Karbyne, tu maladiec rūkelių pagavai simpatiškų
Degute, tu romantikė... laksto ji šlapiom kojom dėl kadro
Ateisi į mytą? Tai kada ten jis?
Kerbyne, del pirmosios tai kazkaip susilaikysiu..
O antroj ir trecioj labai spalvos man grazios, gal tiesiog antrojoj labiau noretusi kad tie begiai ne taip per viduri butu..
Vat reikia imt pavizdi is taves, ir einant i darba fotika pasiiimt, nebebus tada kaip issisukinet, kad ner kada fotkint
o wysnios portretukas tai super.. desiuos ir as prie visu kad isgirsti ta paslapti kaip ten viskas padaryta
O antroj ir trecioj labai spalvos man grazios, gal tiesiog antrojoj labiau noretusi kad tie begiai ne taip per viduri butu..
Vat reikia imt pavizdi is taves, ir einant i darba fotika pasiiimt, nebebus tada kaip issisukinet, kad ner kada fotkint
o wysnios portretukas tai super.. desiuos ir as prie visu kad isgirsti ta paslapti kaip ten viskas padaryta
QUOTE(peppi @ 2008 10 09, 21:29)
Degute, tu romantikė... laksto ji šlapiom kojom dėl kadro
Ateisi į mytą? Tai kada ten jis?
Ai, nežinau aš kas
Mytas sekmadienį, kaip supratau. O mes važiuosim kaiman. Vyras turi tėvukui padėt toookį neromantišką darbą Nedalyvausiu
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 10 09, 17:06)
O jau spalvos spalvos Puikus portretas!
Dėkui už komentarus visiems, kiba ryt ryte vėl iki Nemuno pasinešt ...nors užvakar irgi čia prieš darbą buvo spec. vizitas )..nušalau rankas, pamiršau įsidėt linzes ar pasiimt akinius, nulipus prie upės (po tiltu, paskui gulbes sekiojant, dar žoles fotkinant) sušlapau ne tik kad batus, bet ir kelnių galus...bet koks ūpas buvo
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 09, 22:16)
pamiršau įsidėt linzes ar pasiimt akinius, nulipus prie upės (po tiltu, paskui gulbes sekiojant, dar žoles fotkinant) sušlapau ne tik kad batus, bet ir kelnių galus...bet koks ūpas buvo
Nu nelabai gal tos linzės ar akiniai reikalingi, kad net pamiršai susidėt Aš jei pamirščiau, tai nelabai jau ir kelias matytusi
QUOTE(Degutė @ 2008 10 09, 22:29)
Nu nelabai gal tos linzės ar akiniai reikalingi, kad net pamiršai susidėt Aš jei pamirščiau, tai nelabai jau ir kelias matytusi
na kaip...nėra tragiška (kiek virš minus dviejų), bet kai pastoviai nešioji jauti trūkumą be jų gan aiškiai . Linzių neįsidėjau, nes galvojjau dėtis akinius, o akinius tiesiog pamiršau, nes dažniau būnu su linzėm
Sveiki,
Kiek cia puikiu ir talentingu fotografu. Smagu.
sekmes fotografuojant ..!
Kiek cia puikiu ir talentingu fotografu. Smagu.
sekmes fotografuojant ..!
Labas rytas .. ot saunuole as.. isimeciau fotika.. o kad pries tai paziuret ar baterija neissikrovusi tai nereikia... , tai va pora koleges kadru pafotkinau.. ir phsss.. o ir ruko kaip tycia nebuvo..
Beja kaunietes, kiek skaiciau ir kie supratau tai taip ir nesusitikot... tai gal dar butu galima ka suorganizuoti? Esu is tu kurios neturi ka fotografuoti ir visai nesupykciau kad ir mane kas nufotografuotu ..
Beja kaunietes, kiek skaiciau ir kie supratau tai taip ir nesusitikot... tai gal dar butu galima ka suorganizuoti? Esu is tu kurios neturi ka fotografuoti ir visai nesupykciau kad ir mane kas nufotografuotu ..
Degute, pasakysiu žodžiais iš ankedoto : "Aš apšalus, žalias kaip tu nardai" bet jei paparastai, tai priblokšta Galima į mėgstamiausias įsidėt, gal net ant sienos pasikabint? Pirmoji tai nereali, bet ir antroji super. Labai labai patiko.
rudens ašaros
[/quote]
rudens ašaros
[/quote]
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.