Sea, labai grazus portretai! Ir pora labai grazi Man patinka taip kaip yra dabar
O darau kaip ir Wyshnia- atidarau nauja lapa (file-new) isrinku kokio dydzio lapas bus, o po to copy-paste. Bet baisiai sunku buvo pataikyti ten kur norejau dar praktikos nelabai turiu.
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 17:17)
aš už trečią temą pasvordą galim uždėt labai greitai . visai neblogas iššūkis būtų tik čia kiek toloka tema nuo techninių darbų būtų
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 17:59)
kas čia do tema
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 18:35)
Vakar fotografavau nuostabia pora. Labai noriu,kad jiems patiktu, bet jauciu nieko man nesigavo Kaip jums ziurisi? gal per daug uzsviesinau? Ka patrtumet keisti?
oho, kokia žavinga pora tokių metų ir aš norėčiau tokia būt man čia tokios geros emocijos sklinda, kad nežinau net prie ko prikibt. nebent pirmoj foto tokia smulkmenėlė - man norisi, kad nukirptum tą odos lopinėlį apačioj. na, kur rankovė baigiasi.
Dieve, kokia ta moteris graži. ryškiai ne lietuvė, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 09 18, 19:57)
Bet baisiai sunku buvo pataikyti ten kur norejau dar praktikos nelabai turiu.
aš įsijungiu view>show>grid
QUOTE(Torres @ 2008 09 18, 15:30)
Sveikutes,
noriu paklausti pradedanciam mokytis fotografuoti zmogui noriu padovanoti knyga, ka pasiulytumet, gal ka skaitet, maciau knygynuose "Skaitmenine fotografija" ir berods "Fotografija" dideles knygos. Kadangi as nelabai sia tema ka ismanau tai ir klausiu. Aciu is anksto
noriu paklausti pradedanciam mokytis fotografuoti zmogui noriu padovanoti knyga, ka pasiulytumet, gal ka skaitet, maciau knygynuose "Skaitmenine fotografija" ir berods "Fotografija" dideles knygos. Kadangi as nelabai sia tema ka ismanau tai ir klausiu. Aciu is anksto
"Skaitmeninė fotografija" Scott Kelby...... super knyga, skaitau ir kas vakarą noriu namo, kad galėčiau paskaityt
QUOTE(Anasko @ 2008 09 18, 18:57)
O darau kaip ir Wyshnia- atidarau nauja lapa (file-new) isrinku kokio dydzio lapas bus, o po to copy-paste. Bet baisiai sunku buvo pataikyti ten kur norejau dar praktikos nelabai turiu.
Aš mėginau irgi vieną kartą daryti. Tai labai stipriai vis skaiciavau kokio dydžio foto įkelti, kad būtų gerai. Kažin nėra paprastesnio būdo ir tai truputėlį lygi proporcija nesigavo
QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 19:29)
o ką daro ši funkcija ir kaip su ja elgtis?
Jau išbandžiau ir supratau
Ačiū visiems už sveikinimus
Temos tai puikios!!! Bet kaip išsirinkt, kad patiktų ir tiktų visiems? Aš labai būčiau už veidrodį. Nes portretas tik ką buvo, nors ir kaip knieti pabandyti kitokį "portretą". Ir šešėlis labai įdomu. Ir pavyzdžiui, pabandyti montažą arba dvigubą ekspoziciją (nors ne visi fotoaparatai turi tokią funkciją)Ir t.t. Nors gal reiktų techniniuose ND bandyti užkariauti technines fotografijos puses ir bandyti tamsoje tamsą fotografuoti...
Nauja ND tema Judesys
Čia tiesiog spontaniškai nusprendžiau, nes kuo ilgiau mąstau, tuo sunkiau apsispręsti... Ar gerai?
O aš nebegaliu komentuoti. Net ND nevertinau (nors labai patiko besijuokianti mergina ir liūdno vaikučio, besiglaudžiančio prie mamos, portretas ir daug kas patiko). Tikiuosi, nemandagi neatrodau...
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 17:59)
vaistai ir/arba nuodai
kontrinis apšvietimas
eksperimentai su skystomis, bet tirštomis medžiagomis
šėšėlis
faina gal visai būtų pakartoti autoportretą
arba: autoportretas be galvos
veidrodis. na, kad fotografijoje svarbų vaidmenį atliktų veidrodis.
ir t.t.
kontrinis apšvietimas
eksperimentai su skystomis, bet tirštomis medžiagomis
šėšėlis
faina gal visai būtų pakartoti autoportretą
arba: autoportretas be galvos
veidrodis. na, kad fotografijoje svarbų vaidmenį atliktų veidrodis.
ir t.t.
Temos tai puikios!!! Bet kaip išsirinkt, kad patiktų ir tiktų visiems? Aš labai būčiau už veidrodį. Nes portretas tik ką buvo, nors ir kaip knieti pabandyti kitokį "portretą". Ir šešėlis labai įdomu. Ir pavyzdžiui, pabandyti montažą arba dvigubą ekspoziciją (nors ne visi fotoaparatai turi tokią funkciją)Ir t.t. Nors gal reiktų techniniuose ND bandyti užkariauti technines fotografijos puses ir bandyti tamsoje tamsą fotografuoti...
