Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

vis neįtinku pastaruoju metu (trūksta laiko intensyviai fotografijai sad.gif ), bet vis tiek rodausi, kad būtų aktyviau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 07:19)
As noriu patarimo del j/b vertimo. Nuotrauka originaliai yra spalvota(kodak juosta), bet as ja matau juodai balta...Kuris is siu variantu geresneis? Ar ne vienas? biggrin.gif 
Pirmas pirmas pirmas! Nesvarbu kad antra kontrastingesne, bet uzmusuo tuos nuostabiai krintancius saules spindulius, kurie suteikia vaiko veidui gyvumo, nuotrauka net be spalvu atrodo silta.. bet cia gal per mano monitoriu taip atrodo, sunku pasakyti smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 10:31)
vis neįtinku pastaruoju metu (trūksta laiko intensyviai fotografijai sad.gif ), bet vis tiek rodausi, kad būtų aktyviau biggrin.gif
Nieko nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 19, 11:59)
Nieko nematau  schmoll.gif

nes nebėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 22:27)
Transilvanija  smile.gif
o iš tiesų Vilnius

Dailu. Nors dvelkia ramybe, bet ji tokia apgaulinga... Man irgi įdomūs nustatymai.

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 22:51)
Man patinka smile.gif

O kodel gi?

Tai gerai smile.gif

Negaliu komentuoti, nes pagalvoju, o kas aš tokia ir kokią teisę turiu sakyti "čia tas ne taip, o ten anas galėtų būti kitaip". Jei būčiau pasikausčiusi technikos ekspertė, tada taip, galbūt. Bet dabar sunku komentuoti pvz., fotografuojančio matymą. Na, jei jis taip mato, o jei toks sumanymas? Tiesiog fotografuojantis žmogus turi būti labai stiprus, nes vieniems jo darbai patiks, kitiems ne. Turi mokėti apginti savo pasirinktą fotografavimo objektą ar stilių ar bent jau turėti storą ir nesilupančią odą. Aš pati nesu iš tokių, todėl parašiusi komentarą kartais bijau įskaudinti žmogų (o jei jo oda porcelianinė). Suprantu, juk mokomės vieni iš kitų, bet kartais, keičiantis mėnulio fazėms man užeina biggrin.gif

O šunius dantytasis bus puikus siurprizas net ir kas dieną jį matančiai šeimininkei.

QUOTE(peppi @ 2008 09 18, 23:25)
liuks tema mirksiukas.gif

smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 06:19)
Sveikinu Saules Puga laimejus ND 4u.gif  Puiki fotografija 4u.gif

As noriu patarimo del j/b vertimo. Nuotrauka originaliai yra spalvota(kodak juosta), bet as ja matau juodai balta...Kuris is siu variantu geresneis? Ar ne vienas? biggrin.gif 

Dėkui smile.gif Aš vis dar ją jaukinuosi.

Man pirmas. Nesergu aš kontrastlige ir dėl to gaunu nuolat pastabų, bet nesikeičiu.

QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 13:33)
nes nebėra smile.gif

Yra, tik rūkas užslinkęs. Laikinai tikimės...
Atsakyti
aš kažko nesuprantu.. kas čia visoms nutiko? kur dingot visos?
au au au
Atsakyti
Sayonara jau loti pradėjo iš ilgesio biggrin.gif marš visos su nuotraukom biggrin.gif

Jei rimtai tai man ruduo bus pats fotografavimo metas rolleyes.gif laukiu kada jau visa augmenija ims dažytis spalvomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 09 19, 14:40)
Sayonara jau loti pradėjo iš ilgesio biggrin.gif marš visos su nuotraukom biggrin.gif

Jei rimtai tai man ruduo bus pats fotografavimo metas rolleyes.gif laukiu kada jau visa augmenija ims dažytis spalvomis rolleyes.gif

žodžiu, jeigu kai mes išvažiuosim į Londoną, tema atgis, tai kai aš grįšiu, visoms bus šakės..biggrin.gif nes padarysiu išvadą, kad tik ir telaukėt, kol aš išnyksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 22:51)
Zaviuosi, kad bite viska daro kitaip, savaip, perziurejau foto kudroj, superines... Ar daug Tau truko kol to ismokai? Ar visad mokejai?  ax.gif

O as kaip visada nuobodi..
Is gyvunijos pasaulio, mano meilybes
(ziureti atskirai, nes kartu nesiderina biggrin.gif )

he he.. pamaloninai tu čia mane blush2.gif fotografuot pradėjau prieš gerus dvejus metus.

ta meilybė žydrom akim nereali wub.gif bet aš čia apie katiną smile.gif šiaip abi nelabai žiūrisi ax.gif j/b ir negelbėja.

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 23:09)
Dar gyviu... cia vienos moteriskes pati dideliausia meile, noriu iremint 2 nuotraukytes..bet nzn ar verta.. turiu tik tokias, pacios geriausios, bet kartu jos lyg ir nelabai dera  g.gif  net nzn.. patarkit man

pirma labai faina. o antra... stengiuosi nebesikabinėt prie nukirstų galūnių, bet šį kartą jos kliūna. geriau būtų, jei erdvės būtų mažiau virš galvos ir kojos tilptų į kadrą.

QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 06:19)

man pirma smile.gif antra kažkokia ne tokia g.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 06:46)
bitė, wow. gražu. man patinka. rėminčiaus wink.gif

į depresiją nueitum tongue.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 09 19, 08:48)
bite maja wow wow wowowowowowow. pataikei i mano skoni tiesiog i 10tuka thumbup.gif
ir jei nesunku, nustatymus surasyk  g.gif labai smalsu

tokie ten ir nustatymai - A, F8, ISO200. fotografuota ryte per tą rūką. dar su PS stumdyti leveliai.

dėkui visoms už komentarus Drakulos piliai smile.gif 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 09 19, 09:31)

man nežinau. NEKABINA kažkodėl unsure.gif

for fun Love me, feed me, never leave me hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 19 rugsėjo 2008 - 15:37
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 19, 15:10)
Negaliu komentuoti, nes pagalvoju, o kas aš tokia ir kokią teisę turiu sakyti "čia tas ne taip, o ten anas galėtų būti kitaip
Na.. tai taip iseina, kad ne vienas neturime teises komentuoti? tuomet ko cia susirinkome? ir kodel cia eina zmogus su porcelianine oda, jei tikisi ismokti? o ismokt gali tik matydamas savo klaidas? smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 09 19, 17:36)
for fun Love me, feed me, never leave me  hihihi.gif
Kaip prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos neapsi.. , taip ir matau kaip jis pedutem mynko biggrin.gif
bet bet bet.. man visada norisi kad diptike zinoma foto butu susijusios, bet kartu ir skirtingos.. o cia tik gerai paziurejus matai kad jos ne "flip vertical", o visai kita foto smile.gif nzn.. noretus gal vienos tokios foto, nes siaip super smile.gif
Atsakyti
Oi, kaip erzinat su tookiais katinais abi, Bite maja ir Grethen bigsmile.gif
Bitės kairiojo katino uodega gražiai padėta smile.gif
Grethen, viskas būtų gerai, tik visur pas tave ausytės apkapotos.

Sayonara, tavo portretukas man kiek virsta į dešinę. Dar jei būtų viena ranka pasirėmus mergina, tai netrukdytų, bet kai abiem, tai žiūrint kažkaip pati krypstu šonan biggrin.gif

Aš tai žaidžiu su vasaros kadrais. Va, noriu paklausti, ar žiūrisi? Nu man pačiai tai patinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dekui mielosios 4u.gif Man vakar antras variantas labiau patiko, o siandien pati nebezinau biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 09 19, 15:36)
man pirma  smile.gif antra kažkokia ne tokia  g.gif 

O ne tokia, tai kokia? g.gif biggrin.gif
O aplamai... kaip pats kadras? blush2.gif

Degute, na man nelabai...per daug isbaltinta jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 09 19, 18:29)
Aš tai žaidžiu su vasaros kadrais. Va, noriu paklausti, ar žiūrisi? Nu man pačiai tai patinka smile.gif

man visai patiktų, bet norisi bent menkos užuominos į nosį hihihi.gif ir ryškesnių lūpų.

QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 19:36)
Dekui mielosios 4u.gif Man vakar antras variantas labiau patiko, o siandien pati nebezinau biggrin.gif 
O ne tokia, tai kokia? g.gif  biggrin.gif
O aplamai... kaip pats kadras? blush2.gif

na, tos antros j/b kažkoks ne toks g.gif . pas mane rodo kažkokį keistą atspalvį, kurio aš nemoku apibūdint. lyg į kažkokį žalsvumą, pilkumą unsure.gif . nors manim nepasikliauk. čia gal aš tik viena taip matau per savo kompą hihihi.gif
o pats kadras man patinka. tik norėčiau TAVO spalvų mirksiukas.gif
Atsakyti