Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Saules Puga,sveikinu 4u.gif

Prisipazinkit gi zmones po savo darbais, as jau 4u.gif

Sayonara, koks rimtuolis bigsmile.gif p.s tavo nickas reiskia viso gero? Ar as klystu?Ziurejau japonu sou, tai ten sis zodis buvo vartojamas daznokai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 16:17)
blush2.gif  prašyčiau tekėt už manęs ir kas dieną vadint balerina. Bet neprašysiu...

Išlindau, prisipažinau, temos nežinau. Visą techniką jau išfotografavom. Ko paskutiniuose ND dar nebuvo:

1. Naktinė fotografija
2. Judesys
3. Aktas  rolleyes.gif
4. Miesto fotografija
5. Abstrakcija

Jaučiu, susidomėjimo nekels temos. Neseniai kažkas siūlė (atsiprašau,  neprisimenu kas), kad temas gali siūlyti visi, o laimėtojas gali tinktis. Tai aš už!

uf, na ir povyzą turite, gerbiamoji... ax.gif sveikinimai smile.gif

jo, kita tema nusimato sudėtinga..biggrin.gif nors man kas, aš Londone būsiu biggrin.gif
abstrakcija man tai gal visai tiktų.. norėčiau save išbandyti..

siūlau savo temas:

vaistai ir/arba nuodai
kontrinis apšvietimas
eksperimentai su skystomis, bet tirštomis medžiagomis
šėšėlis
faina gal visai būtų pakartoti autoportretą biggrin.gif
arba: autoportretas be galvos smile.gif
veidrodis. na, kad fotografijoje svarbų vaidmenį atliktų veidrodis.
ir t.t.
ką aš žinau lotuliukas.gif sunku galvot, ***** biggrin.gif gerai, kad niekada nesu laimėjus ir neteko galvot temos lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 16:55)
Sayonara, koks rimtuolis bigsmile.gif p.s tavo nickas reiskia viso gero? Ar as klystu?Ziurejau japonu sou, tai ten sis zodis buvo vartojamas daznokai biggrin.gif

taip. dar kai bendravau su japonais, jie man sakė, kad šis žodis kartais vartojamas ir kaip "laba diena". supaisys kas nors ten tuos japonus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 18 rugsėjo 2008 - 17:03
Ogo kiek idomiu temu siulot. Man patiktu aktus ar auto be galvos pamatyti, bet zinau,kad pati nedalyvauciau tokiose temose tik prabalsuociau biggrin.gif

Atsakyti
Saules puga 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai hi.gif baisiai patiko tavo pirma foto 4u.gif Del temu nezinau g.gif man tinka bet kas blush2.gif o ir Visogeros temos pasiulytos irgi liuksiskos rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu prasyma 4u.gif Kaip sudedate 3 ar 4 foto ant vieno lapo? Maciau VVV,Anasko, Stebukle moka. Arba brukstelkit kaip angliskai tai vadinasi,kad zinociau ka google klausti.Aciu wub.gif
Papildyta:
Vakar fotografavau nuostabia pora. Labai noriu,kad jiems patiktu, bet jauciu nieko man nesigavo g.gif Kaip jums ziurisi? gal per daug uzsviesinau? Ka patrtumet keisti?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sea_ , ziuriu i tavo paskutiniasias nuotraukas (tas vaiku taip pat) ir dziaugiuosi - kazkaip tylejai tylejai ir va prasau. Man labai patinka.
Ieskant priekabiu, galima bet kur ju atrasti, bet i tavasias man norisi tiesiog ziuret ir dziaugtis - faina 4u.gif

nuotraukas dedu copy paste pagalba, nauja balta lapa atsidarius - kitaip nemoku smile.gif

p.s. nu as jau po atostogu verysad.gif biggrin.gif

Atsakyti
Sea, labai graži pora, labai gražus jb ir labai fainos foto. nezyzk, kad nesigauna biggrin.gif lieka pritarti wyshniai, kad gera žiūrėt smile.gif išdegimukai netrukdo šiuo konkrečiu atveju. šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 15:48)
I'm watching you
Mm.. nelabia kabina foto, bet ir neturiu pire ko prkibti smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 09 18, 18:17)
Sveikinam balerina bigsmile.gif Su ta "nu ir povyza" biggrin.gif kuri man labai patiko ax.gif

Man patiktu naktine fotografija (tik kad jau net dienomis baisiai salta lauke), arba judesys smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 09 18, 19:35)
Vakar fotografavau nuostabia pora
Labai nuotaikinga antra foto smile.gif tik man siek tiek uzsviesinta, vyro pakausis visai susilieja ir as ja gal kiek sukciau i kaire.. nes dabar eina istrizai foto.
o pirmai priekaistu neturiu smile.gif
Atsakyti
Sea, nzn ar praleidot mano klausima ar as praleidau atsakyma.. su kokiu fotoaparatu fotografuojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 09 18, 20:41)
Sea, nzn ar praleidot mano klausima ar as praleidau atsakyma.. su kokiu fotoaparatu fotografuojat? ax.gif
Praleidot atsakyma
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 09 18, 17:41)

57 zinute smile.gif
Atsakyti
Aktas temoj be pass - na man cia pernelyg. as gal ir uz naktine foto ar panasiai buciau. Auto be galvos - na gal smagu...

Sea, pirma ant naminio monitoriaus - negerai, bet reik ziuret ant darbinio. Antra - nu super smagi smile.gif o bendrai pora - sekasi gi tau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 18 rugsėjo 2008 - 18:51