smint, gelbstint eilinį Rajaną...
šiaip foto be akcento... tame jos didžiausia problema..
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 12:45)
aaaa... dar neskanavau juostelės. guli saugiai
na tai jau neblogai jei saugiai
bet išryškinta? man įdomu kiek iš jos ten liko neapšviestų kadrų
tai gal rytoj ?
QUOTE(evitafoto @ 2008 09 18, 12:48)
Ačiū už patarimus Jo, kadras problematiškas, reiks laukti kito gražaus pilvuko geresniems bandymams
sayonara, pilvukas ir oda buvo idealūs Nedažnai tokių gražių pamatysi , čia greičiau su spalvom problemos, kad kraujagyslės išryškėja (Ne strijos ten )
peppi
sayonara, pilvukas ir oda buvo idealūs Nedažnai tokių gražių pamatysi , čia greičiau su spalvom problemos, kad kraujagyslės išryškėja (Ne strijos ten )
peppi
nu ale tada kažkas yra, kad atrodo, kaip strijos
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 12:49)
ot prikibai
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 12:49)
Jo, yra , mano brokas
QUOTE(Sansara @ 2008 09 17, 14:57)
Grazu.
Antrojoje gal tas juodulys po akyte kiek trukdo.Bet tiek to...Zvilgsnis viska atperka.
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 17, 15:41)
Dabar noriuuuuuu.... Ai pikta as esu.Sedziu saliku kakla apsivyniojus.Sergu.
Vaikas jau kelias dienas is eiles zirzia.Pietu nemiega.Isprotet galima.
QUOTE(Sea_ @ 2008 09 17, 16:09)
Man spalvos patiko.
Batmenas tvarkingas.Smagus portretas.
Pirmasis gimtadienis
Su skeciu...Hmmm..Skecio noretusi viso.O kur su suniukiu irgi labai "apkarpyta".
QUOTE(Opa @ 2008 09 17, 18:07)
Oooo...Mano miestas...
Grazus momentas.Mane zmones antram plane "nervina".Bet ju ten vasara visada pilna.
QUOTE(smint @ 2008 09 18, 10:15)
Sveikos Po truputi,jau susidraugauju su savo fotoaparatu.
Visko labai daug.Truputi betvarke.
Sveikutes,
noriu paklausti pradedanciam mokytis fotografuoti zmogui noriu padovanoti knyga, ka pasiulytumet, gal ka skaitet, maciau knygynuose "Skaitmenine fotografija" ir berods "Fotografija" dideles knygos. Kadangi as nelabai sia tema ka ismanau tai ir klausiu. Aciu is anksto
noriu paklausti pradedanciam mokytis fotografuoti zmogui noriu padovanoti knyga, ka pasiulytumet, gal ka skaitet, maciau knygynuose "Skaitmenine fotografija" ir berods "Fotografija" dideles knygos. Kadangi as nelabai sia tema ka ismanau tai ir klausiu. Aciu is anksto
QUOTE(alexxandra @ 2008 09 18, 00:26)
noreciau pasiteirauti kokiu fotoaparatu fotografuota ir kuo nuotraukos apdirbtos?
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma
Labutis,
Canon 30 D objektyvas 50mm F 1.8, nuotraukas su Photoshop tvarkau, tiksliau mokausi tvarkyti
QUOTE(sayonara @ 2008 09 18, 13:20)
Žodžiu, ND laimėjo darbas O vis dėlto
laukiam prisipažinimo ir naujos temos
baleriiinaaaa, išlįįįsssskkkk
laukiam prisipažinimo ir naujos temos
baleriiinaaaa, išlįįįsssskkkk
prašyčiau tekėt už manęs ir kas dieną vadint balerina. Bet neprašysiu...
Išlindau, prisipažinau, temos nežinau. Visą techniką jau išfotografavom. Ko paskutiniuose ND dar nebuvo:
1. Naktinė fotografija
2. Judesys
3. Aktas
4. Miesto fotografija
5. Abstrakcija
Jaučiu, susidomėjimo nekels temos. Neseniai kažkas siūlė (atsiprašau, neprisimenu kas), kad temas gali siūlyti visi, o laimėtojas gali tinktis. Tai aš už!
as uz naktine fotografija arba fotografija tamsoje seniai nebuvo, kaip tik praeita sav galvojau, kad kas ja sugalvotu nes daug zmoniu nesipraktikavusiu ilgais islaikymais ir panasiai. pati seniai to nedariau
lygiai tiek pat visos tinka, tik aktas per didelis issukis butu ypac temoje be passw
sveikinimai SP
lygiai tiek pat visos tinka, tik aktas per didelis issukis butu ypac temoje be passw
sveikinimai SP