QUOTE(wyshnia @ 2008 09 18, 09:57)
Sea_ , ziuriu i tavo paskutiniasias nuotraukas (tas vaiku taip pat) ir dziaugiuosi - kazkaip tylejai tylejai ir va prasau. Man labai patinka.
Ieskant priekabiu, galima bet kur ju atrasti, bet i tavasias man norisi tiesiog ziuret ir dziaugtis - faina
nuotraukas dedu copy paste pagalba, nauja balta lapa atsidarius - kitaip nemoku

p.s. nu as jau po atostogu
Atostogu foto bus

?
Labai labai aciu, net neisivaizduoji kiek daug reiskia komplimentas is fotografes kaip tu

Aciu uz pasidalinima
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 10:00)
Sea, labai graži pora, labai gražus jb ir labai fainos foto.
nezyzk, kad nesigauna 
lieka pritarti wyshniai, kad gera žiūrėt

išdegimukai netrukdo šiuo konkrečiu atveju. šaunuolė.
Aciu

labai pradziuginot mane
QUOTE(Grethenn @ 2008 09 18, 10:24)
Labai nuotaikinga antra foto

tik man siek tiek uzsviesinta, vyro pakausis visai susilieja ir as ja gal kiek sukciau i kaire.. nes dabar eina istrizai foto.
o pirmai priekaistu neturiu
Aciu

Jie pasviro i desine, nes paprasiau,kad truputi nuo saules pasitrauktu, tai vyras juokaudamas paverte zmona:)
QUOTE(BN @ 2008 09 18, 10:50)
Sea, pirma ant naminio monitoriaus - negerai, bet reik ziuret ant darbinio. Antra - nu super smagi

o bendrai pora - sekasi gi tau

Esu is ties laiminga su jais susipazinus, jie mano vaikams kaip seneliai cia JAV,be galo geri ir nuosirdus zmones.
QUOTE(Anasko @ 2008 09 18, 10:57)
Sea, labai grazus portretai! Ir pora labai grazi

Man patinka taip kaip yra dabar
O darau kaip ir Wyshnia- atidarau nauja lapa (file-new) isrinku kokio dydzio lapas bus, o po to copy-paste. Bet baisiai sunku buvo pataikyti ten kur norejau dar praktikos nelabai turiu.
Aciu
QUOTE(bite maja @ 2008 09 18, 11:29)
oho, kokia žavinga pora

tokių metų ir aš norėčiau tokia būt man čia tokios geros emocijos sklinda, kad nežinau net prie ko prikibt. nebent pirmoj foto tokia smulkmenėlė - man norisi, kad nukirptum tą odos lopinėlį apačioj. na, kur rankovė baigiasi.
Dieve, kokia ta moteris graži. ryškiai ne lietuvė, ar ne?
Papildyta:
aš įsijungiu view>show>grid
Aciu

jie is Oklahomos