai netrukdytų, bet kai abiem, tai žiūrint kažkaip pati krypstu šonan
Aš tai žaidžiu su vasaros kadrais. Va, noriu paklausti, ar žiūrisi? Nu man pačiai tai patinka
Bitės kairiojo katino uodega gražiai padėta
Grethen, viskas būtų gerai, tik visur pas tave ausytės apkapotos.
Sayonara, tavo portretukas man kiek virsta į dešinę. Dar jei būtų viena ranka pasirėmus mergina, tai netrukdytų, bet kai abiem, tai žiūrint kažkaip pati krypstu šonan
Aš tai žaidžiu su vasaros kadrais. Va, noriu paklausti, ar žiūrisi? Nu man pačiai tai patinka
Dekui mielosios Man vakar antras variantas labiau patiko, o siandien pati nebezinau
O ne tokia, tai kokia?
O aplamai... kaip pats kadras?
Degute, na man nelabai...per daug isbaltinta jau
QUOTE(bite maja @ 2008 09 19, 15:36)
man pirma antra kažkokia ne tokia
O ne tokia, tai kokia?
Degute, na man nelabai...per daug isbaltinta jau
QUOTE(Degutė @ 2008 09 19, 18:29)
man visai patiktų, bet norisi bent menkos užuominos į nosį ir ryškesnių lūpų.
QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 19:36)
Dekui mielosios Man vakar antras variantas labiau patiko, o siandien pati nebezinau
O ne tokia, tai kokia?
O ne tokia, tai kokia?
na, tos antros j/b kažkoks ne toks . pas mane rodo kažkokį keistą atspalvį, kurio aš nemoku apibūdint. lyg į kažkokį žalsvumą, pilkumą . nors manim nepasikliauk. čia gal aš tik viena taip matau per savo kompą
o pats kadras man patinka. tik norėčiau TAVO spalvų