Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 20:29)
aš įsijungiu view>show>grid
doh.gif Ot kad anksciau zinociau biggrin.gif tiek prisimucinau doh.gif Aciu 4u.gif isbandysiu

Transilvanija liuks thumbup.gif nei daug nei mazai, niekas nekliuna, nebent nesinori tu stulpu matyti iki pilno panasumo, o is kitos puses ir nesinori to pilno panasumo g.gif ir dar apacioje kazkas blizga, vis norisi apziureti kas ten

P.S. nepykit, kad nekomentuoju kitas foto blush2.gif tiesiog jauciu kad mazai is manes naudos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 18 rugsėjo 2008 - 21:51
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 22:07)
Nauja ND tema   Judesys
Ar gerai?

O aš nebegaliu komentuoti.
Man patinka smile.gif

O kodel gi?

QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 23:27)
Transilvanija  smile.gif
Tikrai baiginanti foto, liux smile.gif
Zaviuosi, kad bite viska daro kitaip, savaip, perziurejau foto kudroj, superines... Ar daug Tau truko kol to ismokai? Ar visad mokejai? ax.gif

O as kaip visada nuobodi..
Is gyvunijos pasaulio, mano meilybes
(ziureti atskirai, nes kartu nesiderina biggrin.gif )

user posted image

Na o sitam katinui tas juodas fonas nelabai g.gif
user posted image
Atsakyti
Grethen, 1foto man schmoll.gif fokusas ant nosytes, nebent buvo toks sumanymas lotuliukas.gif bet man jis nelabai. O antra-liuks. Ir apsvietimas graziai pabreze veido bruozus lotuliukas.gif dabar nezinau, gal j/b varianta pabandyti, pazaisti su kontrastais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 09 18, 23:55)
Grethen, 1foto man  schmoll.gif  fokusas ant nosytes, nebent buvo toks sumanymas lotuliukas.gif  bet man jis nelabai. O antra-liuks. Ir apsvietimas graziai pabreze veido bruozus  lotuliukas.gif dabar nezinau, gal j/b varianta pabandyti, pazaisti su kontrastais  g.gif
Na, jei atvirai sumanymas buvo akcentuoti katino usus, nes jis turi, o kitas kadangi neturi, akcentavau akis lotuliukas.gif
bet man pirma vis tiek labiau patinka..
o va antra galvojau irgi jb verst, ir... visai idomiai atrodo bigsmile.gif taip truputi baiginanciai

user posted image

Papildyta:
Dar gyviu... cia vienos moteriskes pati dideliausia meile, noriu iremint 2 nuotraukytes..bet nzn ar verta.. turiu tik tokias, pacios geriausios, bet kartu jos lyg ir nelabai dera g.gif net nzn.. patarkit man

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 20:07)
Nauja ND tema   Judesys

liuks tema mirksiukas.gif

QUOTE(Torres @ 2008 09 18, 21:01)
"Skaitmeninė fotografija" Scott Kelby...... super knyga, skaitau ir kas vakarą noriu namo, kad galėčiau paskaityt 

gavau dovanų šią knygą...iš tiesų daug vertingų patarimų ir taip nenuobodžiai išdėstyta ir kaskart perskaičius ką nors norisi čiupti fotoaparatą ir išmėginti kaip gi gausis jais vadovaujantis smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 09 18, 21:39)
Aišku, tuos apšvietimo stulpus reiktų praignoruoti biggrin.gif

aha biggrin.gif anie sugražina į realybę biggrin.gif bitele, nu mistiškai, gerai, matau tu - miesto fanė...nepagydoma biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 21:51)
O as kaip visada nuobodi..
Is gyvunijos pasaulio, mano meilybes
(ziureti atskirai, nes kartu nesiderina biggrin.gif )

