Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Karbyne, tu maladiec smile.gif rūkelių pagavai simpatiškų mirksiukas.gif

Degute, tu romantikė... laksto ji šlapiom kojom dėl kadro biggrin.gif
Ateisi į mytą? Tai kada ten jis?
Atsakyti
Kerbyne, del pirmosios tai kazkaip susilaikysiu..

O antroj ir trecioj labai spalvos man grazios, gal tiesiog antrojoj labiau noretusi kad tie begiai ne taip per viduri butu.. smile.gif

Vat reikia imt pavizdi is taves, ir einant i darba fotika pasiiimt, nebebus tada kaip issisukinet, kad ner kada fotkint smile.gif

o wysnios portretukas tai super.. desiuos ir as prie visu kad isgirsti ta paslapti kaip ten viskas padaryta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 09 spalio 2008 - 20:35
QUOTE(peppi @ 2008 10 09, 21:29)

Degute, tu romantikė... laksto ji šlapiom kojom dėl kadro biggrin.gif
Ateisi į mytą? Tai kada ten jis?

Ai, nežinau aš kas biggrin.gif

Mytas sekmadienį, kaip supratau. O mes važiuosim kaiman. Vyras turi tėvukui padėt toookį neromantišką darbą hihihi.gif Nedalyvausiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 09, 17:06)
O dar gavau leidima, tai idesiu viena portreta. Cia vis is meeto smile.gif

O jau spalvos spalvos bigsmile.gif Puikus portretas!
Atsakyti
Dėkui už komentarus visiems, kiba ryt ryte vėl iki Nemuno pasinešt g.gif ...nors užvakar irgi čia prieš darbą buvo spec. vizitas biggrin.gif)..nušalau rankas, pamiršau įsidėt linzes ar pasiimt akinius, nulipus prie upės (po tiltu, paskui gulbes sekiojant, dar žoles fotkinant) sušlapau ne tik kad batus, bet ir kelnių galus...bet koks ūpas buvo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 09 spalio 2008 - 21:17
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 09, 22:16)
pamiršau įsidėt linzes ar pasiimt akinius, nulipus prie upės (po tiltu, paskui gulbes sekiojant, dar žoles fotkinant) sušlapau ne tik kad batus, bet ir kelnių galus...bet koks ūpas buvo laugh.gif

Nu nelabai gal tos linzės ar akiniai reikalingi, kad net pamiršai susidėt tongue.gif Aš jei pamirščiau, tai nelabai jau ir kelias matytusi hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 10 09, 22:29)
Nu nelabai gal tos linzės ar akiniai reikalingi, kad net pamiršai susidėt  tongue.gif Aš jei pamirščiau, tai nelabai jau ir kelias matytusi hihihi.gif

na kaip...nėra tragiška smile.gif (kiek virš minus dviejų), bet kai pastoviai nešioji jauti trūkumą be jų gan aiškiai . Linzių neįsidėjau, nes galvojjau dėtis akinius, o akinius tiesiog pamiršau, nes dažniau būnu su linzėm laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 09 spalio 2008 - 21:36
Sveiki,

Kiek cia puikiu ir talentingu fotografu. Smagu. biggrin.gif
sekmes fotografuojant ..!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friske: 09 spalio 2008 - 21:43
tai kada tiksliai meetas, BN tark savo svarų žodį..
o tai sapnavau jus visus meete. ir šeštd meetinotės (beje po meeto į žygį išvarėt lotuliukas.gif ) ir sekmadienį palanavot lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif.. ot saunuole as.. isimeciau fotika.. o kad pries tai paziuret ar baterija neissikrovusi tai nereikia... doh.gif , tai va pora koleges kadru pafotkinau.. ir phsss.. o ir ruko kaip tycia nebuvo.. smile.gif

Beja kaunietes, kiek skaiciau ir kie supratau tai taip ir nesusitikot... tai gal dar butu galima ka suorganizuoti? smile.gif Esu is tu kurios neturi ka fotografuoti ir visai nesupykciau kad ir mane kas nufotografuotu smile.gif.. 4u.gif
Atsakyti
Degute, pasakysiu žodžiais iš ankedoto : "Aš apšalus, žalias kaip tu nardai" smile.gif bet jei paparastai, tai priblokšta smile.gif Galima į mėgstamiausias įsidėt, gal net ant sienos pasikabint? ax.gif Pirmoji tai nereali, bet ir antroji super. Labai labai patiko. thumbup.gif

rudens ašaros

user posted image

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti