Saules Puga,sveikinu
Prisipazinkit gi zmones po savo darbais, as jau
Sayonara, koks rimtuolis p.s tavo nickas reiskia viso gero? Ar as klystu?Ziurejau japonu sou, tai ten sis zodis buvo vartojamas daznokai
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 16:17)
prašyčiau tekėt už manęs ir kas dieną vadint balerina. Bet neprašysiu...
Išlindau, prisipažinau, temos nežinau. Visą techniką jau išfotografavom. Ko paskutiniuose ND dar nebuvo:
1. Naktinė fotografija
2. Judesys
3. Aktas
4. Miesto fotografija
5. Abstrakcija
Jaučiu, susidomėjimo nekels temos. Neseniai kažkas siūlė (atsiprašau, neprisimenu kas), kad temas gali siūlyti visi, o laimėtojas gali tinktis. Tai aš už!
Išlindau, prisipažinau, temos nežinau. Visą techniką jau išfotografavom. Ko paskutiniuose ND dar nebuvo:
1. Naktinė fotografija
2. Judesys
3. Aktas
4. Miesto fotografija
5. Abstrakcija
Jaučiu, susidomėjimo nekels temos. Neseniai kažkas siūlė (atsiprašau, neprisimenu kas), kad temas gali siūlyti visi, o laimėtojas gali tinktis. Tai aš už!
uf, na ir povyzą turite, gerbiamoji... sveikinimai
jo, kita tema nusimato sudėtinga.. nors man kas, aš Londone būsiu
abstrakcija man tai gal visai tiktų.. norėčiau save išbandyti..
siūlau savo temas:
vaistai ir/arba nuodai
kontrinis apšvietimas
eksperimentai su skystomis, bet tirštomis medžiagomis
šėšėlis
faina gal visai būtų pakartoti autoportretą
arba: autoportretas be galvos
veidrodis. na, kad fotografijoje svarbų vaidmenį atliktų veidrodis.
ir t.t.
ką aš žinau sunku galvot, ***** gerai, kad niekada nesu laimėjus ir neteko galvot temos
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 16:55)
Sayonara, koks rimtuolis p.s tavo nickas reiskia viso gero? Ar as klystu?Ziurejau japonu sou, tai ten sis zodis buvo vartojamas daznokai
taip. dar kai bendravau su japonais, jie man sakė, kad šis žodis kartais vartojamas ir kaip "laba diena". supaisys kas nors ten tuos japonus
Turiu prasyma Kaip sudedate 3 ar 4 foto ant vieno lapo? Maciau VVV,Anasko, Stebukle moka. Arba brukstelkit kaip angliskai tai vadinasi,kad zinociau ka google klausti.Aciu
Papildyta:
Vakar fotografavau nuostabia pora. Labai noriu,kad jiems patiktu, bet jauciu nieko man nesigavo Kaip jums ziurisi? gal per daug uzsviesinau? Ka patrtumet keisti?
Papildyta:
Vakar fotografavau nuostabia pora. Labai noriu,kad jiems patiktu, bet jauciu nieko man nesigavo Kaip jums ziurisi? gal per daug uzsviesinau? Ka patrtumet keisti?
Sea_ , ziuriu i tavo paskutiniasias nuotraukas (tas vaiku taip pat) ir dziaugiuosi - kazkaip tylejai tylejai ir va prasau. Man labai patinka.
Ieskant priekabiu, galima bet kur ju atrasti, bet i tavasias man norisi tiesiog ziuret ir dziaugtis - faina
nuotraukas dedu copy paste pagalba, nauja balta lapa atsidarius - kitaip nemoku
p.s. nu as jau po atostogu
Ieskant priekabiu, galima bet kur ju atrasti, bet i tavasias man norisi tiesiog ziuret ir dziaugtis - faina
nuotraukas dedu copy paste pagalba, nauja balta lapa atsidarius - kitaip nemoku
p.s. nu as jau po atostogu
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 15:48)
I'm watching you
Mm.. nelabia kabina foto, bet ir neturiu pire ko prkibti QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 18:17)
Sveikinam balerina Su ta "nu ir povyza" kuri man labai patiko Man patiktu naktine fotografija (tik kad jau net dienomis baisiai salta lauke), arba judesys
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 19:35)
Vakar fotografavau nuostabia pora
Labai nuotaikinga antra foto tik man siek tiek uzsviesinta, vyro pakausis visai susilieja ir as ja gal kiek sukciau i kaire.. nes dabar eina istrizai foto.o pirmai priekaistu neturiu
QUOTE(alexxandra @ 2008 09 18, 20:41)
Sea, nzn ar praleidot mano klausima ar as praleidau atsakyma.. su kokiu fotoaparatu fotografuojat?
Praleidot atsakymaQUOTE(alexxandra @ 2008 09 18, 17:41)
Sea, nzn ar praleidot mano klausima ar as praleidau atsakyma.. su kokiu fotoaparatu fotografuojat?
57 zinute
Aktas temoj be pass - na man cia pernelyg. as gal ir uz naktine foto ar panasiai buciau. Auto be galvos - na gal smagu...
Sea, pirma ant naminio monitoriaus - negerai, bet reik ziuret ant darbinio. Antra - nu super smagi o bendrai pora - sekasi gi tau
Sea, pirma ant naminio monitoriaus - negerai, bet reik ziuret ant darbinio. Antra - nu super smagi o bendrai pora - sekasi gi tau