klausyk, nobodybe biggrin.gif pirmoji tai super...man tas akių mėlynumas...nematau kur ten koks fokusas, pirmoji mane veža smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 22:09)
Dar gyviu... cia vienos moteriskes pati dideliausia meile, noriu iremint 2 nuotraukytes..bet nzn ar verta.. turiu tik tokias, pacios geriausios, bet kartu jos lyg ir nelabai dera  net nzn.. patarkit man

man atrodo gerai, pirmoje toks komiškas snukelis iš labai arti, antroje paprastesnis, mums gal neįprasti tie jo dantys, tarsi suteikiantys mimiką tam šuneliui bet jo šeimininkei manau toks jo vaizdas - kasdienybė smile.gif tiesiog parodyk jai prieš spausdindama, ar patiks ir pirmyn smile.gif
žinai, pažiūrėjau dar kartelį, pirmają galima ir vieną spausdinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 18 rugsėjo 2008 - 22:28
QUOTE(peppi @ 2008 09 19, 00:25)
mums gal neįprasti tie jo dantys, tarsi suteikiantys mimiką tam šuneliui bet jo šeimininkei manau toks jo vaizdas - kasdienybė smile.gif tiesiog parodyk jai prieš spausdindama, ar patiks ir pirmyn smile.gif
žinai, pažiūrėjau dar kartelį, pirmają galima ir vieną spausdinti smile.gif
Tei dantys ir yra foto vinis biggrin.gif del ju ir noriu jas atspausdint, ziuri nekaltom akytem, o visi is jo juokasi del to danties issikisusio biggrin.gif
darysiu staigmena, neodysiu ax.gif
aciu uz komentarus wink.gif
Atsakyti
Grethen,
antroji katino foto labai patiko ir abu suns portretai thumbup.gif Tikrai patiks seimininkei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Saules Puga laimejus ND 4u.gif Puiki fotografija 4u.gif

Taipogi giriu ir dar karta giriu Sea thumbup.gif Pastebimas progresas, tiek skirtingu zmoniu thumbup.gif (gal jau ne tik savo albumui fotografuoji? ax.gif ) Tikrai smagios nuotraukos.

Maciau Gaziulka klausei, ar mes ta pacia diena gimusios biggrin.gif Nezinau kuria Tu, as tai 14-ta bigsmile.gif Sveikinu Tave 4u.gif Aciu visiems uz sveikinimus, tiek cia, tiek po auto 4u.gif

Grethen, geri suns portretai mirksiukas.gif

As noriu patarimo del j/b vertimo. Nuotrauka originaliai yra spalvota(kodak juosta), bet as ja matau juodai balta...Kuris is siu variantu geresneis? Ar ne vienas? biggrin.gif

1.user posted image

2.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 19 rugsėjo 2008 - 05:22
QUOTE(julima @ 2008 09 18, 21:46)

Sayonara ,tu kada Londone busi?

kitą savaitę

grethen, katinai faini, antras labiau išbaigtas.
šuo. pirma būtų superinė, jei būtų daugiau erdvės. netradicinė, todėl ir faina gyvūno foto.

bitė, wow. gražu. man patinka. rėminčiaus wink.gif

california, šviesssaa.... gera žiūrėt..smile.gif man antras geresnis. kontrastingesnis atrodo (čia per laptopą, darbe žiūrėsiu per didelį).
Atsakyti
Aciu Sayonara 4u.gif

Tiesa, pamirsau Biteles ruka pagirti...ziurejau ziurejau ir dusavau... doh.gif Labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 09 19, 05:49)
Aciu Sayonara 4u.gif 

Tiesa, pamirsau Biteles ruka pagirti...ziurejau ziurejau ir dusavau... doh.gif  Labai graziai thumbup.gif

darbe pažiūrėjau dar kartą, man antras išlieka artimesnis.. kontrastingesnis..smile.gif gražiai pozuoja vaikinas smile.gif

Atsakyti
bite maja wow wow wowowowowowow. pataikei i mano skoni tiesiog i 10tuka thumbup.gif
ir jei nesunku, nustatymus surasyk g.gif labai smalsu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 rugsėjo 2008 - 08:06