Nauja ND tema Judesys
Čia tiesiog spontaniškai nusprendžiau, nes kuo ilgiau mąstau, tuo sunkiau apsispręsti... Ar gerai?
O aš nebegaliu komentuoti. Net ND nevertinau (nors labai patiko besijuokianti mergina ir liūdno vaikučio, besiglaudžiančio prie mamos, portretas ir daug kas patiko). Tikiuosi, nemandagi neatrodau...
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 19:48)
Praleidot atsakyma
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 18, 19:49)
57 zinute
ziopla... atsiprasau labai
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 17:02)
Labutis,
Canon 30 D objektyvas 50mm F 1.8, nuotraukas su Photoshop tvarkau, tiksliau mokausi tvarkyti
Canon 30 D objektyvas 50mm F 1.8, nuotraukas su Photoshop tvarkau, tiksliau mokausi tvarkyti
aciu
QUOTE(wyshnia @ 2008 09 18, 09:57)
Sea_ , ziuriu i tavo paskutiniasias nuotraukas (tas vaiku taip pat) ir dziaugiuosi - kazkaip tylejai tylejai ir va prasau. Man labai patinka.
Ieskant priekabiu, galima bet kur ju atrasti, bet i tavasias man norisi tiesiog ziuret ir dziaugtis - faina
nuotraukas dedu copy paste pagalba, nauja balta lapa atsidarius - kitaip nemoku
p.s. nu as jau po atostogu
Ieskant priekabiu, galima bet kur ju atrasti, bet i tavasias man norisi tiesiog ziuret ir dziaugtis - faina
nuotraukas dedu copy paste pagalba, nauja balta lapa atsidarius - kitaip nemoku
p.s. nu as jau po atostogu
Atostogu foto bus ?
Labai labai aciu, net neisivaizduoji kiek daug reiskia komplimentas is fotografes kaip tu Aciu uz pasidalinima
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 10:00)
Sea, labai graži pora, labai gražus jb ir labai fainos foto. nezyzk, kad nesigauna lieka pritarti wyshniai, kad gera žiūrėt išdegimukai netrukdo šiuo konkrečiu atveju. šaunuolė.
Aciu labai pradziuginot mane
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 10:24)
Labai nuotaikinga antra foto tik man siek tiek uzsviesinta, vyro pakausis visai susilieja ir as ja gal kiek sukciau i kaire.. nes dabar eina istrizai foto.
o pirmai priekaistu neturiu
o pirmai priekaistu neturiu
Aciu Jie pasviro i desine, nes paprasiau,kad truputi nuo saules pasitrauktu, tai vyras juokaudamas paverte zmona:)
QUOTE(BN @ 2008 09 18, 10:50)
Sea, pirma ant naminio monitoriaus - negerai, bet reik ziuret ant darbinio. Antra - nu super smagi o bendrai pora - sekasi gi tau
Esu is ties laiminga su jais susipazinus, jie mano vaikams kaip seneliai cia JAV,be galo geri ir nuosirdus zmones.
QUOTE(Anasko @ 2008 09 18, 10:57)
Sea, labai grazus portretai! Ir pora labai grazi Man patinka taip kaip yra dabar
Aciu
QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 11:29)
oho, kokia žavinga pora tokių metų ir aš norėčiau tokia būt man čia tokios geros emocijos sklinda, kad nežinau net prie ko prikibt. nebent pirmoj foto tokia smulkmenėlė - man norisi, kad nukirptum tą odos lopinėlį apačioj. na, kur rankovė baigiasi.
Dieve, kokia ta moteris graži. ryškiai ne lietuvė, ar ne?
Papildyta:
Aciu jie is Oklahomos
"Skaitmeninė fotografija" Scott Kelby...... super knyga, skaitau ir kas vakarą noriu namo, kad galėčiau paskaityt
LORELI, labai aciu uz nuomone
LORELI, labai aciu uz nuomone
Ooo, grafo Drakulos pilis mistiškai. Ir ta saulytė kaip mėnulio pilnatis
Aišku, tuos apšvietimo stulpus reiktų praignoruoti
Aišku, tuos apšvietimo stulpus reiktų praignoruoti
sveikutes, noreciau jusu patirimu pora klausimu. kaip reikia fotografuoti su blykste, kad benutu blyno "modeliui" ant kaktos , kazkur skaiciau, kad galima uzdeti balta indeli nuo fotojuosteles, bet ar nera kito budo ta sviesa issklaidyti, o ir indeliai jau nebesimeto
ir kaip pasalinti nepageidaujama gruda nuo didelio iso? pas mane muilinuke ir jau nuo iso400 matosi grudas
ir kaip pasalinti nepageidaujama gruda nuo didelio iso? pas mane muilinuke ir jau nuo iso400 matosi grudas
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 13:48)
Big Brother
Sayonara ,tu kada Londone busi?
QUOTE(marytexxx @ 2008 09 18, 16:14)
Labai mazyte nuotrauka.
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 17:35)
Vakar fotografavau nuostabia pora.
Labai grazu.Man nera per sviesu.Manau jiems patiks.